Kako staršem povedat da si gej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
joj, pac poves, da si gej... v zivo seveda...
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
Freaked napisal/-a:o madona, jst če bi bla starš, bi se mi svet podru da slišm to od sina. Pa dej probi se mal s kšno punco potrudt, sej mogoče ti bo pa čist sedl
idiotizem.. take ljudi kot si ti pa res rabimo ja. on že ve kdo je, ne bluzit
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Vsak pozna svoj starše. Če veste, da bodo na karkoli slabo reagirali jim ne povejte dokler niste na svojem. Žalostno, da ne moreš biti kar si, a je treba misliti tudi na preživetje. Dokler živimo pri starših imajo vpliv na naše življenje.
- dayweed
- Komunikatorka
Noelia napisal/-a:Vsak pozna svoj starše. Če veste, da bodo na karkoli slabo reagirali jim ne povejte dokler niste na svojem. Žalostno, da ne moreš biti kar si, a je treba misliti tudi na preživetje. Dokler živimo pri starših imajo vpliv na naše življenje.
in dokler živimo pri njih ne moremo tvegati, da nas vržejo iz hiše. kar se lahko zgodi (in se dostikrat). glede tega je treba biti previden. je pa vsak primer zase, tako da univerzalnega nasveta ni.
sorry nisem preveč pozorno prebral in sem napisal skoraj enako kot ti
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
hja, lazje bi blo da zivis na svojem in jim takrat poves.. dosti jih nima te moznosti in pol morajo bit tiho in skrivat stvari Pa tudi ce so starsi na zacetku šokirani pa nevem kaj še vse.. ponavadi cez cas sprejmejo to..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
- dayweed
- Komunikatorka
mirella napisal/-a:hja, lazje bi blo da zivis na svojem in jim takrat poves.. dosti jih nima te moznosti in pol morajo bit tiho in skrivat stvari Pa tudi ce so starsi na zacetku šokirani pa nevem kaj še vse.. ponavadi cez cas sprejmejo to..
ja, večini je prehudo da bi izgubili stik s svojim otrokom.
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Jaz sem se o teh stvareh dosti pogovarjala s svojimi starši... zato, ker je imel en moj prijatelj podobne težave in me je zanimalo, kako bi moji starši to sprejeli... Začela sem jim razlagat, kako imam enega ful dobrega prijatelja, ki je gej... in kako so geji praviloma ful vredu... pa simpatični... in prijazni... In ona se je strinjala... Potem pa sem jo vprašala, kako bi reagirala, če bi bil moj brat gej... Pa je rekla, da je to pač njegova osebna stvar in da ne bi imela nič proti, in da ji je itak pomembno samo to, da bo on srečen... Da bi ji bilo sicer malo žal, ker ne bi mogla računat na vnuke, ampak da je to itak njegovo življenje in se sam lahko odloča o svoji bodoči družini. Tako da priporočam, da imaš najprej kakšen tak splošen pogovor o gejih in kakšno hipotetično vprašanje, kako bi oni to sprejeli... in če vidiš, da bi bil odgovor vredu, jim poveš... če pa bi se preveč zgražali, jim ne poveš. Vsekakor se je dobro pozanimati o njihovih stališčih.
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
Kepca napisal/-a:men moja mami skos prav: nubena resnica ne boli tko fejst, kot pa najmanša laž... sj starši te majo radi.. te bojo sprejel takega kot si! konc koncov ma usak pravico, da sam odloča o svojem življenju.
tvoja mami govori bedarije z namenom,da ji vse poveš,da te lahko potem razcota
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
xxwoman napisal/-a:Jaz sem se o teh stvareh dosti pogovarjala s svojimi starši... zato, ker je imel en moj prijatelj podobne težave in me je zanimalo, kako bi moji starši to sprejeli... Začela sem jim razlagat, kako imam enega ful dobrega prijatelja, ki je gej... in kako so geji praviloma ful vredu... pa simpatični... in prijazni... In ona se je strinjala... Potem pa sem jo vprašala, kako bi reagirala, če bi bil moj brat gej... Pa je rekla, da je to pač njegova osebna stvar in da ne bi imela nič proti, in da ji je itak pomembno samo to, da bo on srečen... Da bi ji bilo sicer malo žal, ker ne bi mogla računat na vnuke, ampak da je to itak njegovo življenje in se sam lahko odloča o svoji bodoči družini. Tako da priporočam, da imaš najprej kakšen tak splošen pogovor o gejih in kakšno hipotetično vprašanje, kako bi oni to sprejeli... in če vidiš, da bi bil odgovor vredu, jim poveš... če pa bi se preveč zgražali, jim ne poveš. Vsekakor se je dobro pozanimati o njihovih stališčih.
ja v teoriji je lahko tvoji mami ja..me zanima kak bi to v resnici zgledlo
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
dayweed napisal/-a:narediš tako kot jaz. ne poveš jim. simple pimple
hehe mja lepo se sliši.. sam kaj ko vsake tolko poslusam: "zakaj ti nikoli nimas fanta??", "Ne cakaj prevec, ko bos starejsa bo prepozno za otroke" .. in podobne it sux, big time
Life is not the amount of breaths you take,
- dayweed
- Komunikatorka
mirella napisal/-a:dayweed napisal/-a:narediš tako kot jaz. ne poveš jim. simple pimple
hehe mja lepo se sliši.. sam kaj ko vsake tolko poslusam: "zakaj ti nikoli nimas fanta??", "Ne cakaj prevec, ko bos starejsa bo prepozno za otroke" .. in podobne it sux, big time
a pol si lezbijka? no, vem kako je ko ti o tem govorijo. čakat je treba da si na svojem in preskrbljena. pol pa lahko poveš. tako bom jaz naredil. je pa tudi res, da te starši poznajo in že vejo oz slutijo kako in kaj. moji so se vdali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov