kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kako se počutm u svoji koži?
Hja, so cajti, ko mi je premejhna, obdobja, ko mi je prevelka in trenutki, ko mi je prou. U slednjih, jasno, uživam najbolj .
Hja, so cajti, ko mi je premejhna, obdobja, ko mi je prevelka in trenutki, ko mi je prou. U slednjih, jasno, uživam najbolj .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
mene pa zanima,kaj si vaši tipi mislijo o vaši postavi? so vam že kdaj rekli,da morate shujšat?
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
^^ moj mi nikoli ni rekel, da imam prevec kg, ampak mi vedno govori, da sem mu lepa in da zenska mora imet obline, da ima on kaj za primit. Pa ne govori to tjavendan, ampak misli resno, ker se vedno buni, ko recem, da bi trebalo malo shujsati.
You want me to be something I can never ever be.
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
js sem mela ponavad fante, k so jim ble všeč suhice. npr. prejšnji je rekel, da punca ni nikol preveč suha. taki mogoče ne prevladujejo, a obstajajo. isto moj najboljši prijatelj - je rekel, da mu je bil najboljši sex z eno, k je bla tok suha da so se ji že mal rebra vidla..da je blo rajcih. kakorkoli, moj tud več kot očitno preferira suhe, sem mela v začetku leta ene 2,5 kile več in ko sem jih zgubila me je takoj pohvalil, češ kako imam sedaj lepše noge.
pač vidimo podobno in se najdemo. ker men so tud suhci všeč.
on topic: zadovoljna. vem, da se znam tud zrihtat in da je veliko v urejenosti, mam pa tud predispozicije precej ok. skromnost je precenjena
pač vidimo podobno in se najdemo. ker men so tud suhci všeč.
on topic: zadovoljna. vem, da se znam tud zrihtat in da je veliko v urejenosti, mam pa tud predispozicije precej ok. skromnost je precenjena
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz sem s svojo postavo povsem zadovoljna. Imam 164 cm in 57 kg in mi to povsem ustreza. Všeč mi je, da sem bolj majhna, ker so mi ponavadi všeč bolj majhni fantje (le kakšen centimeter večji od mene) in je to zame prednost. Če bi pa hotela biti višja, bi pa lahko nosila petke. Pa tudi s težo sem kar zadovoljna, čeprav bi lahko imela kakšen centimeter na bokih in stegnih manj, a mi tudi tako, kot je, povsem odgovarja. Sem ponosna na to, da imam bolj žensko postavo (širše boke). Mogoče bi imela samo malo večje prsi, bolj polno B košarico.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
No petk jaz pri tej višini res ne bi nosila. Ampak to zame sploh ni problem. Jih pač ne nosiš.
Kaj je drugo, ki te muči mi ni jasno. Ženska mora imeti boke, če hoče delovati kot ženska, drugače ima moško postavo. Suha pa tudi si. Torej problema ni.
Kaj je drugo, ki te muči mi ni jasno. Ženska mora imeti boke, če hoče delovati kot ženska, drugače ima moško postavo. Suha pa tudi si. Torej problema ni.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Js pa bi bla vesela, če bi mela kej več bokou. Pa enmau bolj obdarjene prsi, pa navznotr stegen bi mogla kej dobit.
Drugače pa se raje sploh ne obremenjujem s tem, kakšno postavo mam, sam oblačim se tako, da pazim, da teh svojih pomankljivosti ne poudarjam.
Nič ne moreš proti temu, da ti eno oblačilo ne paše glede na tvojo postavo. Js sm se mogla sprijaznit.
Drugače pa se raje sploh ne obremenjujem s tem, kakšno postavo mam, sam oblačim se tako, da pazim, da teh svojih pomankljivosti ne poudarjam.
Nič ne moreš proti temu, da ti eno oblačilo ne paše glede na tvojo postavo. Js sm se mogla sprijaznit.
- Gost
Jaz se z leti počutim vedno bolje. Ni še tisto, kar bi želela, ker moja podoba same sebe oz. mojega telesa še vedno tu in tam zapade pod prevelik vpliv standardov in je odvisna od moje volje, ampak na splošno se v svojem telesu počutim dobro. Všeč mi je, ker sem v kakšnih petih letih uspešno sprejela svojo A košarico, ki me je prej precej frustrirala, sprejela sem svoje lase in iz njih potegnila le najboljše, čeprav sem se prej skrivala v čopu, občasne težave mi povzroča nihanje teže za +/- 2 kg, ki se pri meni precej pozna ter problem, ki je večen - nezainteresiranost za kakršnokoli športno dejavnost, s katero bi krepila mišice.
Pričakujem, da bom čez 5 let na to vprašanje odgovorila z brezkompromisnim 'v svojem telesu se počutim super', četudi ne bo popolno
Pričakujem, da bom čez 5 let na to vprašanje odgovorila z brezkompromisnim 'v svojem telesu se počutim super', četudi ne bo popolno
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov