Kako staršem povedat da si gej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
xxwoman napisal/-a:Če dobro pomislim, je homoseksualnost z evolucijskega vidika prav koristna... Če ne bi bilo homoseksualcev, bi bilo na svetu še več otrok, torej še več ljudi, kar bi povzročalo še več ekoloških problemov in bi bilo to dolgoročno za obstoj človeške vrste slabo. (Samo za tiste, ki rabite kakšno evolucijsko teorijo, da sprejmete normalna čustva )
hihi vsi vemo, da bo ljudi vedno več. prenaseljenost itak je problem in bo vedno večji. cerkev pa je proti kontracepciji. hm, mogoče bi morali vložit ves denar ki ga majo v kolonizacijo drugih planetov. če pa tega ne mislijo naredit pa naj utihnejo. hinavci. sicer OT ampak okej
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ne morem rčt, kako bi odreagirali drugi starši, ko bi izvedeli za tako novico.
Nimam pojma, kako nekateri starši odreagirajo.
Jaz se ne menim za mnenje okolice, vseeno mi je, kaj si kdo misli, imam svoje razmišljanje.
V kolikor bi bil moj sin gej, bi imel od mene popolno podporo. Ne zanima me, kaj bi si kdorkoli mislil o meni ali o njem, s tem se naj oni obremenjujejo in si krajšajo čas, če se tako radi ubadajo z drugimi. Sin je sin, gej gor ali pa dol!
Starš, ki svojega otroka obsodi, ker ni, kar oni želijo, da bi bil, so jezni nanj, ker nebojo cartali vnučkov ... preveč mislijo na svojo srečo, ne pa srečo svojega otroka. Če si gej nubenemu ne delaš krivice, samo ljubiš drug spol, ne štekam obsojanja tovrstnih ljudi!
V primeru pa, da zvem, da bi bil moj otrok zoofilist, pedofil ali karkoli drugega, kjer dela krivico nekomu, ki se ni sposoben sam odločat ali ki je v nekaj prisiljen, ga lastoročno zažgem na grmadi.
Za svojega otroka, ki bi bil gej in če bi ga zaradi njegove usmerjenosti sramotili ali poniževali, bi se bila pripravljena tudi preselit v kraj, kjer bi bil on dobrodošel.
Jaz se ne menim za mnenje okolice, vseeno mi je, kaj si kdo misli, imam svoje razmišljanje.
V kolikor bi bil moj sin gej, bi imel od mene popolno podporo. Ne zanima me, kaj bi si kdorkoli mislil o meni ali o njem, s tem se naj oni obremenjujejo in si krajšajo čas, če se tako radi ubadajo z drugimi. Sin je sin, gej gor ali pa dol!
Starš, ki svojega otroka obsodi, ker ni, kar oni želijo, da bi bil, so jezni nanj, ker nebojo cartali vnučkov ... preveč mislijo na svojo srečo, ne pa srečo svojega otroka. Če si gej nubenemu ne delaš krivice, samo ljubiš drug spol, ne štekam obsojanja tovrstnih ljudi!
V primeru pa, da zvem, da bi bil moj otrok zoofilist, pedofil ali karkoli drugega, kjer dela krivico nekomu, ki se ni sposoben sam odločat ali ki je v nekaj prisiljen, ga lastoročno zažgem na grmadi.
Za svojega otroka, ki bi bil gej in če bi ga zaradi njegove usmerjenosti sramotili ali poniževali, bi se bila pripravljena tudi preselit v kraj, kjer bi bil on dobrodošel.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tonja napisal/-a:Ne morem rčt, kako bi odreagirali drugi starši, ko bi izvedeli za tako novico.
To je to.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov