kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst sm trenutno zadovoljna z mojimi kilogramčki. Kašn je padu dol in tud pohvalo od lubija sm dobila da sm shujšala
Kar se pa videza tiče je res od dneva in mojega razpoloženja odvisno.
Kar se pa videza tiče je res od dneva in mojega razpoloženja odvisno.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Js se pocutim fajn v svoji kozi.... razen tistih dnevov, k pridejo in mi nc ne pase... ko nisem zadovoljna sama s sabo..drugace pa kar se tice mojega telesa,se zelo zadovoljna, edino trebuh si se morm izoblikovat... ostalo mi pa vse ustreza tak k je..in delam na tem, da ohranim taksno postavo kot jo imam sedaj...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Jaz kot vedno.. Če se oblečem nekaj sexy, pa da se vidim v ogledalu lepo in suho, pol sem pomoje najbolj srečen človek takrat.. Večino ostalega časa pa se počutim ful slabo. Moti me vse, vedno najdem nekaj narobe.. Al imam predebela stegna, al premočne roke, nekaj časa nazaj sem celo ugotovila, da se mi delajo fuck ročke(hehe), ma kriza.. Fora je pa v tem, da mi vsi pravijo da mam ful hudo postavo, sam zdi se mi, da je to pri 90% rečeno samo zaradi prijaznosti..
Sicer to ni moja življenjska težava, da se pač ne počutim lepo, sexy, fajn..kokrkol... ampak vem pa, da bi bla pač ful bolj zadovoljna in tudi večkrat boljše volje, če bi ble določene stvari v boljšem stanju
Sicer to ni moja življenjska težava, da se pač ne počutim lepo, sexy, fajn..kokrkol... ampak vem pa, da bi bla pač ful bolj zadovoljna in tudi večkrat boljše volje, če bi ble določene stvari v boljšem stanju
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Vedno bolj napihnjeno ...pa ne nism noseča!!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
saj v joške se bolj težko zrediš.
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Slabo, ker sem se zredila z 4 kg omg... in jutri grem h ginekologu po tabletke, pa ker te itak vedno stehtajo, bo sestra: zredila si se...a je to posledica tabletk, misliš??? neeee, P***a, sam pač mal več sem jedla sovražim to...pa bo že...itak bo šlo dol kot je šlo goor. V ponedeljek začnem s telovadbo!!!!!!!!!!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
missT* napisal/-a:pa ker te itak vedno stehtajo,
vedno ko greš po tabletke te stehtajo? Mene so samo prvič, ko sem prišla tja in nikoli več, pa bi mi prav prišlo, da bi me še kdaj
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov