kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Tamarra* napisal/-a:missT* napisal/-a:pa ker te itak vedno stehtajo,
vedno ko greš po tabletke te stehtajo? Mene so samo prvič, ko sem prišla tja in nikoli več, pa bi mi prav prišlo, da bi me še kdaj
Mene niso nikol stehtal še, sam prvič me je vprašala kolk kg mam, to je blo to.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Mene so do zdj ene 2x stehtali (v enem letu). Samo so res smešni, ker te dajo na tehnico v vseh oblačilih in niti sezut se ne rabiš. Al je poletje al pa zima... In pol rečejo da si se zrediu, ko se pozimi tehtaš v kavbojkah, škornjih in bundi Res presenetljivo
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
andrejav88 napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:missT* napisal/-a:pa ker te itak vedno stehtajo,
vedno ko greš po tabletke te stehtajo? Mene so samo prvič, ko sem prišla tja in nikoli več, pa bi mi prav prišlo, da bi me še kdaj
Mene niso nikol stehtal še, sam prvič me je vprašala kolk kg mam, to je blo to.
Jp, mene pa vedno mi ni glih fajn... hehe... saj drugače mi ni problem, ane, ampak zdaj je bil zame obdobje sladkarij... hehe saj bo boljše...
drugače se pa v svoji koži počutim odlično, razen včasih, če imam slab dan...ampak take dneve imam itak vse
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
leeloo13 napisal/-a:Shujšala sem za 27kg, ampak sem že par mescev na teži 71 kg in bi jih rada dala dol še 10kg.pa ne najdem volje, da bi začela hujšat.Sej ko začneš z dieto že gre.Ampak začet...
uuuu kak ti je pa uspelo tuk kg dat dol? A si mela kakšno ful strogo dieto? V kolkem času pa ti je to ratalo?
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
crnolaska, lani takle čas, sem se lotila ločevalne diete in izgubila v 3 mesecih 17 kg. Spomladi maja in junija sem izgubila še 10 kg.Od takrat naprej sem na 71 kg.In ne najdem volje, da bi spet hujšala.Sploh ne vem od kje sem takrat, ko sem bila na ločevalni dieti dobila takšno voljo in motivacijo, da toliko izgubim.Samo se bom mogla spravit na dieto, ker se pozimi nočem zrediti.Enostavno si ne morem tega privoščiti.
Malo se nasmej, pa bo vse okej
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
leeloo13-BRAVO!!!, respect!!! Tudi jaz se spravljam hujšati po ločevalni in v ponedeljek začnem.
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
trenutno ne preveč dobro -od avgusta meseca pa do zdej sem se zredila za ene dve kilci (kar je na moji postavi ful) ker so mi poleti vsi po vrsti težili da sem preveč suha, da izgledam nezdravo, bla, bla, bla....zdej je baje o.k, ker izgledam bolj zdravo....sam se pa jaz ne počutim, počutim se ku en slonček
Se pa tolažim s tem, da izgledam zdaj v obraz boljše, ker ni tako koščen in koža in lasi so sijoči...vsaj nekaj.
Se pa tolažim s tem, da izgledam zdaj v obraz boljše, ker ni tako koščen in koža in lasi so sijoči...vsaj nekaj.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni je trenutno ok. Imam 175cm in 55 kg. Včasih je sam problem, ker ne dobim nič za oblečt. Kavbojke so mi ponavadi preširoke, tako da moram nujno nosit pas, majčke pa prekratke- rokavi, ker imam dolge roke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]