Kako se obnašajo zaljubljeni moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
To je res od človeka odvisno.Vsak kaže to na svoj način.Je pa res da zadnje čase, zmankuje moških, ki bi naredili prvi korak.Mormo it kr punce v akcijo.
Mela sm primer.Ko mi je pisal vsak dan po 30 smsov, me vedno na msnju kliknu pa sva se menla 3 ure. Šla sva ven na pijačko, blo je velik nepričakovanih prijemov...In jst seveda že vsa v pričakovanjih, da bo nekaj iz naju.Potem pa prasec kr prekine vse stike.
Tko da ga je že na začetku najboljš uprašat, da si ne deleš prevelikih pričakovanj.
Mela sm primer.Ko mi je pisal vsak dan po 30 smsov, me vedno na msnju kliknu pa sva se menla 3 ure. Šla sva ven na pijačko, blo je velik nepričakovanih prijemov...In jst seveda že vsa v pričakovanjih, da bo nekaj iz naju.Potem pa prasec kr prekine vse stike.
Tko da ga je že na začetku najboljš uprašat, da si ne deleš prevelikih pričakovanj.
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
aha... ponavadi smo zatreskani ne pa zaljubljeni.
Sj veste punce, da ste vi bolj čustvene, mi pa bolj strojniški, vendar ko se pa nam čustva odprejo nas tko zmedejo da smo itak čist "kr neki", ampak punce imate to rade
Drgač pa zakaj nebi šle tud punce v akcijo, saj smo za enakopravnost kajneda?
Mam pa osebno slabe izkušnje s takimi k so šle prve v akcijo, zmer sm naj****
Ej Čokoladka ka to tip 15-17 let, al se to tud pr "zrelih" dogaja?
Sj veste punce, da ste vi bolj čustvene, mi pa bolj strojniški, vendar ko se pa nam čustva odprejo nas tko zmedejo da smo itak čist "kr neki", ampak punce imate to rade
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
MsN napisal/-a:lubii* napisal/-a:*namenjajo ti veliko pozornosti
*lepe poglede
*ljubosumni so na druge moške primerke v tvoji bližini
*vse bi nardili zate
A res?
Poznam tudi take, ki niso pretirano pozorni, ki ne namenjajo bog ve kako lepih pogledov, ki niso nikoli ljubosumni na druge moške v bližini in ki nikakor ne bi naredili čisto vsega za žensko.
Hmm, najverjetneje so stari +20 in niso copate
Jaz se kar strinjam z njo. Pri večini moških teh znakov ni.
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Maped100 napisal/-a:aha... ponavadi smo zatreskani ne pa zaljubljeni.
Skoraj 21 je star.
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
ryu10kyu napisal/-a:Moški so zaljubljeni dokler ne dobijo tamale...potem jih ta zaljubljenost kar na enkrat mine
ja to pa že vemo. In pol se tuki spet ženske vprašamo, kdaj je primeren čas za sex? Ker je spet tist stereotip...če daš prehitr, izgubi zanimanje. Večina žensk se pa glih po tem še bolj zaljubi.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ryu10kyu napisal/-a:Moški so zaljubljeni dokler ne dobijo tamale...potem jih ta zaljubljenost kar na enkrat mine
so fakin' true! za tepst vas je
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Čokolada** napisal/-a:To je res od človeka odvisno.Vsak kaže to na svoj način.Je pa res da zadnje čase, zmankuje moških, ki bi naredili prvi korak.Mormo it kr punce v akcijo.
Iste izkušnje sem dobila jaz. Najprej je bil prav nadležen z smsi, zmenki,... potem pa kar naenkrat nič. Pa kao všeč sem mu bila, spoznati me je hotel, ampak nikoli me ni več povabil ven. Če sem ga jaz ni imel časa. Uf sovražim to zavajanje.
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
če je zaljubljen se to vidi.
postaneš del njegovega svet..govori o tebi, misli na tebe...dejanja povejo pa itak več kot sto besed.
postaneš del njegovega svet..govori o tebi, misli na tebe...dejanja povejo pa itak več kot sto besed.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov