kakšna punca si
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Kot punca sem hitra oseba, ki želi, da se vse zgodi zdaj, takoj. Če mojega fanta kdaj prosim za kakšno stvar in je ne naredi takoj, me razjezi. In potem se začne teženje, ampak samo na kratko, ker se hitro spet nasmejem . Mislim, da je moja preciznost tudi moja velika napaka, ki me velikokrat stane romantičnega trenutka.
Sicer sem pa velikokrat klepetava, pripravljena pomagat, poslušat, povedat stvari direktno (četudi ga kdaj užalim), ne ovinkarim, zelo zaupljiva (in ne...nisem naivna), nasmejana (tudi ko ni treba)... Ne prepovedujem mu raznih stvari in nisem ljubosumna. Ker nimam za kaj bit. In ne moti me, če gre s sošolkami na pijačo, ker grem tudi sama velikokrat z mojimi frendi vn.
Napake...Kot sm že rekla...precizna preveč... Včasih preveč glasna, še posebej, ko imam razne fleše, ki mu ne dovolijo počivat...
Pa me res zanima, kako bo miteq povzel to stran
Sicer sem pa velikokrat klepetava, pripravljena pomagat, poslušat, povedat stvari direktno (četudi ga kdaj užalim), ne ovinkarim, zelo zaupljiva (in ne...nisem naivna), nasmejana (tudi ko ni treba)... Ne prepovedujem mu raznih stvari in nisem ljubosumna. Ker nimam za kaj bit. In ne moti me, če gre s sošolkami na pijačo, ker grem tudi sama velikokrat z mojimi frendi vn.
Napake...Kot sm že rekla...precizna preveč... Včasih preveč glasna, še posebej, ko imam razne fleše, ki mu ne dovolijo počivat...
Pa me res zanima, kako bo miteq povzel to stran
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
MilkyWay napisal/-a:Pa me res zanima, kako bo miteq povzel to stran
Da smo tečne in nemogoče kokoši.
Če se pogledam skozi njegove oči sem:
-lena (v bistvu sem normalna, je pa on hiperaktivno preveč delaven)
-preveč kompliciram
-sitna med PMSjem
-s čudnimi trapastimi izpadi (ki so seveda ob najmanj primernih trenutkih in seveda vedno, vedno pred celim kupom ljudi)
-premalo direktna
-preveč čustvena
-modra
-razumna
-prijateljska
-zabavna in odštekana
Imaš, da me vikaš!
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
ce povzamem kritike bivsih:
-prevec kompliciram za najmanjse malenkosti
-hocem,da je po moje(ceprov redko to dosezem,ker zmer popustim)
-prevec jocem med PMS
-prehitr se razburim in pol tecnarim
-preveckrat se hocm vidt(pa ne zdej vsak dan,sam ocitn se zmer preveckrat)
-preveckrat hocm seksat(zanimivo,d so mi to kot NEGATIVNO stvar ocitali vsi do zdej ...pa nism neki nadpovprecno zahtevna!)
-preveckrat hocem pozornost in da mi pokaze,da me ima rad(to nej bi blo samoumevno...)
pa se kaj bi se naslo ...v glavnem se zavedam svojih napak,se trudim bit predvsem manj tecna in manj tezit glede seksa in casa prezivetega skupaj...
imam pa tudi pozitvne lastnosti:
- zaupam,nit na kraj pameti mi ni padlo kdaj brskat po njegovem telefonu,ce ga pozabu pri men...
-zlo rada fanta presenetim:) pa naj bo to s torto,pecivom cisto po njegovem okusu ali pa novim seksi spodnjim perilom...
-upostevam njegove zelje(kljub temu,d moje najveckrat niso bile upostevane),se znam prilagodit
-pogovorljiva,druzabna,za fore(razen med PMS ),pomagam, itd. ...
ja miteq vem...moram nehat bit tecna
-prevec kompliciram za najmanjse malenkosti
-hocem,da je po moje(ceprov redko to dosezem,ker zmer popustim)
-prevec jocem med PMS
-prehitr se razburim in pol tecnarim
-preveckrat se hocm vidt(pa ne zdej vsak dan,sam ocitn se zmer preveckrat)
-preveckrat hocm seksat(zanimivo,d so mi to kot NEGATIVNO stvar ocitali vsi do zdej ...pa nism neki nadpovprecno zahtevna!)
-preveckrat hocem pozornost in da mi pokaze,da me ima rad(to nej bi blo samoumevno...)
pa se kaj bi se naslo ...v glavnem se zavedam svojih napak,se trudim bit predvsem manj tecna in manj tezit glede seksa in casa prezivetega skupaj...
imam pa tudi pozitvne lastnosti:
- zaupam,nit na kraj pameti mi ni padlo kdaj brskat po njegovem telefonu,ce ga pozabu pri men...
-zlo rada fanta presenetim:) pa naj bo to s torto,pecivom cisto po njegovem okusu ali pa novim seksi spodnjim perilom...
-upostevam njegove zelje(kljub temu,d moje najveckrat niso bile upostevane),se znam prilagodit
-pogovorljiva,druzabna,za fore(razen med PMS ),pomagam, itd. ...
ja miteq vem...moram nehat bit tecna
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
-vcasih doloceno stvar zakompliciram
-zgodi se da sm kdaj tecna in mi nc kej ne pase..(takrat rabim svezi zrak&ukvarjanje s sportom ali sprostitev )
-trmasta(moja najslabsa lastnost)
Drugace pa sem simpatična, čustvena, zabavna, energicna... rada se smejim, rada uziwam, rada presenecam (rada imam presenecenja), malce lubosumna ( v tej zvezi bolj malo-mu popolnoma zaupam), v tej zvezi sem tudi bolj direktna kot sem bila v prejsnih...
-zgodi se da sm kdaj tecna in mi nc kej ne pase..(takrat rabim svezi zrak&ukvarjanje s sportom ali sprostitev )
-trmasta(moja najslabsa lastnost)
Drugace pa sem simpatična, čustvena, zabavna, energicna... rada se smejim, rada uziwam, rada presenecam (rada imam presenecenja), malce lubosumna ( v tej zvezi bolj malo-mu popolnoma zaupam), v tej zvezi sem tudi bolj direktna kot sem bila v prejsnih...
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Na cajte znam bit zlo čudna punca, sploh ko me daje PMS. Takrat se kregam čist za brezveze, sm skorej nalašč slabe volje, ampak si ne morem pomagat proti temu in k sreči me moj razume in se, če se le da, umakne.
Sicer pa menda na mojga fanta vplivam zelo pozitivno. Sicer nisem ravno komunikativno dekle, a ko sem z njim, lahko govorim non-stop. In zaradi mojega govorjenja je tudi on začel malo več govoriti.
Nerada kažem čustva drugim okoli sebe, tudi fantu jih ne, in to ga moti. Pač se zaprem vase kot školjka in počakam, da mine.
Bojda sem tud zlo zlo trmasta in bojda preveč kompliciram pri nepomembnih zadevah, čeprov se men glih ne zdi tko in ja, sm nagle jeze, hitr ponorim.
Rada slišm kakšne lepe besede od njega in ko me kaj obsede, iščem v sms-u razlog za kreg ( jao, sej se počas popravljam )
Sicer pa sem nasmejano, veselo dekle, ki rada hodi na sprehode v naravo, rada se zezam ( sm za fore ), poslušam fanta in mu poskušam pomagati. Včasih, ko imam posebej dober dan, znam bit otročja in znam take vn strelat, da se mi on lahko samo smeje. V tej zvezi sem bila ljubousmna samo enkrat in nikoli več. V zvezi želim sprejemanje in dajanje, svobodo. Če mu jest ne prepovedujem nečesa, pričakujem, da tudi on men ne bo tega prepovedal.
Sicer pa menda na mojga fanta vplivam zelo pozitivno. Sicer nisem ravno komunikativno dekle, a ko sem z njim, lahko govorim non-stop. In zaradi mojega govorjenja je tudi on začel malo več govoriti.
Nerada kažem čustva drugim okoli sebe, tudi fantu jih ne, in to ga moti. Pač se zaprem vase kot školjka in počakam, da mine.
Bojda sem tud zlo zlo trmasta in bojda preveč kompliciram pri nepomembnih zadevah, čeprov se men glih ne zdi tko in ja, sm nagle jeze, hitr ponorim.
Rada slišm kakšne lepe besede od njega in ko me kaj obsede, iščem v sms-u razlog za kreg ( jao, sej se počas popravljam )
Sicer pa sem nasmejano, veselo dekle, ki rada hodi na sprehode v naravo, rada se zezam ( sm za fore ), poslušam fanta in mu poskušam pomagati. Včasih, ko imam posebej dober dan, znam bit otročja in znam take vn strelat, da se mi on lahko samo smeje. V tej zvezi sem bila ljubousmna samo enkrat in nikoli več. V zvezi želim sprejemanje in dajanje, svobodo. Če mu jest ne prepovedujem nečesa, pričakujem, da tudi on men ne bo tega prepovedal.
- Gost
Meni je učenje fanta, kako naj dela z mano, ko imam pms, postal vseživljenjski projekt, kjer se vsak mesec skregava na isto finto Se mi zdi, da takoj, ko povem, da imam pms, postane drugačen in obstaja več možnosti za nesoglasja, kot če mu sploh ne bi povedala. Naslednji mesec bom tiho kot miška
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
xxwoman napisal/-a:Moj pa je vedno ful bolj prijazen, če mu rečem, da imam PMS... Pa vsaj ve, da ni nič on kriv in da se ne sme preveč sekirat, če sem žalostna brez pametnega razloga...
Čestitam! Tvoj fant je copata!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Jaz tipu nč ne sikam pa tud on meni ne.kljub temu da živiva skup imava še vedno vsak svojo svobodo.kje sva bla čez dan se pa skom si poveva pa tud kam greva, sam se nikol ne pojaviva na istem mestu.sam enkrat se mi je zgodl, da sm s frendico zalutala na isto kopališče, kjer je bil on in ker je bil mal nažgan sva se skregala, ker je mislu, da sm pršla preverjat kaj počne.pol sm mu dopovedala...ma kako teženje v zvezi...ne pride v poštev.
KDOR HOČE SVOBODO MORA NUDIT SVOBODO!KDOR BO ZATEŽEN BO DRUGI ŠE BOLJ ZATEŽEN DO NJEGA!
KDOR HOČE SVOBODO MORA NUDIT SVOBODO!KDOR BO ZATEŽEN BO DRUGI ŠE BOLJ ZATEŽEN DO NJEGA!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
xxwoman napisal/-a:Moj pa je vedno ful bolj prijazen, če mu rečem, da imam PMS... Pa vsaj ve, da ni nič on kriv in da se ne sme preveč sekirat, če sem žalostna brez pametnega razloga...
Moj pa se sploh ne ozira, če mam PMS al če ga nimam. Za njega sm tečna in konec debate. Sploh ga ne zanima kaj je.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tale PMS je en velik izgovor za testiranje tipove potrpežljivosti. Razumem, da je človek kdaj tečen iz takšnega ali drugačnega vzroka. Sem jaz tudi Ampak če pa znaš točno definirat razlog tečnobe in ti je kristalno jasno, da je problem v tebi in ne v okolici, pa se še vedno znašaš nad tipom, je pa to neumnost.
Takrat je treba trikrat globoko vdihnit (ali v mojem primeru skadit cigaret), ne pa iz principa tečnarit še naprej in pričakovat od tipa, da bo mazohist in bo to prenašal.
p!ka, tukaj bom zdaj spet tebi replicirala, pa ne preveč zamerit. V eni drugi temi si pisala, da je bil tip slabe volje in je to sproščal nad teboj, čeprav vsa stvar ni imela nobene veze s teboj. In ti si ga v zameno zašamarila. Kaj je tu drugače?
Takrat je treba trikrat globoko vdihnit (ali v mojem primeru skadit cigaret), ne pa iz principa tečnarit še naprej in pričakovat od tipa, da bo mazohist in bo to prenašal.
p!ka, tukaj bom zdaj spet tebi replicirala, pa ne preveč zamerit. V eni drugi temi si pisala, da je bil tip slabe volje in je to sproščal nad teboj, čeprav vsa stvar ni imela nobene veze s teboj. In ti si ga v zameno zašamarila. Kaj je tu drugače?
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
jullia_ napisal/-a:Kaj je tu drugače?
Ti bom jaz odgovoril. Nič ni drugače, ona ima dvojna merila.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jullia_ napisal/-a:Kaj je tu drugače?
Da jz se vedno potrudim, da se ne spravljam na njega stalno. Mam dan na mesec al pa dva, ko sm tečna. On pa se je spravlju name pa kr konstantno neki časa.
Če tebe ne dajajo hormoni in krči, ben pol najbrž res reagiraš drugače.
miteq ne bodi preveč pameten.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam