Kako zavrniti moškega, ki vas vabi na zmenek in vam ni všeč

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 179
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 12. Avg. 2015 18:29

Ker sem v drugi temi videl, da ene jamrajo, kako se ne morejo znebiti nadležnih, vztrajnih moških, ki ne dojamejo, da niste zainteresirane, sem se odločil napisati par nasvetov, gledane iz svoje (moške) perspektive, kako se temu problemu izogniti že od samega začetka.

Najlažji in najbolj učinkovit način je, da ste z njim iskrene in diskretne. Najslabše kar lahko moškemu ponudite je, da mu date lažno upanje. Konec koncev bo na končni rezultat vedno enak - razočaran bo, kar je povsem človeško. Temu se ne boste mogle izogniti. Bolje pa je, da ga zavrnete čim prej. Zakaj? Iz dveh razlogov:
-Prej kot ve, da pri vas nima možnosti, prej se bo lahko osredotočil na drugo žensko in manj ga bo bolelo. Več časa kot bo preživel z vami, težje mu bo.
-Prihranile si boste nekaj živcev, saj vas ne bo kontaktiral in gnjavil.

Najboljši odgovori, kako zavrniti moškega, ki vas vabi na zmenek in vam ni všeč so (gledana iz moškega POVja):
-Sorry, ti si uredu fant ampak žal ne gojim čustev do tebe
-Sorry, ti si uredu fant ampak mi žal nisi všeč
- Sorry, ampak čutim, da nisva kompatibilna
- NE (brez kakršnihkoli pojasnil in dodatkov)
-Sorry imam fanta/sem v razmerju

Najslabši odgovori, ki moškemu vzbuja lažno upanje in odgovori, katerim se probajte v čim večji meri izogniti, če nočete nezaželene pozornosti so:
Sorry, danes nimam časa (Najslabša oblika zavrnitve. Mnogo moških vam bo verjelo na besedo in zaradi tega vztrajalo dalj časa).
Sorry, trenutno ne iščem razmerja (Podobno kot zgoraj. Moški smo logična bitja in bomo zato mislili, da trenutno še niste pripravljene, boste pa mogoče v bližnji prihodnosti za).
-Sorry trenutno sem ful zaposlena(podobno kot zgoraj).

Kdor želi, me lahko še dopolni. Upam, da sem vam pomagal. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7033
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Avg. 2015 18:36

Načeloma se strinjam, ampak v moji glavi je to samoumevno. Tiste, ki pa si dopisujejo naprej in mislijo, da bo moški po bežni zavrnitvi komot fural prijateljstvo, so pa tako ali tako v svojem svetu, kjer je takšne vrste prijateljstvo možno.
The world is as you are.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 12. Avg. 2015 19:14

Wait ... a to je tema, v kateri nam Bunk svetuje na kakšen način, naj ga zavrnemo? :mrgreen: (Se opravičujem, ampak te teme sploh ne razumem.)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 741
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 12. Avg. 2015 20:39

Ja in pol ti zamerijo in si pr*ica :)
Ko is ne kdo ne vzame časa, mu že ni do tebe očitno :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Avg. 2015 21:24

Moški nikoli ne bi smel biti zavrnjen.

Ker če pride tako daleč da te mora ženska zavrniti, pomeni da si zadevo pripeljal predaleč. Pomeni da si žensko postavil pred odločitev, s čimer si že zajebal.
Ženska se je že odločila davno pred tem če si ji všeč, in ti je to pokazala...razen če ženska ni manipulantka, ti je pokazala naklonjenost in torej veš.

Mojemu prijatelju sem to dobro razložil, privlačnost ni izbira, in če ženski nisi privlačen, lahko narediš FUCK ALL. Bolj kot boš silil, bolj kot boš pisal, bolj kot jo boš spraševal, manj ji boš všeč.

Zato mi je ta pristop ki je nonšalanten najbolj všeč, pokažeš interes in če ga ne dobiš nazaj, greš naprej. Ne gre se zato, da takoj popustiš, ampak da nežno testiraš njen interes. Ženska ki se zanima zate, ti ne bo odpisala čez tri dni, ženska ki se zanima zate bo želela preživeti čas s tabo.
Če se nekaj izogiba, da je busy, pa da je pozabila..to med vrsticami pomeni da se ji jeb* zate, in če ji postaviš deset vprašanj, preden ona tebi iz vljudnosti postavi enega, spet pomeni da se ji jeb* zate.

In zato se moramo moški, naučiti kako razbrati signale, in predvsem kam je vredno investirati svoj čas, denar in energijo.

Moški izpade šibek, ko se loči od temeljev moškosti in začne oddajati žensko energijo. To ne mislim v negativnemu smislu, ampak da se začne ženska čutiti da moški od nje zahteva čustveni odziv. Ko moški začne moledovati za odziv, pozornost in odločitve od ženske, je to strel v nogo. In to vem, ker sem se tudi jaz nekoč tako obnašal.

Ker temelji moškosti so, samozavest, odločnost, neodvisnost. Veliko moških misli, da če pridejo do ženske in butnejo: Lepa si, te lahko peljem ven? Ali pa si mislijo, da če ji pišejo vsak dan da bodo izpadli vztrajni, je efekt ravno obraten.

Ženske se rade počutijo ženstvene zraven moških, in moški nikoli ne bi smel dvomiti da ji je všeč, ne bi spreminjal celega dneva samo zato da bi speljala tisto pijačo, in če mu bo srala po glavi in ne bo vložila svojega dela, bo odšel od nje.

In če si ti pripravljen vložiti cele dneve da preko interneta prepričaš neko bejbo da si pravi zanjo, in si se ob prvi minuti pripravljen peljati do nje, si pripravljen odložiti svoje delo zato da odpišeš na vsak njen sms, te to ne bo pripeljalo nikamor, in si sam kriv za končni rezultat.
In če si zavrnitev vzameš k srcu, je to tvoja krivda...zunaj je ogromno žensk, in ob sebi si želiš nekoga, ki bo vesel da te vidi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Avg. 2015 21:51

^^ lol, ti maš pa tolko znanja o tem, da bi lahko že kar kak priročnik napisal :D

Se strinjam s tem da zavajanje (sploh namerno) ni kul, ampak je tudi res da zelo veliko ti jih zameri tisti sklop alinej. Včasih je ful lažje rečt,da nimaš časa, če je pa nek ful vztrajn,ki ne pošteka pol pa neki od predlaganega ja.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 12. Avg. 2015 21:59

Zakaj bi naj vse, o čemer piše LZ, veljalo le za žensko vedenje do moških? In zakaj za vse ženske? Nekatere ženske se res obnašajo tako in druge se ne (npr. zelo hitro povejo: ''Ne zanimaš me.'' ali pa so zelo odzivne/prijateljske, tudi če želijo bit samo to: prijateljice ... ) in isto moški. Ni tako, kot da so ženske roza plastelin, moški pa modre lego kocke ... in se vsi moški isto obnašajo in vse ženske se isto obnašajo in znotraj teh skupin ni odstopanj.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 12. Avg. 2015 22:02

jaaa, ti komplimenti ''lepa si'' ali še huje ''ful si sexy'', po možnosti s tem groznim x-om.
eh..ne govorimo več slovensko al kaj?!
napiši nekaj posebnega, pohvali njeno delo, njene dosežke, neko njeno posebno značilnost, ne pa tako splošno sranje.

pa manj se trudiš jo osvojit, bolj ti uspeva.

kakorkoli, jaz jim direktno povem oziroma prvo vprašam zakaj me vabi ven, s kakšnim razlogom (glede na to da vedo, da imam kao fanta), in potem povem, da se lahko druživa, ampak naj nima nobenega upanja za kaj več. se mi je zdela vedno dobra ideja, ampak vidim da ni, ker večina ima potem še vedno upanje (ker mislijo, da je dosežek, da so me spravili ven, kar jih dodatno motivira)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Avg. 2015 22:05

jbg, dve leti nazaj in še prej sem zajebal vse kar je možno, obnašal šibko, pozabil nase, prosil za čustva.

Ampak sem šel čez obdobje, kjer sem se postavil nazaj, šel nazaj v svet srečal lepe ženske in prave moške, in se naučil veliko iz tega.

Sometimes you fail, and sometimes you learn.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Avg. 2015 22:06

MarijaNana napisal/-a:Zakaj bi naj vse, o čemer piše LZ, veljalo le za žensko vedenje do moških? In zakaj za vse ženske? Nekatere ženske se res obnašajo tako in druge se ne (npr. zelo hitro povejo: ''Ne zanimaš me.'' ali pa so zelo odzivne/prijateljske, tudi če želijo bit samo to: prijateljice ... ) in isto moški. Ni tako, kot da so ženske roza plastelin, moški pa modre lego kocke ... in se vsi moški isto obnašajo in vse ženske se isto obnašajo in znotraj teh skupin ni odstopanj.



Ko jaz pišem, gledam na splošno sliko, nimam časa za individualnost.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 12. Avg. 2015 22:15

^^ Ne rabiš imet časa za individualnost. Napišeš ''oseba'', pa je. Ker nenazadnje tudi moški zavračajo ženske (ali moške) in tudi moški pogosto ignorirajo osebo, ki jim ni všeč (npr.) ... In oseba na drugi strani je isto prizadeta kot neki moški, ki ga je zavrnila neka ženska. Da sem napisala ''osebo'' sem porabila eno črko manj kot če bi napisala ''žensko'', je pa dosti bolj korektno.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Avg. 2015 22:18

Ja samo je pomembni, če ima ta oseba pimpka ali luliko.

Marija, sem skadil že joint...bom raj pisal jutr, ker če nadaljujem bom pasal bedarije.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 12. Avg. 2015 22:45

^^ Ni pomembno. To je moj point. :wink:
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 114
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 13. Avg. 2015 2:58

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Avg. 2015 9:20

Jaz bi samo tisti "Sorry" spustila, ker se mi pac ni treba opravicevat, da mi ni do romanticne/fizicne/kakrsnekoli zveze z nekom :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov