Kako se obnašajo zaljubljeni moški?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Nov. 2008 21:53

Aloha:
ok...ne bom se s tabo skregal na smrt...da se mi ne bo zgodilo, da bi se ti moral čustveno izpovedovati potem preko telefona :wink: :lach:

Glede na to, da si napisala izredno temeljito, grozovito in skrajno doživeto sem predvideval, da se ti je podobno zgodilo pred kratkim in ne pred 10 leti...očitno je bil poizkus tega dečkota tako dramatičen za tebe, da do sedaj nisi pozabila tega dogodka. :snowman:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 03. Nov. 2008 22:12

ryu10kyu napisal/-a:Ta amerikanizacija se mi gnusi in razčlovečuje ljudi in odnose med ljudmi.

Ja, enako se tudi meni zdi - vsa ta novosodobnost pelje v izgubljanje lastnih identitet in s svojo oslabljeno identiteto precej težko najdemo svojo sorodno dušo. Ampak vseeno je okrog nas še vedno polno takih dokazov, da se to da - še vedno sem optimist in še vedno vem, da je nemogoče, da bi se ljudje razčlovečili do te mere, da ne bi potrebovali dobrih odnosov med ljudmi. Na podlagi tega težimo k temu, da iščemo svojo ljubezen življenja - in lahko jo najdemo, lahko ne. Odvisno kako dobri smo v presojanju pred tem, ko se spustimo v zvezo z določenim bitjem. Veliko je na nas samih koga bomo izbrali in precej na živce mi gredo izjave "name se limajo sami bedaki" - hej, pomisli zakaj že? Mogoče je finta v malo čudnih vibracijah, ki jih oddajaš, malo se poglobi vase, pomisli in razmisli, če ti je tisti... Em, "čevelj"... Všeč. Pretuhtaj zadeve pred "nakupom" in ja, verjetno (gotovo nikoli) bo "nošenje čevlja" kasneje uspešno...

Verjetno res ne bi smela ponazarjat ljudi s stvarmi in kapitalističnimi pojmi, ker zdaleč nimam v mislih človeka brez duše in čustev, ampak... Uh, fajn se mi zdi :D .

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov