Kako se obnašajo zaljubljeni moški?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bounty nanN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008
Kraj: tam nekje:p

Neprebrana objavaNapisal/-a bounty nanN » 02. Nov. 2008 10:55

cvetkaaa napisal/-a:
Čokolada** napisal/-a:To je res od človeka odvisno.Vsak kaže to na svoj način.Je pa res da zadnje čase, zmankuje moških, ki bi naredili prvi korak.Mormo it kr punce v akcijo.

Mela sm primer.Ko mi je pisal vsak dan po 30 smsov, me vedno na msnju kliknu pa sva se menla 3 ure. Šla sva ven na pijačko, blo je velik nepričakovanih prijemov...In jst seveda že vsa v pričakovanjih, da bo nekaj iz naju.Potem pa prasec kr prekine vse stike. :boese:
Tko da ga je že na začetku najboljš uprašat, da si ne deleš prevelikih pričakovanj.

Iste izkušnje sem dobila jaz. Najprej je bil prav nadležen z smsi, zmenki,... potem pa kar naenkrat nič. Pa kao všeč sem mu bila, spoznati me je hotel, ampak nikoli me ni več povabil ven. Če sem ga jaz ni imel časa. Uf sovražim to zavajanje.

same here :?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Nov. 2008 21:05

Pac premislil si je, ne vem kaj je tle big deal. Kaksno zavajanje neki.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Nov. 2008 21:12

Se strinjam, ga je pač nekje na poti minil ... Sicer se da to tut povedat, ampak enim očitno ne gre in raj čez noč poniknejo. Jebiga :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Nov. 2008 21:27

V končni fazi se pa to seveda ne dogaja samo moškim - na splošno mora človek najprej poskusit, da vidi, če mu določena stvar ustreza ali ne (Hah, kot da bi za čevlje govorila :D ) - potem je pa pač odvisno, koliko o tem premisli in kako se potem odločijo (če spet metaforiziram s čevlji - enkrat sem na vrat na nos šla kupit čevlje pa sem v enem tednu ugotovila, da mi niso več všeč; spet drugič pa sem en mesec prej premišljevala o njih pa sem jih potem nosila dve leti).
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 03. Nov. 2008 10:13

iluzija napisal/-a:če spet metaforiziram s čevlji - enkrat sem na vrat na nos šla kupit čevlje pa sem v enem tednu ugotovila, da mi niso več všeč; spet drugič pa sem en mesec prej premišljevala o njih pa sem jih potem nosila dve leti).

dobra metafora :zustimm:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 03. Nov. 2008 10:34

Čokolada** napisal/-a:Tko da ga je že na začetku najboljš uprašat, da si ne deleš prevelikih pričakovanj.

:lol: In kaj bi ga ti vprašala? "Ej, a boš ti čez kak en mesec moj resen tip?"

Človeka spoznavaš nekaj časa in nič ni narobe, če te po parih klicih in smsih mine. Neumno pa je zaradi začetnih dobrih znakov pričakovat poroko.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Nov. 2008 11:09

butterfly_87 napisal/-a:
iluzija napisal/-a:če spet metaforiziram s čevlji - enkrat sem na vrat na nos šla kupit čevlje pa sem v enem tednu ugotovila, da mi niso več všeč; spet drugič pa sem en mesec prej premišljevala o njih pa sem jih potem nosila dve leti).

dobr povedano :respekt:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Nov. 2008 14:33

fun napisal/-a:
butterfly_87 napisal/-a:

dobr povedano :respekt:

Dobil sem čevlje, ki so navzven izgledali zelo lepi...enkrat sem jih obul in so me ožulili, pa tudi lepi niso več bili tako kot na začetku...bolj me je mikalo kako je nositi te čevlje.
Ne da se mi z njimi ukvarjati, da jih znosim in se noga navadi nanje...si bom raje druge našel in tako iz tedna v teden :wink:
Huda prispodoba :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Nov. 2008 14:38

Verjetno bom narobe razumljen s prejšnjim postom...ljudje nismo predmeti, ki jih zamenjaš kar tako. Ampak svet gre čedalje bolj v potrošniško razmišljanje...avte se menja vsako leto ko nov model pride...je tisti eno leto star že za zamenjavo. Obleke kupujemo kot po tekočem traku in jih menjavamo. Skratka prišli smo do tega, da se tudi ljudi, ki naj bi nam bili bližnji zamenjujemo čim nam nekaj ne odgovarja...saj jih je na polici še ogromno teh sem se naveličal.
Ta amerikanizacija se mi gnusi in razčlovečuje ljudi in odnose med ljudmi.
Stvar je veliko globja kot na videz izgleda. Naokoli po svetu, pa hodi polno razočaranih ljudi, ki globoko v sebi vedo, da to ni to...ampak še vedno delujejo na taki način in se vrtijo v začaranem krogu.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 03. Nov. 2008 19:54

Kot je že veliko ljudi pre dmano napisalo so pač znaki pri vsakem drugačni in kot na drugih področjih imaš tudi tukaj "bleferje", ki znajo hliniti iskrice v očeh, poglede, pozornost..vse skupaj pa ima kaj malo opraviti z ljubeznijo ali zaljubljenostjo ampak samo in izključno s poželenjem.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Nov. 2008 21:01

Eni kažejo tut tko, da te kr naprej cukajo za lase, ti vlečejo dol gumice in špangice, mečejo vate storže in prezrele fige, te spotikajo, obsipavajo z miuko, porinejo s pomola u morje, te ščipajo, boksajo, žokajo in žgečkajo na nč kej nežn način, vržejo dol z bicikla, te mahnejo s skejtom, obrnejo okol usako tvojo besedo, se delajo norca iz resnih zadeu, so se prprauleni skregat na smrt, samo zato, da te lahko enga poletnga večera skor ob žiulenje spraujo, kr se ti ob priznanju, da so zalubleni vate, od usga hudga zaleti čigumi u grlu ... Kids.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Nov. 2008 21:24

Aloha napisal/-a:Eni kažejo tut tko, da te kr naprej cukajo za lase, ti vlečejo dol gumice in špangice, mečejo vate storže in prezrele fige, te spotikajo, obsipavajo z miuko, porinejo s pomola u morje, te ščipajo, boksajo, žokajo in žgečkajo na nč kej nežn način, vržejo dol z bicikla, te mahnejo s skejtom, obrnejo okol usako tvojo besedo, se delajo norca iz resnih zadeu, so se prprauleni skregat na smrt, samo zato, da te lahko enga poletnga večera skor ob žiulenje spraujo, kr se ti ob priznanju, da so zalubleni vate, od usga hudga zaleti čigumi u grlu ... Kids.

Nisem še srečal 25 letnika+ ki bi na tak način pokazal ženski, da goji do nje simpatijo ali želel na tak način pokazati ljubezen do nje. :lach:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Nov. 2008 21:26

Povej, kje so navedena leta udeležnih ...?!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Nov. 2008 21:37

Niso navedena...ampak to kar si napisala je zvenelo kot bi poslušal osvajalske pohode iz vrtca morda še do kakšnega 4-ega razreda osnovne šole...glede na to da šteješ okvirno 25 pomladi (ne me držati za besedo, če sem kakšno preveč ali premalo rekel) predvidevam, da nisi v stiku z takimi osebami kot si jih podala za primer.
Ponavadi izbiramo partnerja svoje starosti (plus minus par let)...glede na tvoj opis delovanja nekaterih moških in glede na to koliko pomladi imaš za seboj sem predvideval, da imaš v mislih moškega profila kot sem ga omenjal v zgornjem prispevku. :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Nov. 2008 21:45

Jao meni :roll: ...

Sm misnla, da mi ni treba posebi poudarjat, da me na tak način ni zapecu 35 let star dec in da se mi to ni zgodil pr mojih 25ih ... ampak očitno je treba tle gor use več postom dodajat p.s. mišljeno je bilo tako in tako ..

P.S. Fant(ek) je biu star okol petnajst, jst par let več. In ja, še vedno bl prisrčno kt marsker zlajnano-pocukrano-obupen poskus določenih osebkou u kasnejših letih.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov