kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 07. Nov. 2008 9:41

Tamarra* napisal/-a:
missT* napisal/-a:pa ker te itak vedno stehtajo,

vedno ko greš po tabletke te stehtajo? Mene so samo prvič, ko sem prišla tja in nikoli več, pa bi mi prav prišlo, da bi me še kdaj :P

Mene niso nikol stehtal še, sam prvič me je vprašala kolk kg mam, to je blo to.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 07. Nov. 2008 10:33

Mene so do zdj ene 2x stehtali (v enem letu). Samo so res smešni, ker te dajo na tehnico v vseh oblačilih in niti sezut se ne rabiš. Al je poletje al pa zima... In pol rečejo da si se zrediu, ko se pozimi tehtaš v kavbojkah, škornjih in bundi :) Res presenetljivo :D
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 07. Nov. 2008 10:42

Shujšala sem za 27kg, ampak sem že par mescev na teži 71 kg in bi jih rada dala dol še 10kg.pa ne najdem volje, da bi začela hujšat.Sej ko začneš z dieto že gre.Ampak začet...
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a missT* » 07. Nov. 2008 11:50

andrejav88 napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:
missT* napisal/-a:pa ker te itak vedno stehtajo,

vedno ko greš po tabletke te stehtajo? Mene so samo prvič, ko sem prišla tja in nikoli več, pa bi mi prav prišlo, da bi me še kdaj :P

Mene niso nikol stehtal še, sam prvič me je vprašala kolk kg mam, to je blo to.

Jp, mene pa vedno :? mi ni glih fajn... hehe... saj drugače mi ni problem, ane, ampak zdaj je bil zame obdobje sladkarij... hehe :D :D saj bo boljše...

drugače se pa v svoji koži počutim odlično, razen včasih, če imam slab dan...ampak take dneve imam itak vse :)
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 07. Nov. 2008 12:39

leeloo13 napisal/-a:Shujšala sem za 27kg, ampak sem že par mescev na teži 71 kg in bi jih rada dala dol še 10kg.pa ne najdem volje, da bi začela hujšat.Sej ko začneš z dieto že gre.Ampak začet...

uuuu :eek: kak ti je pa uspelo tuk kg dat dol? A si mela kakšno ful strogo dieto? V kolkem času pa ti je to ratalo?
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 07. Nov. 2008 14:31

jst se ful slabo pocutm v svoji kozi. 159/ 57kg to je definitivno prevec omfg.sploh nwm kko nej sprawm dol saj 10kg :/ :cry: :cry:
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 07. Nov. 2008 15:08

crnolaska, lani takle čas, sem se lotila ločevalne diete in izgubila v 3 mesecih 17 kg. Spomladi maja in junija sem izgubila še 10 kg.Od takrat naprej sem na 71 kg.In ne najdem volje, da bi spet hujšala.Sploh ne vem od kje sem takrat, ko sem bila na ločevalni dieti dobila takšno voljo in motivacijo, da toliko izgubim.Samo se bom mogla spravit na dieto, ker se pozimi nočem zrediti.Enostavno si ne morem tega privoščiti.
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 07. Nov. 2008 23:44

leeloo13-BRAVO!!!, respect!!! Tudi jaz se spravljam hujšati po ločevalni in v ponedeljek začnem.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 08. Nov. 2008 9:02

trenutno ne preveč dobro :( -od avgusta meseca pa do zdej sem se zredila za ene dve kilci (kar je na moji postavi ful) ker so mi poleti vsi po vrsti težili da sem preveč suha, da izgledam nezdravo, bla, bla, bla....zdej je baje o.k, ker izgledam bolj zdravo....sam se pa jaz ne počutim, počutim se ku en slonček :evil:

Se pa tolažim s tem, da izgledam zdaj v obraz boljše, ker ni tako koščen in koža in lasi so sijoči...vsaj nekaj.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Nov. 2008 9:09

update: bedno.
presuha sem,totalno, problem je da se ob rejenju zredim samo v trebuh, drugje mi je pa xs še vedno prevelik....
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy » 08. Nov. 2008 14:47

js pa tut nism glih zadovolna s svojo težo..sm se čez poletje zredila za 5kil :roll: tko da sm zj na dijeti (pred 3 dnevi začela) hehe tko da wish me luck!..da gre teh pet kil nazaj dol hehe:)..pol bom pa zadovolna spet hehe
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 08. Nov. 2008 14:57

odvisno od dneva... 5 kg manj mi ne bi nič škodilo :?
moram se začet gibat :!:
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 08. Nov. 2008 17:34

Meni je trenutno ok. Imam 175cm in 55 kg. Včasih je sam problem, ker ne dobim nič za oblečt. Kavbojke so mi ponavadi preširoke, tako da moram nujno nosit pas, majčke pa prekratke- rokavi, ker imam dolge roke. :?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]