kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
malo več kot 160cm in ... nevem, tam nekje okoli 50kil, verjetno par kil več.
Široki boki (jez temu rečem da sem plodna ), razbacana 'fuzbalerska' meča, ne najbolj raven trebuh na svetu, male prsi (komaj A) in še en kup podobnih 'nekorektnosti'
s svojim telesom sem popolnoma pomirjena in nimam nikakršnih kompleksov okoli tega
Široki boki (jez temu rečem da sem plodna ), razbacana 'fuzbalerska' meča, ne najbolj raven trebuh na svetu, male prsi (komaj A) in še en kup podobnih 'nekorektnosti'
s svojim telesom sem popolnoma pomirjena in nimam nikakršnih kompleksov okoli tega
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Vse manj sem zadovoljen s svojim telesom. Moja pravi, da z njim ni nič narobe, ampak jaz zase pravim, da sem debel. 178 cm 90 kg
-
Centrina - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
- Kraj: med rožicami*
Pridejo dnevi, k se čist vredu počutm, so pa tut dnevi, ko sploh ne bi šla ven iz hiše Drgač se sploh ne znaam ocen, zlo fajn bi blo če bi zgubla ene 10 kg. Mam še kr športno postavo, ker sem dost let trenirala rokomet..sam pol k sm nehala so se kg začeli nabirat ampak lih ful se še ne sekiram, bo pa treba začet telovadit..Dragč sm pa skor 180cm pa 80kg
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
jst mam pr 167cm 57kg....pa mi je skoraj cela postava super,sam noge mam mal bolj močne....to je vrjetn zarad tega,k ne treniram več.....sam moj dragi mi pa reče da mam ful dobro postavo,tko da takrat ko se mal zasekiram,spomnim kaj on misli,pa neham mislit na to
-
smrkolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
jst sm paaa 175 cm visoka pa mam 65 kil.
mi čist paše taka postava sm "f** ročke" mi grejo mal na žiuce
mi čist paše taka postava sm "f** ročke" mi grejo mal na žiuce
- nelila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2008
js mam 175 cm pa 62 kg. sem včasih nekaj jamrala nad postavo, samo sem v fazi spreminjanja mnenja sploh ker vsi hvaljo mojo postavo. tako da ja, počasi se sprejemam. se mi pa zdi, da če se ni nad ničemur pritoževati, vsaka izmed nas najde kaj, če ni špeha na bokih al pa trebuhu je pa v glavi da je tam.
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
tudi pri meni je moje počutje odvisno od dneva..so dnevi,ko sem si res všeč,luškana z vsako frizurco,oblekco.. so pa dnevi,ko se ne počutim tako zapeljivo in je moja samozavest pol bl na psu
ampak je (hvala bogu) več dnevov,ko sem si všeč, pa čeprou nism lih allias supermodel al pa kej podobnega..lahko bi rekla da imam ob svojih 172 cm kakšna 2 kg preveč,ampak men teža itak niha, tako da se ne sekiram preveč
Nasmeh itak zakrije use takšne in drugačne pomankljivosti.
ampak je (hvala bogu) več dnevov,ko sem si všeč, pa čeprou nism lih allias supermodel al pa kej podobnega..lahko bi rekla da imam ob svojih 172 cm kakšna 2 kg preveč,ampak men teža itak niha, tako da se ne sekiram preveč
Nasmeh itak zakrije use takšne in drugačne pomankljivosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov