kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 02. Nov. 2008 20:48

Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ... manjka mi volje in motivacije.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Nov. 2008 21:10

polly-polly napisal/-a:Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ...

Ah, ja. Mene tut ne nervirajo številke in teža (mam občasno še kšno kilo mnj kt pred parimi mesci, ko sm si bla super fajn), vaga mi itak ne pove kej dost, najbl me ubija tist neprijetn občutek, da to ni to, da je blo že (dost) bolš in da ne vem, zakaj se mi to (spet) dogaja in kje ga serjem :roll: . Motivacijo za športanje mam super in lih to mi je najhuj, kr vem, da dobr delam, u špeglu pa tega ne vidm (saj ne u taki meri, kt si moje razvajene oke to želijo).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Nov. 2008 21:33

Trenutno se počutim precej... Sivomiškasto :D . Sploh v družbi privlačnih punc - samozavest se pod morsko gladino potopi v trenutku :roll: .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Nov. 2008 22:11

glede na to, da z nekaj preveč kilogrami še vedno normalno funkcioniram in pridem u marsikater za*eban klanec, se sploh danes, počutim odlično :)
če ne pa odvisno od dneva in razpoloženja.enkrat se počutm ok, drugič ne.Ampak, da bi se pa extremno slabo počutila, se sikirala in si žrla žiuce, to pa ne.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 02. Nov. 2008 22:34

Aloha napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Trenutno slabo. Pa ne zaradi teže in številk, ampak nisem zadovoljna kako jem in treningi, ...

Ah, ja. Mene tut ne nervirajo številke in teža (mam občasno še kšno kilo mnj kt pred parimi mesci, ko sm si bla super fajn), vaga mi itak ne pove kej dost, najbl me ubija tist neprijetn občutek, da to ni to, da je blo že (dost) bolš in da ne vem, zakaj se mi to (spet) dogaja in kje ga serjem :roll: . Motivacijo za športanje mam super in lih to mi je najhuj, kr vem, da dobr delam, u špeglu pa tega ne vidm (saj ne u taki meri, kt si moje razvajene oke to želijo).

Ma jaz sem na splošno slabe volje. Preveč se obremenjujem. Pa sej bo Aloha. Dons sem prebrala ful zanimiv ``quote´´da mormo včasih narediti en korak nazaj, da je tistih nekaj, ki jih potem naredimo naprej, toliko bolj in več vrednih. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 02. Nov. 2008 22:39

pred recimo 14 dnevi sem si bila všeč. na srečo nisem imela nikoli težav s kilami, samo se pa grozno bojim, da bi se kdaj zredila. lahko bi dala kakšno kilco dol. sploh ta vikend imam slabo vest, ker sem pojedla same kalorične stvari. pa ta hrana v lj čez teden :roll:

glede telovadbe sem tudi zanikrna, katastrofa! pomoje bom morala spet začeti delati vsaj trebušnjake, če ne kaj drugega.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Nov. 2008 22:42

Ma jst imam dneve, ko se sama sebi zdim kot ptičje strašilo. Pa niti niso kile največji problem, lasje so obupni, koža grda, nič pametnega nimam za oblečt, nohti so polom,... Ampak načeloma sem si pa kar (preveč :) ) všeč.
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 02. Nov. 2008 22:43

Slabo,ker sm se zarad usega stresa in usega ful zredila,in ker se usak dan odločm da bom začela neki delat proti temu, sm odločena ceu večer,in celo dopoudne, k pa pride čs za to telovadbo al pa karkol grem pa jest :?
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Nov. 2008 22:45

Z mano je podobno. Včasih se sploh ne zmenim za podobo v ogledlu in takrat se počutim najlepše in najbolj samozavestno. Potem pa pride obdobje, ko se mi vse zazdi obupno in posledično imam samozavest v minusu - to se mi dogaja šele zdaj, po 20., prej je bilo nekako več ali manj ok. Delam na tem, da bo takih negativnih obdobij vse manj, ker me res utrujajo :?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Nov. 2008 22:51

Sj pomojem mamo vsi te dobre in slabe dneve. Jst se zdim kšn dan tud sama seb grozna, nč dobrga ne najdem na seb, kšn dan sm si pa čist preveč všeč :D Čist odvisno od razpoloženja.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 03. Nov. 2008 8:35

nism si mislu, da vam je tko hudo...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 03. Nov. 2008 11:10

Se strinjam z večino. Tudi sama mam zelo dobre in zelo slabe dneve :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Nov. 2008 11:12

de :/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Nov. 2008 11:13

tud jaz... Večkrat sem nezadovoljna in kar naprej stremim k temu da bi blo še bolje... Število "slabih" dni poizkušam zmanjšat tako, da se še (pre)več aktiviram...

Danes mam slab dan... :?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Nov. 2008 12:13

Danes ni moj dan.

Ne samo, da si nisem ušeč, ampak se nočem niti v ogledalo gledat. Še sreča, da mi ni treba nikamor, ker bi bla muka it med ljudi. :(
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov