Kako staršem povedat da si gej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
mirella napisal/-a:noo vidš.. pol si ti blizu temu.. vrjetno ze slutijo samo cakajo neko potrditev mogoce pa nebo treba toliko casa cakat da jim priznas?
verjetno res ne. saj mi je mama parkrat že hotla povedat da sumi ali celo ve, samo sem jo vedno prekinil. kaj moreš, sem strahopetec
kaj boš pa ti?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ahh ne prekinjat mame. Pomoje kr dost casa zbira pogum da te vprasa, da ti pove svoje mnenje.. itd.. No bos vidu.
Jaz nevem kaj bom, se še ne ubadam s temi stvarmi.. Sej me sploh ne briga kaj si kdorkoli misli, samo vseeno to je moja družina in nebi bilo lepo da bi me grdo gledali.
Jaz nevem kaj bom, se še ne ubadam s temi stvarmi.. Sej me sploh ne briga kaj si kdorkoli misli, samo vseeno to je moja družina in nebi bilo lepo da bi me grdo gledali.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Mogoče bi poizkusil tudi kakšno psihoterapevtsko ali psihiatrično zdravljenje najprej in ti mogoče ne bo potrebno govorit, da si gay in boš potem normalen postal.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Pontifex Maximus napisal/-a:Mogoče bi poizkusil tudi kakšno psihoterapevtsko ali psihiatrično zdravljenje najprej in ti mogoče ne bo potrebno govorit, da si gay in boš potem normalen postal.
Se je normalen, samo fantje ga privlačjo
-
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mogoče bi poizkusil tudi kakšno psihoterapevtsko ali psihiatrično zdravljenje najprej in ti mogoče ne bo potrebno govorit, da si gay in boš potem normalen postal.
No, mislil sem normalen v naravnem smislu.
- dayweed
- Komunikatorka
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mogoče bi poizkusil tudi kakšno psihoterapevtsko ali psihiatrično zdravljenje najprej in ti mogoče ne bo potrebno govorit, da si gay in boš potem normalen postal.
No, mislil sem normalen v naravnem smislu.
sem normalen v naravnem smislu
-
dayweed napisal/-a:Twitch napisal/-a:Vidš kuk maš enih nepotrebnih problemov, ker si gej.
in kaj naj naredim? čira čara, zdaj sem str8?? kake bedne
Tako kot si se odločil, da boš gay, se pač odloči, da boš str8.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Twitch napisal/-a:Ja a ni res. Kolk problemov nepotrebnih.
Potem jih pa nehaj delat. Probleme si ne nakopljejo sami, temveč jim povzroča okolica.
Pontifex Maximus napisal/-a:Tako kot si se odločil, da boš gay, se pač odloči, da boš str8.
No dej ti se pa dons odloč, da ne boš več v svojo punco zaljubljen. Čist preprosto, kajne?
Zadnjič spremenil freaky, dne 13. Avg. 2008 10:30, skupaj popravljeno 2 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
gisele - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
Pontifex Maximus napisal/-a:dayweed napisal/-a:Twitch napisal/-a:Vidš kuk maš enih nepotrebnih problemov, ker si gej.
in kaj naj naredim? čira čara, zdaj sem str8?? kake bedne
Tako kot si se odločil, da boš gay, se pač odloči, da boš str8.
joj no kakšne mate, kot, da se sam odločiš da boš gej (zih si rečeš: okej, js bom pa kr gej...)
- dayweed
- Komunikatorka
Twitch napisal/-a:Ja a ni res. Kolk problemov nepotrebnih.
kot so že punce povedale... nimam nič kaj posebnega dodat. glej, resno, če nimaš pojma, rajši ne piši.
kdaj pa si se ti odločil, da so ti ženske privlačne?? no povej, da čujem. isto velja za tistega drugega pametnjakoviča...
to vsakega vprašam ko neumne kvasi. vsi sicer rečejo, da so se odločli, ampak to samo govori o tem, da se nikoli niso v to poglabljali in nimajo pojma. jaz pa sem se, ker mi je bil ful problem na začetku. še enkrat: na puncah meni ni nič privlačnega in mi ne bo. tak pač je. in ne mrzim punc (da ne bo kdo kakih bedastih idej dobil). normalno funkcijoniram z njimi, ni pa privlačnosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov