Kako staršem povedat da si gej?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 10. Avg. 2008 15:44

joj, pac poves, da si gej... v zivo seveda...
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 19:17

Freaked napisal/-a:o madona, jst če bi bla starš, bi se mi svet podru da slišm to od sina. Pa dej probi se mal s kšno punco potrudt, sej mogoče ti bo pa čist sedl :biggthumpup:

idiotizem.. take ljudi kot si ti pa res rabimo ja. on že ve kdo je, ne bluzit
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 19:18

Jochie napisal/-a:pojdi do matere in ji reci:

mati, meni so pa moski vsec!

in ko/ce bo znorela: kaj pa noris, saj tebi so tudi moski vsec, zakaj meni ne bi smeli biti???

car :D
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 10. Avg. 2008 20:23

Vsak pozna svoj starše. Če veste, da bodo na karkoli slabo reagirali jim ne povejte dokler niste na svojem. Žalostno, da ne moreš biti kar si, a je treba misliti tudi na preživetje. Dokler živimo pri starših imajo vpliv na naše življenje.
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 20:26

Noelia napisal/-a:Vsak pozna svoj starše. Če veste, da bodo na karkoli slabo reagirali jim ne povejte dokler niste na svojem. Žalostno, da ne moreš biti kar si, a je treba misliti tudi na preživetje. Dokler živimo pri starših imajo vpliv na naše življenje.

in dokler živimo pri njih ne moremo tvegati, da nas vržejo iz hiše. kar se lahko zgodi (in se dostikrat). glede tega je treba biti previden. je pa vsak primer zase, tako da univerzalnega nasveta ni.

sorry nisem preveč pozorno prebral in sem napisal skoraj enako kot ti :)
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 10. Avg. 2008 21:49

hja, lazje bi blo da zivis na svojem in jim takrat poves.. dosti jih nima te moznosti in pol morajo bit tiho in skrivat stvari :? Pa tudi ce so starsi na zacetku šokirani pa nevem kaj še vse.. ponavadi cez cas sprejmejo to..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 22:02

mirella napisal/-a:hja, lazje bi blo da zivis na svojem in jim takrat poves.. dosti jih nima te moznosti in pol morajo bit tiho in skrivat stvari :? Pa tudi ce so starsi na zacetku šokirani pa nevem kaj še vse.. ponavadi cez cas sprejmejo to..

ja, večini je prehudo da bi izgubili stik s svojim otrokom.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 11. Avg. 2008 11:15

Jaz sem se o teh stvareh dosti pogovarjala s svojimi starši... zato, ker je imel en moj prijatelj podobne težave in me je zanimalo, kako bi moji starši to sprejeli... Začela sem jim razlagat, kako imam enega ful dobrega prijatelja, ki je gej... in kako so geji praviloma ful vredu... pa simpatični... in prijazni... In ona se je strinjala... Potem pa sem jo vprašala, kako bi reagirala, če bi bil moj brat gej... Pa je rekla, da je to pač njegova osebna stvar in da ne bi imela nič proti, in da ji je itak pomembno samo to, da bo on srečen... Da bi ji bilo sicer malo žal, ker ne bi mogla računat na vnuke, ampak da je to itak njegovo življenje in se sam lahko odloča o svoji bodoči družini. Tako da priporočam, da imaš najprej kakšen tak splošen pogovor o gejih in kakšno hipotetično vprašanje, kako bi oni to sprejeli... in če vidiš, da bi bil odgovor vredu, jim poveš... če pa bi se preveč zgražali, jim ne poveš. Vsekakor se je dobro pozanimati o njihovih stališčih.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 11. Avg. 2008 22:38

hja in kaj naredit ko skozi pogovor z njimi vidis da nimajo pozitivnega mnenja glede gejev in podobno??
Kako jim priznat?
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 11. Avg. 2008 22:47

mirella napisal/-a:hja in kaj naredit ko skozi pogovor z njimi vidis da nimajo pozitivnega mnenja glede gejev in podobno??
Kako jim priznat?

narediš tako kot jaz. ne poveš jim. simple pimple :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 11. Avg. 2008 22:55

Kepca napisal/-a:men moja mami skos prav: nubena resnica ne boli tko fejst, kot pa najmanša laž... sj starši te majo radi.. te bojo sprejel takega kot si! konc koncov ma usak pravico, da sam odloča o svojem življenju.

tvoja mami govori bedarije z namenom,da ji vse poveš,da te lahko potem razcota :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 11. Avg. 2008 22:57

xxwoman napisal/-a:Jaz sem se o teh stvareh dosti pogovarjala s svojimi starši... zato, ker je imel en moj prijatelj podobne težave in me je zanimalo, kako bi moji starši to sprejeli... Začela sem jim razlagat, kako imam enega ful dobrega prijatelja, ki je gej... in kako so geji praviloma ful vredu... pa simpatični... in prijazni... In ona se je strinjala... Potem pa sem jo vprašala, kako bi reagirala, če bi bil moj brat gej... Pa je rekla, da je to pač njegova osebna stvar in da ne bi imela nič proti, in da ji je itak pomembno samo to, da bo on srečen... Da bi ji bilo sicer malo žal, ker ne bi mogla računat na vnuke, ampak da je to itak njegovo življenje in se sam lahko odloča o svoji bodoči družini. Tako da priporočam, da imaš najprej kakšen tak splošen pogovor o gejih in kakšno hipotetično vprašanje, kako bi oni to sprejeli... in če vidiš, da bi bil odgovor vredu, jim poveš... če pa bi se preveč zgražali, jim ne poveš. Vsekakor se je dobro pozanimati o njihovih stališčih.

ja v teoriji je lahko tvoji mami ja..me zanima kak bi to v resnici zgledlo
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 11. Avg. 2008 23:05

dayweed napisal/-a:narediš tako kot jaz. ne poveš jim. simple pimple :)

hehe mja lepo se sliši.. sam kaj ko vsake tolko poslusam: "zakaj ti nikoli nimas fanta??", "Ne cakaj prevec, ko bos starejsa bo prepozno za otroke" .. in podobne :) it sux, big time :D
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 11. Avg. 2008 23:15

mirella napisal/-a:
dayweed napisal/-a:narediš tako kot jaz. ne poveš jim. simple pimple :)

hehe mja lepo se sliši.. sam kaj ko vsake tolko poslusam: "zakaj ti nikoli nimas fanta??", "Ne cakaj prevec, ko bos starejsa bo prepozno za otroke" .. in podobne :) it sux, big time :D

a pol si lezbijka? no, vem kako je ko ti o tem govorijo. čakat je treba da si na svojem in preskrbljena. pol pa lahko poveš. tako bom jaz naredil. je pa tudi res, da te starši poznajo in že vejo oz slutijo kako in kaj. moji so se vdali.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 11. Avg. 2008 23:30

noo vidš.. pol si ti blizu temu.. vrjetno ze slutijo samo cakajo neko potrditev ;) mogoce pa nebo treba toliko casa cakat da jim priznas? :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov