kakšna punca si

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 22. Sep. 2008 16:04

Hm... Včasih preveč dobra duša, premalo trmasta, prilagodljiva, malce včasih preveč ljubusumna :D Včasih tudi preveč razmišljam o določenih stvareh... Ampak sm zase svoj unikat ;)
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Sep. 2008 17:43

mislim,da bi se vsi bivsi strinjali,da sm:

predvsem sm trmasta ;) pa tud muhasta.obcutljiva.nezna.strastna.igriva.ni ljubosumna-dopuscam svobodo in jo isto zelim zase.razumevajoca.nepotrpezljiva.in veliko govorim :)
Uporabniški avatar
gina<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a gina<3 » 22. Sep. 2008 18:11

sem ful preveč dobra, tut takrat ko ne bi smela bit, pa trmasta in ljubosumna. bi pa za nekoga ki mi nekaj pomeni res naredila karkoli.
Uporabniški avatar
le5ncchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a le5ncchy » 22. Sep. 2008 18:16

evo, js pa, d bom čimbl pristna kopiram kar mi je moj glih dons reku =)
Avtor ted, ob 22.09.08, 18:59 (izbriši)
jst mam pa res najbolšo punco na tem planetu kr pojedu bi te kdaj se dobiva sam rec pa grem že k teb

:oops: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 22. Sep. 2008 19:46

Vem da sem trmasta, včasih preveč tečna, direktna, če se me loti žaljiva in nepristranska. Za ljudi, ki jih imam rada, bi naredila vse! kar se tiče prijateljev, sem izredno izbirčna in imam pravih prijateljev le malo. Tip mi pravi, da sem prijazna, lepa, dobra pač najboljša in predvsem samo njegova. če koga ne maram naj gre rajši čimdalj stran od mene,ker bi mu znala vedno povedati v fejs kar si v tistem trenutku mislim o njem. drugače sem pa kar precej ljubosumna na momente in velikokrat živčna, aja pa še hitre jeze sem, kar ponavadi ni dobro :) kar se tiče mojih dobrih lastnosti so pa baje: prijazna, zabavna, prijateljska, zaupljiva, na momente smešna, pridna, znam pomagat itd itd...
:D
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 23. Sep. 2008 10:50

Js pa vem da sm grozna, ampak se poskušam kontrolirat. Sam je težko, ker celo življenje gledam mamino obnašanje do očija, in postajam ji čedalje bolj podobna. :( Ful se težko kontroliram, da nism taka... Sam js mojmu vse povedala, tko da razume in mal potrpi z mano. Mam dobre in slabe trenutke! Definitivno bom pa še zlo delala na sebi, da se popravim. :)
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 23. Sep. 2008 10:59

nikoli nisem imela ljubosumnih izpadov in upam, da jih niti ne bom imela. vcasih sem v druzbi prisrcno ljubosumna in to je to. moj dragi tako ali tako ne daje razlogov, da bi norela.. sva dolocila pravila, ki se jih drziva in si posledicno bolj zaupava. ko me kak kolega objame, se on zacne navidezno razburjat, da naj pusti njegovo bejbo :) skratka, prijetno ljubosumje, ki ti daje obcutek, da te ima ta oseba res rada in da ji vseeno.
drugace sem za enakovreden, pravicen odnos. pravila dolocava oba, veljajo za oba. ni privilegijev za enega ali pa drugega. razen izjem :)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 23. Sep. 2008 11:14

zelo ustrežljiva, prilagodljiva ampak hkrati včasih preveč zahtevam od njega, ...v končni fazi, pa mislim, da se kr zelo ujameva... :D
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 23. Sep. 2008 14:18

Sem trmasta (saj tako pravi on), fain občutljiva, preveč preračunljiva, včasih lubosumna, od časa do časa poredna znam bit pa tud pridna :o
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 23. Sep. 2008 14:37

Anelise napisal/-a:mislim,da bi se vsi bivsi strinjali,da sm:

predvsem sm trmasta ;) pa tud muhasta.obcutljiva.nezna.strastna.igriva. nč ljubosumna-dopuscam svobodo in jo isto zelim zase.razumevajoca.nepotrpezljiva.in veliko govorim :)

haha kukr da bi mene opisala hihi. Dodajam še da sm ful tečna, še posebi med pmsjem :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 14:49

danes mi je povedal da sem nora...pač sm se mal bl vživela v vlogo ko hecava en druzga(ampak ne nesramno).
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 23. Sep. 2008 14:53

Če me ima oseba rada, in tu ne gre le za fanta, sem ljubeča, priljudna, pozorna, hvaležna, prilagodljiva, brez problema poskušam pomagat pri vsaki stvari, ampak sem kljub temu zelo težka oseba, s katero pa menim, da ni hudo shajat, če je posredi iskrenost.
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 23. Sep. 2008 17:47

morem priznati, da so me fantovi kolegi in znanci kr pohvalili, da sem v redu punca in da bi si tudi oni želeli tako.
mojega fanta namreč ne oviram, ko se druži z njimi... ne poskušam spreminjati njihovih že ustaljenih "for" in zato so me zelo lepo sprejeli... žuramo skupaj, včasih pa kr mene pokličejo namesto mojega, ker vejo da mi ga bo uspelo prepričat...
tudi ko smo skupaj se s fantom ne drživa posebej ampak se družimo, in vem da me imajo zelo radi :)
A natural good vibration
Uporabniški avatar
Lúthien
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2008
Kraj: Celje/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lúthien » 24. Sep. 2008 11:58

Trudim si biti prijazna in razumevajoča do vseh, čeprav se včasih preveč trudim ugajati. Sem zelo čustvena in občutljiva, zato me stvari hitro prizadanejo,vendar se trudim biti optimistična, čeprav je včasih težko. Znam obdržati skrivnosti in poslušati prijatelje ter jim svetovati in imam rada ljudi, čeprav se družbenih veščin deloma še učim, a nisem več tako sramežljiva kot včasih. Ko je treba sem pripravljena trdo delati za svoje cilje, a se potem nagradim in razvajam.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 24. Sep. 2008 12:09

Jaz sem ze kot oseba en poseben primerek cloveske vrste (kaj nismo vsi :D ), kot punca svojemu fantu pa vem, da znam biti zelo tezka, trmasta, zakomplicirana, vcasih tudi zakompleksana, pretirano custvena, ljubosumna.. a hvalabogu potrpi z mano tudi skoz taksne case, saj sem baje tudi prijazna, ljubeca, ga razvajam, pomagam pri kaksnih zadevah (faks, zivljenje nasplosno), ni mi problem krit (pravicno) deljene stroske, postena, pravicna, "utrgana", uzivam v njegovem uzitku in osrecuje me njegova sreca, baje znam biti nepredvidljiva in ga s tem tudi prestrasim kdaj :lach: Predvsem sem pa scartana, radovedna, sem tip punce, ki se zlo rado drzi za rokce s svojim fantom, rada mam poljube na licka v javnosti, podarjam prakticna darila, poizkusam bit cim manj egoista in ga podpirat v njegovih odlocitvah in mu nepristransko svetovat.. Znam bit grozn attention wh*re... Kaj vec bi moral pa on povedat :D
What's the story, morning glory?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov