Kako staršem povedat da si gej?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kepca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kepca » 24. Jun. 2006 19:31

men moja mami skos prav: nubena resnica ne boli tko fejst, kot pa najmanša laž... sj starši te majo radi.. te bojo sprejel takega kot si! konc koncov ma usak pravico, da sam odloča o svojem življenju.
*
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 25. Jun. 2006 16:58

Freaked napisal/-a:ja in zakaj sm to napisala? Zato ker poznam velik tipov k so kao da geyi, pa zravn še pucami mutijo pa prou vid se jim da če bi našl eno tako k bi jim full sedla da bi se takoj odločl zanjo. Je pa res da obstajajo kšni k jim pač ni pomoči in so ali zaradi hormonov ali kej podobnega res za moške. Sam teh je full mal. Se mi zdi včasih to bolj od družbe odvisn, kšni kr padejo v roke homičev in pol še sami mislijo da jim to bolj sede. :nixweiss:

ok kje ti živiš? a misliš, da se za homoseksualnost odločiš? en dan si še hetero, nasledn dans se pa odločiš, da ne boš več, pa ti je kr na enkrat všeč isti spol... sj ne morem verjet, da je še tak folk...
ok obstajajo wannabe lezbike... ker je to po novem nek trend... bit lezbika pa s tem rajcat tipe... no men to ne sede glih...
za geja pa se res ne greš razglasit kr tk zato da bi izstopal... verjetno je ono ko ti praviš da kao mutijo s puncami, da so bi, al pa se iščejo pa si v resnici nočejo priznat, da so kar so...
kšni kr padejo v roke homičev in pol še sami mislijo da jim to bolj sede. :? prosim te lepo... tk ko da si prav želijo bit geji... tk ko da je tk lahko bit v družbi tok drugačen... ob takih ljudeh ko si ti ziher ne!!! (pa pardon... sam s tem si me pa res raz***) res ne morem verjet da lahka nekdo še izjavi kej takiga... tole je že res bolano vse skupi.... :x

DavidoffS kok si pa star? pa starši ponavadi vejo (sploh mama), na nek način slutijo... pa tk ko so že prej povedli... starši so te ustvarli, radi te majo takiga kot si... spolna usmerjenost pa človekove osebnosti ne spremeni!!! na nek način se bojo že mogli sprjaznat... da si to ti... in boš tak tut ostal
LOVE hurts
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jun. 2006 21:25

Freaked napisal/-a:ja in zakaj sm to napisala? Zato ker poznam velik tipov k so kao da geyi, pa zravn še pucami mutijo pa prou vid se jim da če bi našl eno tako k bi jim full sedla da bi se takoj odločl zanjo. Je pa res da obstajajo kšni k jim pač ni pomoči in so ali zaradi hormonov ali kej podobnega res za moške. Sam teh je full mal. Se mi zdi včasih to bolj od družbe odvisn, kšni kr padejo v roke homičev in pol še sami mislijo da jim to bolj sede. :nixweiss:

najprej komentiram črno obrobljen odstavek!
tle hormoni nimajo veze, ampak majo vezo čustva...kakor pač ti čutiš, da ti je ugodno..in to ni noben pananormalen pojav, kot nekateri menite, ampak je nekaj čisto običajnega...če ti je pač nekdo ušeč, ki je iistega spola, jebat ga.tako je in nič drugače....in tle nima veze pomoč.mislm halo, kako lahko sploh take kvasiš..pedri in lezbike so prav tako ljudje, prav tako iz mesa in krvi in prav tako imajo srce in čutijo kot mi streiti in pač ostali....in ne rabijo nobene pomoči, nobenega psihiatra, nič.ker pač tako čutijo in tako pač je......in za by the way, so pomoči potrebni bolj kaki straiti, ker se ne znajo obnašat ne nič, kot pa pedri......poznam veliko lezbijk in gejev, pa me niti en ni razočaral na obenem področju.prov faj ljudje so in v veselje mi je bilo druženje z njimi......

stavek orisan z rdečo...
malo je gejev????hja, tega si nebi upala trdit.vedno jih je več, vedno več in vedno več....Najhuje je to, da sedim v kafani in pridejo trije tipčki vsak posebej mimo, in mi kolega ki je peder reče da so vsi pedri...ampak res huudi tipčki.mal mi je blo žal, ampak kaj čmo......
gejev res ni malo..kamorkoli pogledaš so.In sploh, koliko je šele gejev v slovenski eliti in estradi..uf ja, skorej vsak tatretji......

staek orisan z modro....
jst sm dve leti nonstop preživljala v družbi lezbijk in gejev..z eno sem pač poizkusila bit (lupčkanje pa to), ampak me ni prepričalo..Zakaj??Ker pač ljubim moške in so mi moški všeč..Glede a moje biseksualne dogodke, se sama pač imam za neke vrste biseksualko-pač poljubljala sem se s tremi ženskami, ampak še vedno pa nisem padla nobeni v roke in me ni nobena prepričala v to, da bom lezbijka.Tega se ne da..oseba more sama začutiti kaj in kako, drugi te v takšne zadeve ne morejo prpričati...
Sploh pa je pri moški populaciji še veliko težje, da je pač z moškim..mislim, d aženske tae stvari lažje izpeljejo in uresničijo..moški pa ima pač svoj ego in se nevem ali boji, ali noče/neupa zapeljat tipa.govorim seveda o takih, ki so svoja gejevska čustva komaj odkrili....In veš kaj je najbolj žalostno? Da se veliko mladeničev, ki so stoprocentni geji in čutijo ljubezen do moških, ponavadi poroči z žensko oz. ima zvezo z njo, da svoja čustva skrije....i take zveze potem propadajo, delajo se samomori, kar je pa najhuje, da mož pove ženi po desetih letih zakona in treh otrocih da je peder.takrat te pa lahko fršlok stisne ja.in freaked in vse ostale, ki geje prezirate in tako dalje, lahko se kej tazga zgodi tudi VAM......

(upam da nisem kšnga užalila z besedo peder, ni nič slabega mišleno..beseda kot beseda pač :wink: )
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 26. Jun. 2006 22:06

to to te morem pa popravit... homoseksualnost ma še velik opravit s hormoni... oz. vsaka spolna sumerjenost ma opravit s hormoni... hormoni so tisti ko povzročijo da nam je nekatera oseba neusavljivo privlačna... pa je to fant al pa punca...

drgač pa še mal genetike... o tem zakaj je nekdo homosekusalc al pa ne se še vedno trejo mnenja... men je najbol možno in najbol sprejemljivo dejstvo da se tvoja spolna usmerjenost zapečati že v maminem telesu... in je odvisna od tega koliko ženskih oz moških hormonov dobiš v fazi razvoja... če dobi zarodek z kromosomoma xy premal testosterona je vlka možnost da bo gej al pa da bo zgledal poženščeno...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Jun. 2006 23:03

kakorkoli, moje mišljenje ostane nespremenjeno..in če naj bi bilo že od rojstva tako, sem še bolj trdno prepričana v svoje razmišljanje glede gejev, da tako pač je in nič drugače......in na tak način je še težje spremenit, nekaj kar je zapisano v telesu...in mame bi se lahko ozirale na kaj takega in malo premislile preden otroka obtožijo na najslabše!

hvala za popravek :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Jun. 2006 0:24

Okej, komentiram komentar od Freaked .. Če je poba odločen staršem razjasnit, da je gej, se ti ne zdi, da je mogoče pol 100%, da so m fantje bolj pri srcu? .. Vsaj jaz, če bi le poizkušala, v današnji družbi ziher ne bi šla staršem razlagat, da mam rajš punce, če ne bi bla zihr, da je to res? ..
Pa ne poznam nobenega primerka, ki bi pod vplivom gejev postal gej? Kar poznam fantov, so vsi prej fuul proti temu (čeprav še vedno ne vem zakaj je folk tok zaprt pa proti temu), kukr pa da bi šli to iz dolgčasa probavat .. Mogoče kdo pač lažje razkrije to, da so mu fantje všeč, če še kakega sebi podobnega spozna, da bi šel pa preizkušat kar tako brez kakršnega koli razloga, pa dvomim, da je kak.

Kar se pa tiče tistega fanta, ki je odprl temo (pozabila sem nick, oprosti) .. kako je šlo? Ti je že uspelo zbrati pogum? So prenesli? :) Če se še nisi spravil k temu, je pomojem najboljše, da ju dobiš na samo, poveš, da jima moraš nekaj razložiti, in poveš kako stvari stojijo. Bodi trezen, pa pogumen, pa bo. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 27. Jun. 2006 13:09

hm,men pa to ful ni nč kej tazga če je en gey...pač poveš tstarim d maš tipa :D sam pogumno pa bo :zustimm:
¤Hi.EaT Me *=)¤
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 27. Jun. 2006 14:32

DavidoffS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a DavidoffS » 27. Jun. 2006 15:25

nisem jim še povedal, sn se odločo da bom počakal dokler nebom na svojem... se mi zdi tak še najboljše. ker če bi jim zaj bi lahko blo čudno, navsezadnje je moja familija malo manj liberalna kot ostali ljudje. Ko pa sem na svojem pa jih lahko odrežem iz lajfa, če bi že blo potrebno, ker diskriminacije pa od scoje lastne familije nebom poslupau. Bittersweet, sn pa star 18.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 27. Jun. 2006 15:35

Pomoje je treba sprejet pač ljudi kakršni so, ker to ni življenjska odločitev da si gej al nisi, ampak je vse skupi že od našega začetka v možganih, oziroma proizvodnji hormonov v hipofizi.
Tko da če bi moj otrok pršu do mene s tako izjavo, hm vrjetno bi biu to najprej šok zame ker vsak upa za svojga otroka da bo nadaljeval ''normalno'' tradicijo naprej (normalno mislm to kar je družbeno pogojeno kot normalno), pol pa pač je kar je in vse je tako z določenim namenom ;) nikol pa ne bi otroku obrnila hrbta in defenitivno bi mu ob tej težki življenjski poti hotla stat ob strani ;)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 28. Jun. 2006 2:31

No, poznam en primer, ko je bil fant tudi gay. Ko se je preselil na svoje v LJ, si je nasel "cimra". S cimrom je hodil naokrog, z njim prisel domov iz Ljubljane, pomagal mu je pri delih, pac vse. Takega ga je predstavil tudi mami. Pa je mama zelooooo starokopitna. Pa je zdaj kul. Ker ga je vzljubila se preden se je zavedla, kdo dejansko "cimer" je. Vendar se ji po malem svita se mi zdi, ceprav je po moje v fazi zanikanja ze kar nekaj casa. Mogoce bo pa tako celo zivljenje, da ima pac njeni sin dolgoletnega "cimra".
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 28. Jun. 2006 12:49

DavidoffS napisal/-a:Mam eno stisko...namreč sem gej in ne vem kak to povedat staršem, ker se bojim da bojo razočarani al pa jezni al pa kaj takega... Kaj mi lahko kdo svetuje kak naj to naredim?

Dobro vprašanje. Ne vem, kako bi, če bi bla na tvojem mestu. Res ne. O tem sploh nisem še razmišljala. Moja dva bi bla sigurno šokirana, meni bi šlo ful težko z jezika, ampak sem pa prepričana, da bi to sprejela.
Zato je po moje najboljše, da jim poveš in mora bo za tabo! Držim pesti zate :P .
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 28. Jun. 2006 14:09

o bed, teli v srbiji....sicer jisem čist dobr razumela kdo je koga?
Uporabniški avatar
sweet-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008
Kraj: litija

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet-girl » 10. Avg. 2008 15:02

jz bi zihr prek mobitela la pa pisma si nebi lih upala na šter uči
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008