Kako se rešiš tega občutka, te želje po zvezi?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jun. 2010 16:38

IMHO, dokler se odločate med več fanti, noben od njih ni vaš bodoči mož.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 23. Jun. 2010 15:55

Uf, imam eno tako kolegico, ki skozi menjava fante in vsak je njena ljubezen življenja, seveda po nekaj mesecih ali celo tednih ugotovi, da to le ni to in gre dalje, v iskanje nove žrtve...
Mislim, da moraš najprej biti zadovoljna sama s sabo, si postaviti neke cilje, za katere ne rabiš fanta, in iti naproti njim. Šele takrat boš spoznala enga v redu dečkota... Sicer pa fantje ne marajo obupanih deklet in lovač... Če nisi srečna sama s sabo, svoje notranje praznine ne boš izpopolnila s fantom...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 17:56

men je tud bedn ker si na čase želim zveze in me je strah da bi sam zarad tega s kom skočila v zvezo. :oops:
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 30. Jun. 2010 16:00

Kako se rešiti želje po zvezi?
Sama zase lahko rečem, da zelo težko in občutek imam da vedno postaja težje. Saj ne da bi bila obupana, zdolgočasena...imam ogromno dela in stvari s katerimi si izpolnim čas....ampak tale želja po zvezi kar ne neha. Temu se neda upreti. To je isto kot da bi lačnemu reko, počakaj in ne misli na lakoto, ti bo samo padlo v usta. Prav zato se mi zdijo butaste izjave v stilu, bo prišo pravi, ko boš najmanj prčakovala. Ko mi je pa kdo dejansko všeč pa nimam sreče. Prav zato mi je hudo, ker sem predkratkim doživela (še eno) zavrnitev, pa ga nisem nadlegovala in obupano hodila za njim, pa tudi ne izžarevam neke negativne energije, ki bi ljudi odvračala. Nasprotno, občutek imam, da so ljudje radi v moji družbi.
Prijateljice mi močno odsvetujejo zvezo, češ da tega ne rabim, da se lahko imam tudi tako fino, nevem zakaj pol ne zapustijo svojih fantov,če je lepše bit samski...
Dejansko se jim je težko postavit v mojo kožo, ker so že vse dale nekaj skoz in vse imajo nekaj izkušenj, za razliko od mene, ki štejem že slabih 24 let in brez partnerskih in spolnih izkušenj. Prav zato je želja po zvezi še toliko močnejša, ker res čutim da je prišel čas za to, fanta pa kar ni in ni od nikoder. Včasih bi se najraje kar vdala in zaklenila svoje srce..zavedno!
Mi je kar lažje, ko se izpovem......
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Jun. 2010 16:18

joooj-te čisto razumem, čeprav sm v zvezi :) To kar ti govorijo prijateljice je že res v primeru da si slabi zvezi, takrat je res boljše biti sam, mogoče kateri kaj škripa pa potem ko tebe pogleda si mislila, kok more bit tebi fajn, samska si, ne sklepaš nobenih kompromisov, delaš kar ti paše... Ampak vse ima svoje pozitivne in negativne strani. Sej 24 ni neka gorzno velika starost da bi se zdej vdala in šla med nune. Verjetno samo ne srečuješ prave potencialne partnerje, ampak je dejstvo da bolj ko si veze želiš težje je, ker to se nekak čuti navzven in to ko si v zvezi si kr naenkrat dosti rugim tipom zanimiv, bi kr držalo, vsaj pri meni. Jz bi ti rekla, uživaj v samkem življenju, počni kar ti ustreza, hodi veliko ven, krog prijateljev si širi in ni hudič da ti slej kot prej pot ne po prečkal kak fajni tipček :) Sej vem da ni fajn, da so dnevi ko si želiš imeti koga da te objame, da te pokliče, nekoga za katerega veš da misli nate. Sm namreč bila kr nekaj časa samska, tko da se še spomnim kak je bilo :) Ampak, ne glede na to, naj se ti ne mudi nikamor, nikakor pa ne v zvezo s prvim kretenom, ki bo šel mimo, vzemi si čas, spoznavaj nove ljudi in prej al slej bo prišel tut ON!
Srečno, pa čez čas ko ne boš več samska dej napiši v to temo :P
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 17:28

joooj napisal/-a:Prijateljice mi močno odsvetujejo zvezo, češ da tega ne rabim, da se lahko imam tudi tako fino, nevem zakaj pol ne zapustijo svojih fantov,če je lepše bit samski...

kolegice ti to govorijo iz hudobije. to niso nobene kolegice. priželjio ti, da bi bila ti še naprej samska, da bi imele v svojem krogu nekoga, ki mu gre slabo, ki ga nihče ne mara, zato, da bi se one počutile dobro, da so uspešne v življenju ker so zasedene, da so bolj srečne od tebe.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Jul. 2010 19:37

delusional napisal/-a:
joooj napisal/-a:Prijateljice mi močno odsvetujejo zvezo, češ da tega ne rabim, da se lahko imam tudi tako fino, nevem zakaj pol ne zapustijo svojih fantov,če je lepše bit samski...

kolegice ti to govorijo iz hudobije. to niso nobene kolegice. priželjio ti, da bi bila ti še naprej samska, da bi imele v svojem krogu nekoga, ki mu gre slabo, ki ga nihče ne mara, zato, da bi se one počutile dobro, da so uspešne v življenju ker so zasedene, da so bolj srečne od tebe.
True, true. Treba se je zavedat, da se lahko le samo nase zaneses.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]