kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
163, 49,5 kg...super se počutm v svoji koži...sm se v mlajših letih ful obremenjevala najprej s svojo višino, pol k sm bla ful suha...zdj mi je pa čist vredu, pač taka sm
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
da ne bi bila zadovoljna sama s seboj, bi bila verjetno nonstop v depresiji... sprejela sem se taksno, kot sem in to je bil kljucen korak k tem, da sem vedno bolj zadovoljna sama s seboj, ker se trudim biti boljsa (za sebe, seveda)... drugace sem pa visoka 178 cm in imam 82 kg, vcasih jih je bilo bistveno vec, ampak trenutno mi je moje telo vsec, ne bi ga vec veliko "popravljala", se pa se vedno "drzim dnevnih navad" (torej, jesti to in to, rekreacija, etc.)...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
162 cm in 47 kilogramov. Nekje najbolj idealna teža za moje počutje
-
sweet-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: litija
hm kokr berm ste use abnormalne suhice ni jst mam 153cm pa 43kg
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
lilox napisal/-a:lep pozdarv.
imam problem...imam 174cm in 56kg...in veeeelike boke...to me zelo jezi....jezi me pa tudi to da ne morem nositi čevljev na peto kr sm tok velika ....
prosm če ma ktera kakšn nasvet...
jaz mam meter 76 pa 63 kg .. široke boke (kosti) + kar se mi je oblazinilo na njih.. ( 91 centi boke ).. problem v tem, da mam res ozek pas (64 centi).. pa malo jošk, da bi mi to nekako izenačlo (88 centi).
ne delam si tolko problemov s tem, ker razen mojih malo širših bokov, me nič ne moti..
nosim pete (tudi 10 centi).. sem večja od večini z petami, pa se ne sekiram. če se dobro počutim, če sem si všeč, zakaj bi pol se sekirala.
vem,da mi marsikdo zavida velikost,.. boke pa tudi skrijem z primernimi oblačili, pa zmeraj zgledam super. vsi mi pravijo, da sem suhica, jaz vem, da ravno nisem, mam sicer malo več, samo se ne sekiram glede taga tolko. tak, da se tudi ti nerabiš kaj. bodi srečna za velikost, kile pa boke (marsikatera je ravna ob staneh.. boki delajo žensko žensko)
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jaz sem velka 171 in mam 67 kil.lahko se slisi veliko al pa ne,men je usec.v svoji kozi se pocutim odlicno,postava mi je usec,normalne in simetricne obline na pravih mestih.
spremenila ne bi nic vec,ker sem ze in zdaj sem popolnoma zadovoljna.seveda pa pride tudi kaksen dan ko se ne morem pogledat in se zdim sama sebi tako cudna da ni res.
spremenila ne bi nic vec,ker sem ze in zdaj sem popolnoma zadovoljna.seveda pa pride tudi kaksen dan ko se ne morem pogledat in se zdim sama sebi tako cudna da ni res.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 18. Jan. 2009 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]