kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tashykaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
- Kraj: Novo mesto
visoka 167 cm, debela okul 60 kil (ne vem točnu). s seboj sm zadovolna, tud zato ku sm shujšala od osnovne šole, pa me zdj na cesti noben ne prepozna
na nogah mam neki celulita, ampak se s tem čist nč ne sekiram, pa č kdu kaže name s prstom. mam tud mejhne joške, povečat si jih ne bi dala. moj ljubi je čist zadovoljen z njimi. take ku ma pamela anderson pa absolutno ne bi mela.
na nogah mam neki celulita, ampak se s tem čist nč ne sekiram, pa č kdu kaže name s prstom. mam tud mejhne joške, povečat si jih ne bi dala. moj ljubi je čist zadovoljen z njimi. take ku ma pamela anderson pa absolutno ne bi mela.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
trenutno mi ni ravno fajn v svoji koži (čeprav sem kakšen teden nazaj napisala,da mi je super). spremembe na tehtnici so spremenile moje počutje&samopodobo. se bo potrebno s5 mau s športom ukvarjat,da bo bolš
- titty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
- Kraj: obala
ma ste čudne...ste suhe in bi rade ble še bolj suhe???
kdo nam daje ideale,a sploh obstajajo?
vsake oči imajo svojega malnarja,se reče...in prav tako je
žalostno je samo to,da te ne vsake oči sprejmejo prav takega kot si. jst sem si všeč,no če bi me bilo malo manj bi blo tudi dobro.ma sem velika ženska,z velikim oprsjem,polnimi boki,okroglo ritko in s celulitom ki se ga tu pa tam vidi po nogah.pa sem lahko glih tako sexy
hujšam ja,ma zato ker se pol jst počutim boljše,ne zaradi postave,ma zarad rekreacije ki je za vsakega dobra in občutka napihnjenosti čez dan
živim,sexam dovol,ljubim in uživam,to je to
kdo nam daje ideale,a sploh obstajajo?
vsake oči imajo svojega malnarja,se reče...in prav tako je
žalostno je samo to,da te ne vsake oči sprejmejo prav takega kot si. jst sem si všeč,no če bi me bilo malo manj bi blo tudi dobro.ma sem velika ženska,z velikim oprsjem,polnimi boki,okroglo ritko in s celulitom ki se ga tu pa tam vidi po nogah.pa sem lahko glih tako sexy
hujšam ja,ma zato ker se pol jst počutim boljše,ne zaradi postave,ma zarad rekreacije ki je za vsakega dobra in občutka napihnjenosti čez dan
živim,sexam dovol,ljubim in uživam,to je to
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js mam pa na 170cm približno 60kg in se dobro počutim v svoji koži. Res da sem pridobila precej celulita v tem letu, ker sm ful presedela za knjigo sam bo že. No tud večjih prsi se neb branla-imam košarico A, če bi mela B bi bila res čiiist zadovoljna. No mam vsaj raven trebuh, brez da bi za to kaj naredila, pa lepo okroglo ritko-nekatere tle gor bi verjetno obračale z očmi, ker mam občutek da imate rit, ki bi jo pokril z mojo dlanjo no vsak ma svoj okus.
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
V svoji koži se počutim zelo dobro. Visoka sem 174 cm, tehtam pa 55 kg. Všeč mi je moja ženstvena postava in latino ritka. Na sebi nebi spremenila ničesar, čeprav sem bila v preteklosti kar dosti zakompleksana, sem sedaj vesela da sem takšna kakršna sem.
Pain is temporary, glory is forever!
-
lilox - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2008
jst pa nevem več kteri tehtnici naj vrjamem....zej mal prej sm se tehtala in je pokazala 54kg...pred 2tednoma al pa mal več al pa mal manj sm se tehtala v lekarni tehtnica je pokazala 56kg.....med dopustom sm se pa tehtala in je pokazala oogromnih 59kg!!zanima me pa to če je možno da shujšaš, če ne ješ zmerne količine hrane in se ne ukvarjaš glih neki s športom????
aja...drgač pa se tko-tko počutm v svoji koži.-.
aja...drgač pa se tko-tko počutm v svoji koži.-.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov