kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ... manjka mi volje in motivacije.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
polly-polly napisal/-a:Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ...
Ah, ja. Mene tut ne nervirajo številke in teža (mam občasno še kšno kilo mnj kt pred parimi mesci, ko sm si bla super fajn), vaga mi itak ne pove kej dost, najbl me ubija tist neprijetn občutek, da to ni to, da je blo že (dost) bolš in da ne vem, zakaj se mi to (spet) dogaja in kje ga serjem . Motivacijo za športanje mam super in lih to mi je najhuj, kr vem, da dobr delam, u špeglu pa tega ne vidm (saj ne u taki meri, kt si moje razvajene oke to želijo).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
glede na to, da z nekaj preveč kilogrami še vedno normalno funkcioniram in pridem u marsikater za*eban klanec, se sploh danes, počutim odlično
če ne pa odvisno od dneva in razpoloženja.enkrat se počutm ok, drugič ne.Ampak, da bi se pa extremno slabo počutila, se sikirala in si žrla žiuce, to pa ne.
če ne pa odvisno od dneva in razpoloženja.enkrat se počutm ok, drugič ne.Ampak, da bi se pa extremno slabo počutila, se sikirala in si žrla žiuce, to pa ne.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Aloha napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ...
Ah, ja. Mene tut ne nervirajo številke in teža (mam občasno še kšno kilo mnj kt pred parimi mesci, ko sm si bla super fajn), vaga mi itak ne pove kej dost, najbl me ubija tist neprijetn občutek, da to ni to, da je blo že (dost) bolš in da ne vem, zakaj se mi to (spet) dogaja in kje ga serjem . Motivacijo za športanje mam super in lih to mi je najhuj, kr vem, da dobr delam, u špeglu pa tega ne vidm (saj ne u taki meri, kt si moje razvajene oke to želijo).
Ma jaz sem na splošno slabe volje. Preveč se obremenjujem. Pa sej bo Aloha. Dons sem prebrala ful zanimiv ``quote´´da mormo včasih narediti en korak nazaj, da je tistih nekaj, ki jih potem naredimo naprej, toliko bolj in več vrednih.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pred recimo 14 dnevi sem si bila všeč. na srečo nisem imela nikoli težav s kilami, samo se pa grozno bojim, da bi se kdaj zredila. lahko bi dala kakšno kilco dol. sploh ta vikend imam slabo vest, ker sem pojedla same kalorične stvari. pa ta hrana v lj čez teden
glede telovadbe sem tudi zanikrna, katastrofa! pomoje bom morala spet začeti delati vsaj trebušnjake, če ne kaj drugega.
glede telovadbe sem tudi zanikrna, katastrofa! pomoje bom morala spet začeti delati vsaj trebušnjake, če ne kaj drugega.
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
Slabo,ker sm se zarad usega stresa in usega ful zredila,in ker se usak dan odločm da bom začela neki delat proti temu, sm odločena ceu večer,in celo dopoudne, k pa pride čs za to telovadbo al pa karkol grem pa jest
1,2,3,4 tell me that you love me more..
- Gost
Z mano je podobno. Včasih se sploh ne zmenim za podobo v ogledlu in takrat se počutim najlepše in najbolj samozavestno. Potem pa pride obdobje, ko se mi vse zazdi obupno in posledično imam samozavest v minusu - to se mi dogaja šele zdaj, po 20., prej je bilo nekako več ali manj ok. Delam na tem, da bo takih negativnih obdobij vse manj, ker me res utrujajo
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Se strinjam z večino. Tudi sama mam zelo dobre in zelo slabe dneve
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov