Kako staršem povedat da si gej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
dayweed Mogoče si kje napisal, a jaz nisem tega zasledila. Kakšno mnenje pa imata tvoja starša o homoseksualcih? Ste se o tem že kdaj pogovarjali? Misliš, da bi po tem gledala nate z drugačnimi očmi?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
freaky napisal/-a:dayweed Mogoče si kje napisal, a jaz nisem tega zasledila. Kakšno mnenje pa imata tvoja starša o homoseksualcih? Ste se o tem že kdaj pogovarjali? Misliš, da bi po tem gledala nate z drugačnimi očmi?
hm, s fotrom nimama nekih resnih pogovrov, zato nimam pojma. za mamo pa rečem takole: včasih se mi zdi, da bi čisto ok to sprejela, spet drugič pa ne. v osnovi se ji to zdi bolj bljak. skoraj v istem dihu pa reče, da bi naju (ker še mam brata) še vedno imela rada... ne vem kaj si mislit.
z drugačnimi očmi pa bi ziher gledala, ja.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Maya19 napisal/-a:dayweed svetovno napisano . Čist se strinjam s tabo! Na bruhanje mi gre ko vidim, koliko predsodkov imajo eni glede homoseksualnosti . Sej kdo je pa rekel, da je naravno da sta moški in ženska skupaj? Kdo je to določil? A naj bi to bilo normalno oz. naravno samo zato, ker nas je večina takih?! Pa ne mi zdaj z nekim Svetim pismom in da je Bog ustvaril Adama in Evo, torej moškega in žensko in ne 2 moška, prav tako ne 2 ženski...nekateri ne verjamemo v to (Malo heca, ampak nekateri res imajo tak argument glede tega, zakaj homoseksualnost naj ne bi bila naravna...bolano res!)
Amm... ni naravno, ker imajo moški penis in ženske vagino in pač pašeta skupaj (anatomsko gledano). Ni naravno, ker lahko ženska in moški ustvarita otroka, ki bo nadaljeval človeški rod, 2 ženski oz. 2 moška pa ne. In ja, bog je moral ustvariti žensko in moškega, če ne nas ne bi bilo tukaj (nisem verna, sama si dala takšno primerjavo).
Meni se zdi, da morajo imeti hormoni nekaj pri tem oz. kakšni geni, vendar nisem proti homoseksualnosti. Ljudje smo si različni med sabo in mislim, da bi morali pač to različnost sprejeti. Sicer še enkrat poudarjam, da ni naravno, vendar tudi ni škodljivo, tako, da ne vem zakaj ne bi mogli tega sprejeti.
Pač mogla sem se vtaknit v post, ker so mi bili smešni argumenti, sem pa na strani homoseksualcev
- dayweed
- Komunikatorka
Googi napisal/-a:Maya19 napisal/-a:dayweed svetovno napisano . Čist se strinjam s tabo! Na bruhanje mi gre ko vidim, koliko predsodkov imajo eni glede homoseksualnosti . Sej kdo je pa rekel, da je naravno da sta moški in ženska skupaj? Kdo je to določil? A naj bi to bilo normalno oz. naravno samo zato, ker nas je večina takih?! Pa ne mi zdaj z nekim Svetim pismom in da je Bog ustvaril Adama in Evo, torej moškega in žensko in ne 2 moška, prav tako ne 2 ženski...nekateri ne verjamemo v to (Malo heca, ampak nekateri res imajo tak argument glede tega, zakaj homoseksualnost naj ne bi bila naravna...bolano res!)
Amm... ni naravno, ker imajo moški penis in ženske vagino in pač pašeta skupaj (anatomsko gledano). Ni naravno, ker lahko ženska in moški ustvarita otroka, ki bo nadaljeval človeški rod, 2 ženski oz. 2 moška pa ne. In ja, bog je moral ustvariti žensko in moškega, če ne nas ne bi bilo tukaj (nisem verna, sama si dala takšno primerjavo).
Meni se zdi, da morajo imeti hormoni nekaj pri tem oz. kakšni geni, vendar nisem proti homoseksualnosti. Ljudje smo si različni med sabo in mislim, da bi morali pač to različnost sprejeti. Sicer še enkrat poudarjam, da ni naravno, vendar tudi ni škodljivo, tako, da ne vem zakaj ne bi mogli tega sprejeti.
Pač mogla sem se vtaknit v post, ker so mi bili smešni argumenti, sem pa na strani homoseksualcev
kaj pa pol je naravno? edina razlika je, da lahko tip+punca naredita otroka. oboje je naravno.
poleg tega, zakaj se seksa? zaradi otrok? mislim, da smo to že prerasli... zdaradi otroka se seksa takrat ko ga hočeš, ko ga dobiš pa spet po starem-zaradi užitka.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Glede na to, da vejo tudi nekateri sorodniki, me zanima, če niso nikol kaj namignili tvojim staršem?
Ti misliš, da bi bila tvoja starša tako presenečena in brez srca, da bi te vrgla ven iz hiše, če bi jima priznal? Ne znam se pač postavit v vlogo starša, ki svojemu otroku ne bi več nudil strehe nad glavo. Moj otrok bo moj do konca življenja, pa če bo homoseksualec, hetero, bi ali kaj drugega. Meni bo važno samo to, da bo srečen v življenju.
Ti misliš, da bi bila tvoja starša tako presenečena in brez srca, da bi te vrgla ven iz hiše, če bi jima priznal? Ne znam se pač postavit v vlogo starša, ki svojemu otroku ne bi več nudil strehe nad glavo. Moj otrok bo moj do konca življenja, pa če bo homoseksualec, hetero, bi ali kaj drugega. Meni bo važno samo to, da bo srečen v življenju.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
- dayweed
- Komunikatorka
freaky napisal/-a:Glede na to, da vejo tudi nekateri sorodniki, me zanima, če niso nikol kaj namignili tvojim staršem?
ja, če bi le vsi tako razmišljali.
sorodniki niso povedali, ker so mnenja, da je to stvar, ki jo moram sam ven spravit. so pa kul in se lahko o vsem pogovarjamo.
mama me ne bi vrgla ven. foter je pa druga stvar, ker se razpizdi za vsako malenkost. in velikokrat je tak da sam povzroča probleme.
ne bi rad povzročil kregarij med mamo in fotrom, ker se bosta pol 100% ločila. tega pa nočem na mojih plečih.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
dayweed napisal/-a:kaj pa pol je naravno? edina razlika je, da lahko tip+punca naredita otroka. oboje je naravno.
poleg tega, zakaj se seksa? zaradi otrok? mislim, da smo to že prerasli... zdaradi otroka se seksa takrat ko ga hočeš, ko ga dobiš pa spet po starem-zaradi užitka.
Iz evolucijskega vidika sta pač ženska in moški skupaj - naravno. Zdaj kaj je pa družbeno sprejemljivo oz. NORMALNO, to pa je že druga zgodba. Saj tudi biti invalid ni naravno ali pa depresiven, je pa družbeno sprejemljivo in takšne ljudi sprejmemo medse (ok priznam slaba primerjava, pač prvo mi je na misel prišlo). Hočem povedati, da to kar je normalno ustvarja družba pa še ne pomeni, da je to tudi naravno. Želim in verjamem, da bo slej kot prej postala homoseksualnost nekaj normalnega v naši civilizaciji, vendar to še vedno ne pomeni, da je naravno.
- dayweed
- Komunikatorka
Googi napisal/-a:dayweed napisal/-a:kaj pa pol je naravno? edina razlika je, da lahko tip+punca naredita otroka. oboje je naravno.
Iz evolucijskega vidika sta pač ženska in moški skupaj - naravno. Zdaj kaj je pa družbeno sprejemljivo oz. NORMALNO, to pa je že druga zgodba. Saj tudi biti invalid ni naravno ali pa depresiven, je pa družbeno sprejemljivo in takšne ljudi sprejmemo medse (ok priznam slaba primerjava, pač prvo mi je na misel prišlo). Hočem povedati, da to kar je normalno ustvarja družba pa še ne pomeni, da je to tudi naravno. Želim in verjamem, da bo slej kot prej postala homoseksualnost nekaj normalnega v naši civilizaciji, vendar to še vedno ne pomeni, da je naravno.
če obstaja v naravi je naravno.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Googi napisal/-a:Saj tudi biti invalid ni naravno ali pa depresiven,
Seveda so tudi bolezni naravne, vse je naravno, če ne prileti iz vesolja ali ni narejeno v tovarni, laboratoriju. Razpravljati, če je homoseksualnost naravna nima nobenega smisla, ker ne more biti nič drugega. Narava je imela svoje razloge, da jih je naredila in celo poskrbela za njihov obstoj. Prav nobene veze nima kam gre penis in kdo lahko naredi otroka. Eno je privlačnost in ljubezen, drugo pa delanje otrok. Če se dva volka moškega spola privlačita, bosta še vedno lahko šla oploditi volkulje s svojimi geni, potem pa se bosta vrnila drug k drugemu. Isto lahko naredi človek, samo da imamo mi tudi tehnologijo, ki nam pri tem pomaga. In tudi, če ne bi bila naravna: Who cares?
- dayweed
- Komunikatorka
Noelia napisal/-a:Googi napisal/-a:Saj tudi biti invalid ni naravno ali pa depresiven,
Seveda so tudi bolezni naravne, vse je naravno, če ne prileti iz vesolja ali ni narejeno v tovarni, laboratoriju. Razpravljati, če je homoseksualnost naravna nima nobenega smisla, ker ne more biti nič drugega. Narava je imela svoje razloge, da jih je naredila in celo poskrbela za njihov obstoj. Prav nobene veze nima kam gre penis in kdo lahko naredi otroka. Eno je privlačnost in ljubezen, drugo pa delanje otrok. Če se dva volka moškega spola privlačita, bosta še vedno lahko šla oploditi volkulje s svojimi geni, potem pa se bosta vrnila drug k drugemu. Isto lahko naredi človek, samo da imamo mi tudi tehnologijo, ki nam pri tem pomaga. In tudi, če ne bi bila naravna: Who cares?
se podpišem. ti si prava glavca
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Če dobro pomislim, je homoseksualnost z evolucijskega vidika prav koristna... Če ne bi bilo homoseksualcev, bi bilo na svetu še več otrok, torej še več ljudi, kar bi povzročalo še več ekoloških problemov in bi bilo to dolgoročno za obstoj človeške vrste slabo. (Samo za tiste, ki rabite kakšno evolucijsko teorijo, da sprejmete normalna čustva )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov