Kako se rešiš tega občutka, te želje po zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Glede na to, da ne pišem veliko na forum o svojem razmerju, očitn veš več kot js
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
tebi je najprej 100 drugih stvari, in Litvanci in to in ono, potem mogoče šele tip. in ti isto njemu. mogoče se držiš, samo pravila, da moreš met svoj lajf in mu ne smeš težit, ker tako piše v Cosmopolitanu.
sej pravim, ti in tvoja veza sta zame kr neki. jaz sem raje sama, kot pa da bi bila v taki površinski vezi, ker ne bi zdržala.
sej pravim, ti in tvoja veza sta zame kr neki. jaz sem raje sama, kot pa da bi bila v taki površinski vezi, ker ne bi zdržala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ker ne maram bit ena tistih punc, ki pišejo le o svojem fantu na forumu, še ne pomeni, da zame ni fant v resničnem življenju na prvem mestu Ker verjemi, da je
BTW: Latvijke Litvance bom šele poleti spoznala
Dost OT z moje strani
BTW: Latvijke Litvance bom šele poleti spoznala
Dost OT z moje strani
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
delusional napisal/-a:Sway napisal/-a:Se podpišem, pod vse kar je napisal Džeki! Se res sliši mal kruta, vendar je žal res, tud jast sem si pri sedaj svojih 29ih poiskal mlajšo, celih 9 let ^^!
in ti misliš da boš njo obdržal?
najkasneje čez 2 leti boš spet samski.
zakaj si si sploh izbral 9 mlajšo?
ker so tebi enako stare ženske preveč izkušene, stare kurbe?
nevem zakaj se nebi obneslo! izbral zakaj sem jo? nevem, mogoče zato ker se mi dopade in sva se poštekala ? mislm moja nezrelost kakor pomoje ti sklepaš mi dopušča da se štekam izvrstno z 20 letnico kot z 50 letniki s katerimi kot samostojni podjetnik uspešno sodelujem od svojega 21 leta ko sem odprl svojo firmo ! če pa se ne bo obneslo se pač ne bo, vse sicer kaže ,da se bo, iskazujeva zaupanje drug drugemu, izkazujem ji svojo Ljubezen in pozornost ,ter zvestobo! glede na to da bova v kratkem živela skupaj mislim da se bo obneslo, ne vidim razloga da se nebi! če bom pa čez 2 leti samski v kar močno dvomim ti dekla-nostradamus, ali kar koli že si, pa bom pač našel kaj druzga a ne, čeprav o tem ne razmišljam,saj sem z svojo bejbiko srečen, in sem neverjetno ponosen nanjo, ter jo spoštujem, ker je pravi cuker in + zelo inteligentna je kar me neizmerno privlači! itak pa vsak si sam izbira, in če se glede tega vsak zase briga bo vsakmu lažje a ne ,pa nebo treba drugim napovedovat kaj bo z njimi čez 2 leti , a ne delusional ? na kratko izbral sem jo, ker se mi dopade vvseh pogledih, sicer pa izbrala je ona mene a ne, moški izbirajo, ženske pa izbereje a ne ,mislm če razumeš ta rek ! drgač pa up yours
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
ej drgač pa še to *mala* n1 bejba si lol ! delusional ti si pa nekam zafurstrirana a ne ? my bad ! če kdo rab šlogarco kdaj bo ostal samski, pošlite zasebno sporočilo delusional ! zdej vem, da bom čez 2 leti spet samski ! *mala* high five lol
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Džeki napisal/-a:30 je nekje okvirna meja.Ni treba vsega jemati čisto dobesedno.
Lahko si lažeš, da boš večno Primadona, ki jo bodo oblegali snubci, globoko pri sebi pa veš, da to ni res.Ženske ste najlepše nekje od 17 do max 30 leta.Leto, gor dol.marsikatera ima pr 30 že veliko gub, kar je posledica nezdravega načina življenja..In, če meni ne verjameš, vprašaj kakšno samsko recimo okoli 33-34 letnico, naj ti po pravici pove, ali ima vsaj pol toliko kandidatov, kot pr 25.
Ah daj no. To ti misliš pri tvojih letih, ko boš pa starejši boš pa drugače gledal na to. Lahko si ena 50letnica lažje dobi fanta od ene 20letnice. Se mi zdi, da bolj pomembno vlogo igra značaj osebe kot pa leta.
Mogoče so tebi ženske najlepše nekje med 17-30letom, to pa še ne pomeni, da so vsem. Če ti dam samo primer, meni je Saša Einsidler izredno lepa ženska pa je precej starejša kot 30. In sem prepričana, da kljub letom in 5 otrokom lahko brez problema dobi moškega. Aja pa tudi kar se gub tiče jih ima včasih kakšna bolj mlada več kot pa njena mamica. Tu je spet pomemben način življenja in geni, ne samo leta.
-
miss-sixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2010
Sem ravno hotla napisat. Evo en konkreten primer...Moj kolega je star 26 s tem da zgleda kako leto in pol mlajši. In kakšna je (bila) njemu všeč? Ženska stara 43 let... ki izgleda glede na postavo 25. Tok o tem, kako zanikrne so lahko 30letnice (aja jaz sem stara 24, mi manjka še 6 let do tega da bom z eno nogo že v grobu) in več-letnice. Bi rekla da tista 43-letnica lahko dobi praktično kogarkoli, ker je res atraktivna.
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz pišem o zvezah in kdaj ima ženska največjo izbiro.Spet, ne vem, kje sem napisal, da so ženske čez 30 zanikrne, mislim, kr nekaj si izmišljate.
Ena atraktivna 43-letnica, ki je ubodla 26-letnika za seks pač ni nek reprezentativen vzorec.
Ena atraktivna 43-letnica, ki je ubodla 26-letnika za seks pač ni nek reprezentativen vzorec.
-
Ima otroka in ima svojo firmo, torej je uspešna ampak pač samska (kolikor jaz pač vem). No pa bodi dovolj o tem, nisem imela namena sprožit kreganja.
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Sway napisal/-a: Se res sliši mal kruta, vendar je žal res, tud jast sem si pri sedaj svojih 29ih poiskal mlajšo, celih 9 let ^^!
zato, ker je še mlada in si jo dobil na nekatere fore, za katere bo čez čas pogruntala, da jih je prerasla. (so seveda tudi svetle izjeme- vsekakor in povsod). tako da boš resnično najverjetneje samski čez par let, kot je rekla že delusional. ali si pa ti ravojno na njenem rangu, kar dvomim, da bi "zaostal" 10 let za vrstniki.
ženske so samske (30+), ker so izbirčne (tip ženkse "nobeden ni dovolj dober zame"- je bilo že na prvi strani ugotovljeno)
moški so pa samski (30+) ker so kreteni ker jim je bila ta filozofija "srečnih šarmantinih samcev" privzgojena, kakor tudi to, da bodo že ujagali kakšno 20 letnico (seveda zato, ker jih karieristke nočejo- glej zgoraj zakaj) do takrat so pa pivo, kolegi in žoga vse kar potrebujejo (kar jih potem butne nazaj in se pojavi kontra reakcija) in ti si krasen primer tega.
(ne bodi užaljen, ker seveda dopuščam možnost, da sta v tistih minimalnih odstotkih kjer se to dejansko obnese)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Enako se dogaja meni zdej ko gledam za nazaj, sem spoznala v nekem kratkem obdobju ko sem se razšla s svojim fantom, res dosti drugih in z vsakim bi lahko začela nekaj več.. pa nisem. Ker me je pri vsakem nekaj motilo - no zdej vem, da samo nisem bila pripravljena na zvezo (je bilo še presveže vse skupaj in se mi ni šlo za kej resnega, medtem ko so vsi takrat bli za resno zvezo) in sem spoznavala same resne. Zdej ko bi pa recimo pasalo koga resnega spoznat, spoznavam pa same avanturiste pač iskreno povedano ane...
Tko da včasih se vprašam kam se mi mudi in da bi se lahko še malo zabavala (z napačnimi), po drugi strani mi je pa zabavanja dovolj (pa to ne pomeni zdej da sem se z vsakim dala dol ker sem glede tega precej resna, se pač ne spuščam v intimnosti kar z vsakim ki me pelje na kosilo) in bi gradila nekaj resnega - pa ni kandidatov
Tko da včasih se vprašam kam se mi mudi in da bi se lahko še malo zabavala (z napačnimi), po drugi strani mi je pa zabavanja dovolj (pa to ne pomeni zdej da sem se z vsakim dala dol ker sem glede tega precej resna, se pač ne spuščam v intimnosti kar z vsakim ki me pelje na kosilo) in bi gradila nekaj resnega - pa ni kandidatov
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
miss-sixty napisal/-a:Enako se dogaja meni zdej ko gledam za nazaj, sem spoznala v nekem kratkem obdobju ko sem se razšla s svojim fantom, res dosti drugih in z vsakim bi lahko začela nekaj več.. pa nisem. Ker me je pri vsakem nekaj motilo - no zdej vem, da samo nisem bila pripravljena na zvezo (je bilo še presveže vse skupaj in se mi ni šlo za kej resnega, medtem ko so vsi takrat bli za resno zvezo) in sem spoznavala same resne. Zdej ko bi pa recimo pasalo koga resnega spoznat, spoznavam pa same avanturiste pač iskreno povedano ane...
Lahko rečem, da imam isti "problem". Imam kar dosti veliko izbiro fantov, vendar me pri vsakem nekaj moti. Je pa res, da pri dveh najbolj aktualnih je vmes kar nekaj km, različni kraji šolanja, tako da me že zaradi tega ne vleče toliko k njima. Upam, da enkrat pride pravi oz. enkrat se bom pomoje morala sprijazniti s tem, da bom popolnega težko našla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov