kakšna punca si

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Sep. 2008 15:24

Nisem ljubosumna, sem pa včasih kar malo trmasta glede določenih stvari. Fanta nikoli ne nadziram, ker mu popolnoma zaupam, isto je pri njegovemu odnosu do mene. Vedno se trudim bit (in mi uspeva) iskrena do njega, kakor tudi on do mene. Všeč mi je ko se sprehajava po mestu, se držima za roke pa mi kakega lupčka da :oops: Sem tudi zelo romantična in res uživam vsako sekundo, ko sem z njim :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Sep. 2008 9:14

ljubeča, zanesljiva, spontana in predvsem nenadležna :D

Če mi tipček reče da gre za vikend na morje s frendi je moja reakcija Lepo se imej & party hard.
Če me pokliče sredi noči, pijan ko krava, bo verjetno dobil prevoz domov, kozarce vode ob posteljo in zjutraj dozo limonade. Trudim se ne delat drame iz banalnih stvari, ne brskam po osebnih zadevah, rada se konstruktivno kregam in ne stresam slabe volje naokoli po nepotrebnem.

Ne delam panike iz prijateljic in kav/žuranj z njimi ('grem na kofi s Špelo' 'oo kul, pozdravi jo!'), bitju s katerem sem v zvezi zaupam. Mislim da je to tveganje, ki bi ga mogla vsaka bejba realizirat, ker je vse veliko bolj sproščeno in lepše...

Kljub moji nezainteresiranosti za ljubosumne izpade pa nisem jebivetrska... Samo mojo nesmrtno neklonjenost ( :lol: ) kažem na druge načine kot je 'po nesreči' brskanje po mobitelu :roll:
Ne verjamem v to, da more za harmonijo v odnosu skrbet dec, bejba pa vse skupi reši z enimi čipkastimi tangicami na mesec... Ni mi težko popakirat piknik dekce, jagod, fotoaparata in frajerja peljat neznano kam.

Rada pošiljam čudne smse, ki jih je treba dešifrirat (quote iz filmov, izseke iz besedil, kej čisto na random kar srečam na ulici, npr. mmsi luštnega street-arta).
Nasplošno s fantom vzpostavim eno čist posebno vez, ker mam odnos do teh stvari (zveze&vsega kar pride v kompletu) mal posvoje in kar se teh stvari tiče morva bit na isti valovni dolžini - da mi ni treba same sebe preveč razlagat.

Verjetno ( :lol: ) mam, tko k vsak, svoje muhe k grejo komu na živce, se pa trudim bit kul punca. :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 25. Sep. 2008 16:01

js sem po naravi čisti sangvinik :D
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 26. Sep. 2008 16:36

ko še nisem v zvezi:
* ljubosumna, da včasih presenetim samo sebe (ampak si nikakor ne dovolim, da bi to pokazala)
* mal vsiljiva
* ustrežljiva
* sramežljiva
* včasih preveč vztrajna in nepopustljiva, ker ne odneham, če se za nekoga zagrejem :P

ko sem v zvezi:
* neljubosumna (ker vem, da je moj in toj to)
* prilagodljiva
* ne težim za bedarije
* še vedno samostojna in oseba zase (ne pa lutka za manipuliranje)
* ne težim če gre kdaj s kolegi na pijačo namest z mano ven
* ogromno čase se presekiram, kaj bo, če greva narazen
* še vedno dosti časa sama in v svoji družbi, ne pa 24/7 z njem skupi (al pa na telefonu oz. smsih)
* mal manj sraežljiva, ampak še vseen mal
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 27. Sep. 2008 1:37

Mah včas grozna pa me še kar prenašajo. :lol:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Sep. 2008 22:02

Recimo, da je objektivna slika (ali približek le-te) tak:

znam biti nasmejana, vesela, zabavna, humorna, sproščena, energična in zanimiva. A sem verjetno pogosto tudi preresna, občutljiva, dvomljiva, eksplozivna, prehitra z besedami, deroča (visoki toni in to) in žaljiva. Delam na tistem, kar znam, torej. Se še učim. In si želim, da bi za voljo obeh postala bolj premišljena z besedami ter manj komplicirana (kolikor je to glede na moj spol sploh mogoče).
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 27. Sep. 2008 22:30

Sem prijazna,ljubezniva,nežna,pa vendar včasih prehitro vzkipljiva.Ne brskam po osebnih stvareh,fanta ne nadziram,če bo želel iti,bo tako ali tako šel.Ljubosumja ne pokažem,kar pa še ne pomeni,da nisem.Sem le vročekrvna škorpjonka,ki jo čustva dostikrat zanesjo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Sep. 2008 19:29

težka
Uporabniški avatar
Teich.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Teich. » 02. Okt. 2008 13:19

Definicija Teich. : Vsako stvar vedno obrnem na hec. Sem zelllooo trmasta in neljubusumna. Večino časa sem dobre volje, a ko sem slabe sem taka da me nihče ne more prenašat :? [ sem pa zato redko slabe volje :) ]

Anyway i'm proud of that . i am who i am. :D
"Never say goodbye,
`cause goodbye means going away
and going away means forgetting" Peter Pan
rozca82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca82 » 04. Okt. 2008 13:08

priznam občasno egoistična. :(
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 11. Okt. 2008 20:13

kdajpakdaj prevec tecna :D ...se tolazim da pac zato, ker mi ni vseeno :)
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 15. Okt. 2008 21:05

Ljubosumna,preveč čustvena, ljubeča.. :)
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 15. Okt. 2008 21:56

^Neki podobnga, predvsem ZELO čustvena, niti ne ljubosumna, ljubeča in zaljubljena do ušes :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov