Kako se spremeniti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^3. bejba je verjetno rabila izgovor, kapljo čez rob, za prekinitev zveze, imho.
Ne vem pa kako karkoli od tega kolesarju pomaga pri tem, da se spremeni..
Ne vem pa kako karkoli od tega kolesarju pomaga pri tem, da se spremeni..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Za uspešno spremembo se je najprej potrebno zavedati napak in si jih priznati Potem pa step 2.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- kolesar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Iz vsega skupaj sem razbrala da
1. preveč burno odreagiraš in si nagnjen k pretiravanju (prepir zaradi pogretga zajtrka, komplikacije zarad prevoza, fobije da te sodelavci zasledujejo, ona se hoče pogovort ti pa zahtevaš, naj ti da konc po telefonu ipd....
2. stalker!!! (razni nepotrebni sms-i, pritiski, obiskovanje študentskih žurov da jo srečaš, selitev v isti kraj...Halo!!!! To je bolano!!!!)
1)
preveč burno odreagiraš.... DA to pa zagotovo ena slabših stvari
nagnjen k pretiravanju..... niti ne
fobije da te sodelavci zasledujejo.... dejstvo da me je direktor poklical na zagovor
ona se hoče pogovort ti pa zahtevaš, naj ti da konc po telefonu.... ŠE ENA MOJA NAPAKA ker sem pomislu na vse najslabše ker je omenila da se morava pogovort na štiri oči
2)
razni nepotrebni sms-i... DA
pritiski... tko tko (želel sem le tist trenutek vedeti kje sem)
obiskovanje študentskih žurov da jo srečaš... NE (niti podrazno si nisem mislu da bo na žurki, saj ima resno sluzbo, pa tudi sicer ne hodi okol)
selitev v isti kraj... DA (Ljubljana je veliko in zaželjeno mesto)
- kolesar
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:^^3. bejba je verjetno rabila izgovor, kapljo čez rob, za prekinitev zveze, imho.
Tudi sam sem na to pomislu, ker se takoj drug dan, ko sva prekinila, ni želela dobit z menoj, čeprav sva bila oba enotnega mnjenja, da nosi vsak od naju del odgovornosti in se drug drugemu opravičila
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Sorry ampak tole s potnimi nalogi men zveni kar nekaj, tudi mi jih uporabljamo v službi in, če nisi hotel da vejo kje si bil, si pač določenih poti ne bi pisal za povrnitev stroškov. Na primer bi napisal, da si šel od doma v službo kar je kao normalno, namesto da bi pisal, da si šel od nje v službo.
Druga stvar je, da se mi zdi da neznansko rabiš pozornost. Žal v tvojem postu ne razberem iskrene želje po tem, da bi ti kdo pomagal in svetoval ampak samo neko željo po pozornosti.
Če pa sem se zmotla in se res želiš spremenit potem najprej za pomoč vprašaj prijatelje ali pa družino, ki so verjetno s tabo čez neko dajše obdobje in spremljajo tvoje reakcije in vse in ti bojo oni znali najbolje povedat na katerih področjih moraš delat.
Druga stvar je, da se mi zdi da neznansko rabiš pozornost. Žal v tvojem postu ne razberem iskrene želje po tem, da bi ti kdo pomagal in svetoval ampak samo neko željo po pozornosti.
Če pa sem se zmotla in se res želiš spremenit potem najprej za pomoč vprašaj prijatelje ali pa družino, ki so verjetno s tabo čez neko dajše obdobje in spremljajo tvoje reakcije in vse in ti bojo oni znali najbolje povedat na katerih področjih moraš delat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Kar se tiče tvoje bivše, se tut meni se zdi da je iskala izgovore kako končati vajino razmerje, ker ena taka banalna zadeva kot je preveč pogreta lazanja ne bi smela biti razlog za razhod. Možno je tut da prej vse pri vama ni štimalo, pa je to bila kaplja čez rob. Ampak meni se bolj zdi da ona trenutno ni zaiteresirana za zvezo, ljubezen, kot ti je napisala.
Kar se tiče pa tebe, preveč burno reagiraš, ma prav kralj drame si, ženske ciser imajo rade limonade, ampak ne pa tistih v katere so same vpletene!
S SMS-i si skos pritiskal na njo, ona pa ni vedla kaj bi in je zato rekla naj ji daš čas (to je en tak povečini beden ženski izgovor). OK, sej na začetku, prva 2 tedna zveze jz tut nism vedla a bi z mojim bila kolegica al kaj več, ampak dejansko nism vedla ker je šlo vse prehitro zame in je bilo res čisto na začetku. Vidva sta pa že nekaj časa skupi.
Zmotlo me je tut to da si se preselil v isti kraj zarad nje, čeprav praviš da gre za LJ, ki je zaželena, meni je to mimo, kaj se boš selil po Sloveniji tut tako zarad vsake naslednje? Oprosti ampak bolano, saj poznam en tak primer, ko je fant živel pri njenih, pa sta se razšla, zdej ma pa drugo in se je tt preselil k njej. Moje mnenje je da je čez les!
Malo ponosa pa moreš met in ne takoj kot cucek se selit za vsako ali k vsaki!
Kar se tiče pa tebe, preveč burno reagiraš, ma prav kralj drame si, ženske ciser imajo rade limonade, ampak ne pa tistih v katere so same vpletene!
S SMS-i si skos pritiskal na njo, ona pa ni vedla kaj bi in je zato rekla naj ji daš čas (to je en tak povečini beden ženski izgovor). OK, sej na začetku, prva 2 tedna zveze jz tut nism vedla a bi z mojim bila kolegica al kaj več, ampak dejansko nism vedla ker je šlo vse prehitro zame in je bilo res čisto na začetku. Vidva sta pa že nekaj časa skupi.
Zmotlo me je tut to da si se preselil v isti kraj zarad nje, čeprav praviš da gre za LJ, ki je zaželena, meni je to mimo, kaj se boš selil po Sloveniji tut tako zarad vsake naslednje? Oprosti ampak bolano, saj poznam en tak primer, ko je fant živel pri njenih, pa sta se razšla, zdej ma pa drugo in se je tt preselil k njej. Moje mnenje je da je čez les!
Malo ponosa pa moreš met in ne takoj kot cucek se selit za vsako ali k vsaki!
- kolesar
- Sramežljivka
čuftika napisal/-a:ampak dejansko nism vedla ker je šlo vse prehitro zame in je bilo res čisto na začetku...
Midva sva bila skupaj dobr mesec, poznala sva se pa iz sluzbe že dobro leto in pol prej.
Vroča lazanja je vplivala da sem šel kasneje od doma, zaradi tega sem bentil. In to ji ni bilo všeč.
SMS-ov tudi nisem kar vse povprek pisal. Napisal sem jih par, ampak to take normalne, vsakdanje.
Za tri leta sm se preselil iz Ljubljane, potem sem pa videl, da bolje da pridem nazaj, ker imam v Ljubljani tudi svoje stanovanje, ki sem ga vmes oddajal.
Glede ponosa pa imaš prav. To mi je tud bivša rekla.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kolesar napisal/-a:Midva sva bila skupaj dobr mesec, poznala sva se pa iz sluzbe že dobro leto in pol prej.
in v tvoji 1. temi:
"Z punco sva se pred dvema mesecema razšla."
a bi se Vi blagovolili odločiti? skos spreminjaš svojo zgodbo- kot kak kriminalec ki na vsakem zaslišanju spremeni bistvene podatke.
in samo še to: ta punca te nima rada, ti si pa slep. škoda.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej nč ne spreminja zgodbe?claire napisal/-a:kolesar napisal/-a:Midva sva bila skupaj dobr mesec, poznala sva se pa iz sluzbe že dobro leto in pol prej.
in v tvoji 1. temi:
"Z punco sva se pred dvema mesecema razšla."
a bi se Vi blagovolili odločiti? skos spreminjaš svojo zgodbo
PRED 2 mesecema sta se razšla PO enem mesecu "zveze"...po temle ("1 mesec zveze") se mi pa še bolj smotan zdi tale naš kolesar - jz sem ves čas mislila, da je vsaj nekaj let trajala ta zveza. Kašna drama
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ aja, my bad.
to je pa sploh smešno. a ni govoril, da je hodila vsak mesec na depilacijo? torej enkrat v času njune zveze. res cela drama iz nič trajajoče zveze, zaradi lazanje. pa obupno no!
človek odrasti.
to je pa sploh smešno. a ni govoril, da je hodila vsak mesec na depilacijo? torej enkrat v času njune zveze. res cela drama iz nič trajajoče zveze, zaradi lazanje. pa obupno no!
človek odrasti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Punci, se čisto strinjam z vama! Sej sm mu še v prejšnjem postu napisala da je kralj drame!
Za kolesarja: (sm pridna kao da je citiram prevec, se odvajam )
Kar se selitve tiče in tega da maš stanovanje v Lj, no to je pol druga pesem, sm mislila da si se drugače selil in letel k njej. Tko če maš pa stanovanje je drugače, ampak vseeno me mal moti da si se selil k njej, v isti kraj, vajina zveza je pa trajala 1 mesec!!! (aja, to je zelo kratko časovno obdobje drugač za karkoli, po enem mesecu se niti ne poznaš tolk dobro, kaj šele da se greš selit vmes ) Eni ste pa res, jao, al sm pa jz čudna in ostale uporbnice tut O ponosu pa le razmisli, če bi ga mel malo več ti ne škodoval, pa če ne bi zganjal tak halo zarad zveze ki je trajala sam 1 mesec tut ne bi blo nič narobe (za nalsednjič). Pa srečno v prihodnji zvezi!
Za kolesarja: (sm pridna kao da je citiram prevec, se odvajam )
Kar se selitve tiče in tega da maš stanovanje v Lj, no to je pol druga pesem, sm mislila da si se drugače selil in letel k njej. Tko če maš pa stanovanje je drugače, ampak vseeno me mal moti da si se selil k njej, v isti kraj, vajina zveza je pa trajala 1 mesec!!! (aja, to je zelo kratko časovno obdobje drugač za karkoli, po enem mesecu se niti ne poznaš tolk dobro, kaj šele da se greš selit vmes ) Eni ste pa res, jao, al sm pa jz čudna in ostale uporbnice tut O ponosu pa le razmisli, če bi ga mel malo več ti ne škodoval, pa če ne bi zganjal tak halo zarad zveze ki je trajala sam 1 mesec tut ne bi blo nič narobe (za nalsednjič). Pa srečno v prihodnji zvezi!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
kolesar napisal/-a:Po tej propadli vezi čutim, da se moram spremeniti. Ne vem kako bi začel delati na sebi. Najraje bi si v knjižnici sposodil par dobrih knjig na to temo in jih predelal. Poznate kako?
Vidim, da si dobil velik odgovorov na ta del.
Sama sicer nisem brala nič od raznih priročnikov za osebnostno rast in delanje na sebi, tko da žal ne znam nobenga dobrega priporočit. Ampak če vtipkaš v google osebnostna rast + knjige, dobiš polno nekih naslovov. Pobrskaj mal tuki pa tle, tretjič ... Mogoče knjižničarko vprašat, če kej priporoča.
Če bi rad mel kak konkreten nasvet, kako neki spremenit, bo treba pa bl konkretno povedat, kaj točno sploh hočeš spremenit/kaj te moti na sebi, kot so punce že napisale.
Je pa tut men smešno, kakšna drama se dela iz enega mesca zveze.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti jurišaš iz ene bedarije v drugo. Pa nehi bit tok desperate fak no. Sanja se ti ne kok to ženske odbija.kolesar napisal/-a: Rekel sem ji, da če me misli pustit naj mi takoj pove po telefonu.
....
Ves čas sem jo poizkušal lubčkati, ona pa se mi je odmikala.
....
zato sem jo vprašal, ali gre lahko čez to in ali sva še vedno fant in punca.
....
Torej sem se preselil v isti kraj, da bi naredil korak proti njej.
....
Povedal sem ji tudi, kaj cutim do nje, točno zakaj je ona tista, ki mi je tako zelo všeč. Izlil sem ji svoja čustva.
....
Potrdil sem, da ji dam toliko časa, kolikor ga potrebuje.
....
Isto sekundo sem ji napisal SMS, "a ni to neverejtno naključje kje se srečava, da ji še vedno dajem čas in da jo lepo prosim, da če bo čutila, da ji nisem več všeč, da naj mi pove, da grem jaz naprej! In da jo ljubim."
....
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov