Kako se rešiš tega občutka, te želje po zvezi?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Apr. 2010 16:49

sončk napisal/-a:To je tipičen argument tipov. Če mene prašaš, majo ženske še preveč spuščene kriterije. In sama se ne bom nikoli zadovoljila z manj, sam zato k mi bo "cena po 30em padla", lol. Get a grip.

To je zelo resničen argument, ki se ti, verjamem, dokler si nekje v srednjih 20-ih zdi smešen, saj imaš ogromno izbire.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 22. Apr. 2010 18:19

Ja sej ane, pol k si 30 ti to piše na čelu, tko da verjamem da si izoliran in nimaš več snubcev :( Ker med 25 in 30 je ogromna razlika, pri 30ih je ženska praktično frigidna, joške ima do tal in sive lase spete v figo.

Ne prbiji.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Apr. 2010 19:37

30 je nekje okvirna meja.Ni treba vsega jemati čisto dobesedno.

Lahko si lažeš, da boš večno Primadona, ki jo bodo oblegali snubci, globoko pri sebi pa veš, da to ni res.Ženske ste najlepše nekje od 17 do max 30 leta.Leto, gor dol.marsikatera ima pr 30 že veliko gub, kar je posledica nezdravega načina življenja..In, če meni ne verjameš, vprašaj kakšno samsko recimo okoli 33-34 letnico, naj ti po pravici pove, ali ima vsaj pol toliko kandidatov, kot pr 25.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Apr. 2010 21:20

Džeki napisal/-a:30 je nekje okvirna meja.Ni treba vsega jemati čisto dobesedno.

Lahko si lažeš, da boš večno Primadona, ki jo bodo oblegali snubci, globoko pri sebi pa veš, da to ni res.Ženske ste najlepše nekje od 17 do max 30 leta.Leto, gor dol.marsikatera ima pr 30 že veliko gub, kar je posledica nezdravega načina življenja..In, če meni ne verjameš, vprašaj kakšno samsko recimo okoli 33-34 letnico, naj ti po pravici pove, ali ima vsaj pol toliko kandidatov, kot pr 25.

Pri današnjem načinu življenja, je tudi ogromno 30+ tipov, ki so samski, in ne iščejo "nezrele" 20 letnice, ampak žensko okoli svojih let.. verjetno ne bo ujela enega 25 letnika, kar pa še ne pomeni, da bo (v kolker do 30 leta ne dobi resnega partnerja) ostala kar sama.. moja mati je ločena 41 letnica, pa si vseeno lahko dobi deca, moja teta pa je pri 38 letih ujela 30 letnika.

Sicer se pa strinjam s tabo glede tega, da ne moreš vedno iskat nekaj boljšega, v kolker nekaj dobrega že imaš.. lih tako se pa ni treba zadovoljit s kar nečim srednjim, zato da boš nekaj imel..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 22. Apr. 2010 21:40

čuftika napisal/-a:Po 30. letu se ženskam že zelo mudi, tudi zarad biološke ure, takrat je težko najdi ustreznega partnerja, saj so ta kvalitetni že zasedeni in si ustvarjajo družine...

Ne vem od kje ti ta miselnost, ampak a misliš, da so pri teh letih samske samo ženske? Biološka ura je problem po 40. letu ne 30.
Hotel sem pa reči to, da poznam kar nekaj kvalitetnih in zelo vredu 35. letnikov. Tako, da ne mislit, da se oddaja samo kvalitetna roba. Sploh ne. Prej obratno.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 22. Apr. 2010 22:25

se mi zdi, da je ta žalja normalna...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Apr. 2010 22:35

matjazd napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Po 30. letu se ženskam že zelo mudi, tudi zarad biološke ure, takrat je težko najdi ustreznega partnerja, saj so ta kvalitetni že zasedeni in si ustvarjajo družine...

Ne vem od kje ti ta miselnost, ampak a misliš, da so pri teh letih samske samo ženske? Biološka ura je problem po 40. letu ne 30.
Hotel sem pa reči to, da poznam kar nekaj kvalitetnih in zelo vredu 35. letnikov. Tako, da ne mislit, da se oddaja samo kvalitetna roba. Sploh ne. Prej obratno.

Moški, ki se ustalijo po 30, praviloma izbirajo malo mlajše od sebe.Pri 40 ima ženska biološko gledano lahko prvega otroka, je pa to hudo rizično.Tako da, na vsak način je ok, če ima ženska prvega otroka vsaj okoli 30.

Tudi jaz poznam precej samskih 35-letnikov, ki jim načeloma nič ne manjka.So ali avanturisti (radi menjujejo), ali pa ne znajo žensk osvajat, so sramežljivi...
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sway » 23. Apr. 2010 1:37

Se podpišem, pod vse kar je napisal Džeki! Se res sliši mal kruta, vendar je žal res, tud jast sem si pri sedaj svojih 29ih poiskal mlajšo, celih 9 let ^^! Drgač pa vsaki bo lažje tipa dobit ko, bo spoznala, da popolnosti ni a ne! mislm vsaj po moje je tko,da Love je pač to, da nekoga sprejmeš takega kot je,z vsemi njegovimi "napakami" ,ki ubstvu tebi postanejo popolnost :) ! se prav ja, probi tipa spoznat kot prijatla, ne kot potencijalnega partnerja, morda ko se z njim poštekaš v pogovoru, ne boš vidla njegovih, tako imenovanih napak! pač je tko,bolj ko iščeš, težje dobiš! jast tud približnjo nisem iskal zveze, ker sem preveč užival v samskem življenju,v katerem sem bil sam svoj gospod! je pa res da sedaj pa tega nebi zamenjal, da mam eno "cutiko" ,ki mi uspešno para živčke občasno lol ! Aja,pa tko k je Džeki reku, nekje po 30 je redko katera še lahko primadona, če pa misl da je ,pa cool zanjo lol.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Apr. 2010 8:11

Sway napisal/-a:Aja,pa tko k je Džeki reku, nekje po 30 je redko katera še lahko primadona, če pa misl da je ,pa cool zanjo lol.

Mislm nevem kakšne tridesetletnice vi srečujete, ampak hudiča, tiste k jih js poznam še vedno zgledajo zelo dobro.. tko al tko, pa tud ne rabiš bit "primadona" za vsakega, ko se bo enkrat nekdo zaljubil vate, boš "primadona" zanj, kljub kakšni gubici..

Kar se pa tiče otroka.. do 35 leta ni problema, po 35 letu te pa opazujejo, odsvetujejo pa otroka mislim da šele po 40 letu.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 23. Apr. 2010 8:33

s tipi, ki jih jaz poznam in so si pri svojih okoli 30tih letih našli deset let mlajše punce, je po vsej verjetnosti nekaj narobe, vsaj kar se tiče zrelosti.

pač, najdejo si punco nekje na istem nivoju razvoja. s tem v osnovi ni nič narobe, problem je le, da jih zna ta punca sčasoma prerast. ker face it: če do 30tega nisi prilezel do nekaterih spoznanj v življenju, potem je zelo malo verjetno, da kadarkoli boš. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Apr. 2010 8:37

^^ Torej moram kar hitr pustit fanta? Hvala za nasvet :cry:

Upam da ene ne boste pri 30ih samske, ker vas bodo najmanj na grmadi zažgal :roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 23. Apr. 2010 8:43

:D najboljša odločitev... ;)

vsak ve zase in si mora najt človeka primernega sebi.

jaz osebno mam take izkušnje. seveda dopuščam, da se lahko zveza obnese, nimam pa prav močne vere v to ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Apr. 2010 14:20

Sway napisal/-a:Se podpišem, pod vse kar je napisal Džeki! Se res sliši mal kruta, vendar je žal res, tud jast sem si pri sedaj svojih 29ih poiskal mlajšo, celih 9 let ^^!

in ti misliš da boš njo obdržal?

najkasneje čez 2 leti boš spet samski.

zakaj si si sploh izbral 9 mlajšo?
ker so tebi enako stare ženske preveč izkušene, stare kurbe?
Zadnjič spremenil delusional, dne 23. Apr. 2010 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Apr. 2010 15:34

^^ Po čem to sklepaš? Čez kolk časa bom pa js samska? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Apr. 2010 15:40

tvoja veza je tudi zame nikakva.

sploh ni nobenih obveznosti. se vidimo ko se vidimo.

ko boš starejša, boš bolj resna, in se ti ne bo dalo bit več tako na frej, tvoj 30-letni pa je od zmeraj in bo za zmeraj tak.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov