kakšna punca si
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
marsikdo reče, da še takega para ni videl in marsikdo ne verjame, da lahko taka veza sploh obstaja...v bistvu imava oba veliko svobode in 100% zaupanje...to je bistvo vsega, če ni zaupanja tudi veza ne more obstajat...nobeden od naju ni težaški, ne polagava računov ipd...v glavnem mislim, da je zadovoljen z menoj, saj me pred drugimi velikokrat pohvali, da sem fajn punca... to mi ogromno pomeni....
sem pa kar težek karakter(pa ne v smislu teženja, ljubosumja ipd) in vem, da mora včasih imet kar živce z menoj...
načeloma mislim, da sem kot punca ok...ampak sigurno ne bi mogla biti, če ne bi imela v redu fanta...
sem pa kar težek karakter(pa ne v smislu teženja, ljubosumja ipd) in vem, da mora včasih imet kar živce z menoj...
načeloma mislim, da sem kot punca ok...ampak sigurno ne bi mogla biti, če ne bi imela v redu fanta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
xxwoman je napisal/a:
Moj pa je vedno ful bolj prijazen, če mu rečem, da imam PMS... Pa vsaj ve, da ni nič on kriv in da se ne sme preveč sekirat, če sem žalostna brez pametnega razloga... biggrin
Čestitam! Tvoj fant je copata! Twisted Evil biggrin
Miteq, zakaj pa copata? Bi se ti zdelo boljše, da se vsakič ful zasekira in se začne spraševat, kaj mi je hudega storil?
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ne vem, bi mogla kr njega prašat. Sam se bom probala mal zdj potrudt pa se čimbolj glede tega opisat
Ljubosumna sm, to prznam, ampk ne tako da bi s tem ogrožala najino zvezo oziroma ne več včasih sm bla veliko bolj, sam pol sm vidla da je to brezveze in zdj sm sam mal
Da bi mu kej prepovedovala, to mu ne, ker mu nimam pravice, ker tut on men ne.
Pustim mu osebno svobodo, da gre s prijatelji na pjačo, da se ukvarja z dirkanjem z motorjem, itd. Pač vsak more met svojo osebno svobodo.
Vrjamem pa da mu grem včasih na živce, ker fuuuul fuuul govorim... sm pač oseba k ne prenese tišine, skoos morm js nekj govort al pa tist k je zravn mene....ok če grem spat (pa baje še v spanju govorim ) in on včasih kr išče na men uno mojo tipko OFF
Čeprov se mi zdi pa da je ful rd z mano, da se rd z mano pogovarja, da mi ful zaupa tut svoje probleme in tko.
Sj včasih znam bit ful tečna, če mam svoj dan, sam ga nimam velikrt tko da ni panike
Aja pa firbčna sm tut ful, tko da to ga tut mal mot, ampak ni panike
Ljubosumna sm, to prznam, ampk ne tako da bi s tem ogrožala najino zvezo oziroma ne več včasih sm bla veliko bolj, sam pol sm vidla da je to brezveze in zdj sm sam mal
Da bi mu kej prepovedovala, to mu ne, ker mu nimam pravice, ker tut on men ne.
Pustim mu osebno svobodo, da gre s prijatelji na pjačo, da se ukvarja z dirkanjem z motorjem, itd. Pač vsak more met svojo osebno svobodo.
Vrjamem pa da mu grem včasih na živce, ker fuuuul fuuul govorim... sm pač oseba k ne prenese tišine, skoos morm js nekj govort al pa tist k je zravn mene....ok če grem spat (pa baje še v spanju govorim ) in on včasih kr išče na men uno mojo tipko OFF
Čeprov se mi zdi pa da je ful rd z mano, da se rd z mano pogovarja, da mi ful zaupa tut svoje probleme in tko.
Sj včasih znam bit ful tečna, če mam svoj dan, sam ga nimam velikrt tko da ni panike
Aja pa firbčna sm tut ful, tko da to ga tut mal mot, ampak ni panike
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Aja pozabla sm napisat kašn je on do mene
No js sm ful zadovoljna z njim pa fl sm rada z njim....
Lepo se do mene obnaša, ne zapira me nikamor, je ljubosumen in vem da bi blo kr hudo če bi me en tip pred njim prijel za rit (recmo v diskoteki) tko da je kr dost ljubosumn.
Zaupa mi (pomojm), itq mu pa vedno vse povem, kje sm bla, s kom sm bla.... tko da itq nima razloga da mi nebi zaupov. Uglavnem si skos vse poveva.
Pa vem da mu ni glih najbolj prov, če gem s kšno svojo frendico vn k nima tipa in je v fazi "k jo razganja" ampak vseen nikol ne reče da ne smem it
Ma on je moj supr dupr the best tip ever
No js sm ful zadovoljna z njim pa fl sm rada z njim....
Lepo se do mene obnaša, ne zapira me nikamor, je ljubosumen in vem da bi blo kr hudo če bi me en tip pred njim prijel za rit (recmo v diskoteki) tko da je kr dost ljubosumn.
Zaupa mi (pomojm), itq mu pa vedno vse povem, kje sm bla, s kom sm bla.... tko da itq nima razloga da mi nebi zaupov. Uglavnem si skos vse poveva.
Pa vem da mu ni glih najbolj prov, če gem s kšno svojo frendico vn k nima tipa in je v fazi "k jo razganja" ampak vseen nikol ne reče da ne smem it
Ma on je moj supr dupr the best tip ever
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
hm jz sm ena težka
vem da sm učas tečna k sto matr in svaka mu čast da me takrat prenaša, na srečo je on pravo nasprotje od mene (zarad tega ga mam tok bol rada) - ni trmast, ne kuha mule ker jz če sm jezna joj se nočem sploh pogovarjat in sm tih skos
drgač tko na splošno se mi zdi da nism slaba punca (to on sam prav) nism ljubosumna, ne težim če hoče vn s kolegi. zaupam mu in on tud men, velik se pogovarjava in ful pogrešam če dela popoudne in ga nč ne vidm in se nimam s kom pogovarjat tko k z njem.
vem da sm učas tečna k sto matr in svaka mu čast da me takrat prenaša, na srečo je on pravo nasprotje od mene (zarad tega ga mam tok bol rada) - ni trmast, ne kuha mule ker jz če sm jezna joj se nočem sploh pogovarjat in sm tih skos
drgač tko na splošno se mi zdi da nism slaba punca (to on sam prav) nism ljubosumna, ne težim če hoče vn s kolegi. zaupam mu in on tud men, velik se pogovarjava in ful pogrešam če dela popoudne in ga nč ne vidm in se nimam s kom pogovarjat tko k z njem.
-
le5ncchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2008
- Kraj: Kranj
Mislm, d sm kr vredu. Ampak sm se tega naučila z leti. Mislm da s emojmu fantiču kr dobr godi, ma svojga jeklenga konička s kermu se velik voz, najraj voz mene ja Ma kup prjatlov, s kermi se dostkrat dobi na pijač, težim mu nikol, prej on men, k me hoče zravn Ljubosumja je pa deležn tok, da ga je včasih premal in si ga želi ^^
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst spadam u "težko" kategorijo, priznam Taka sem, kaj čem. And he loves me just the way I am
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz pa mu dam dost svobde, lepo gre vn s kolegi pa itak zakaj bi težila če me bo pa poklical ko pride domov, če bi se zgodil d bi me prevaral me sploh neb mogu poklicat, ker bi mu blo preveč hudo.mam ga rada in sm prjazna, težila sm sam zart čikov, kar mislm d bo zdej dokončno nehal (kapo dol)...clo tko fajn si zaupava da nimam nč proti če bo mel cimro...in kadar sem za 10 sekund jezna nanj pomislm kakšna super oseba je on in je tkoj bolš =)
on pa...vedno me pokliče, nrdi zame velik stvari, če kam grem ga skrbi, je ljubeč...ah, po 11 mescih še vedno živiva v pravljici =)
on pa...vedno me pokliče, nrdi zame velik stvari, če kam grem ga skrbi, je ljubeč...ah, po 11 mescih še vedno živiva v pravljici =)
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Sweet Princess napisal/-a:Jst spadam u "težko" kategorijo, priznam Taka sem, kaj čem. And he loves me just the way I am
Če pomislim dobro, se u določenih trenutkih tudi jst uvrstim u težko kategorijo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Moski potrpezljivo cakamo, da se izumi presaditev moskih mozganov v zensko telo. Pol se vas bomo pa znebil. In napocila bo era, ko bomo imeli partnerje, ki niso tezki brez razloga.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Hm... Znam biti razumevajoča, znam poslušat. Dosti tega cenim in res se trudim razumet. Vse slabo pozabim in mislim samo na vse lepo. Nikoli pa ne pozabim. Me pa veliko stvari moti in jezi in pride dan, ko izgubim nadzor nad sabo in ga kritiziram. Bedno, vem. Mogoče sem preveč dolgočasna. Me pa vsaj rešuje moj smisel za humor. Včasih res izgubim živce in to se mi potem maščuje. Na koncu vedno spoznam, da sem neumna, zato se pač začnem opravičevati. Stvari začnem popravljati... Najpogosteje me moti to, da se mi noče odpreti, ker takšen pač je. :fight: Ah, pa še to: preveč stresam svoje probleme nanj... No, mogoče mu kdaj tudi vsiljujem kaj... Aja pa dostikrat ga tolažim in pozitivno govorim, njemu pa to nič ne pomeni... Težko ga je potolažiti, ker je vedno prepričan v svoje.
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov