Kako se obnašajo zaljubljeni moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lešnikovanapolitanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Se zavedam tega da se vsak človek obnaša drugače in hvala za vse vaše odgovore...
sm pa mogoče malce nerodno zastavila uprašanje...
u mislih sem imela u bistvu pač točno določene znake (če ste jih seveda sploh prepoznale), ki ste jih ve kdaj opazile pri zaljubljenih moških, naprimer kako se je vaš obnašal do vas, preden sta bila skupaj, preden vam je z besedami dal vedit da ste mu ušeč...
sm pa mogoče malce nerodno zastavila uprašanje...
u mislih sem imela u bistvu pač točno določene znake (če ste jih seveda sploh prepoznale), ki ste jih ve kdaj opazile pri zaljubljenih moških, naprimer kako se je vaš obnašal do vas, preden sta bila skupaj, preden vam je z besedami dal vedit da ste mu ušeč...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Baje je eden izmed relativno zanesljivih pokazateljev, da si nekomu všeč, če ima razširjene zenice, ko te gleda, pod pogojem, da ni zadet.
Pa tudi večkratno "skrivno pogledovanje" proti tebi naj bi bil en tak dokaj zanesljiv pokazatelj - če ni kakšnega drugega razloga za to.
Je pa vprašanje tukaj, na kakšen način si mu všeč - zgolj kot spolni objekt ali/in tudi kako drugače.
Pa tudi večkratno "skrivno pogledovanje" proti tebi naj bi bil en tak dokaj zanesljiv pokazatelj - če ni kakšnega drugega razloga za to.
Je pa vprašanje tukaj, na kakšen način si mu všeč - zgolj kot spolni objekt ali/in tudi kako drugače.
- lešnikovanapolitanka
- Sramežljivka
Kar se tiče razširjenost zenic je precej odvisno to tud od svetlobe, tko da ni ravno najboljši pokazatelj.
"Skrivno pogledovanje" pa če je res skrivno, ga ne opaziš ane hehe
"Skrivno pogledovanje" pa če je res skrivno, ga ne opaziš ane hehe
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lešnikovanapolitanka napisal/-a:u mislih sem imela u bistvu pač točno določene znake (če ste jih seveda sploh prepoznale), ki ste jih ve kdaj opazile pri zaljubljenih moških, naprimer kako se je vaš obnašal do vas, preden sta bila skupaj, preden vam je z besedami dal vedit da ste mu ušeč...
Da me je naskrivaj in ne naskrivaj ves čas gledal, z nekim posebnim pogledom , ko sva šla na pijačo, mu nikakor ni bilo do slovesa, drugega pa se trenutno ne spomnem.
Se je pa tudi že zgodilo, da mi je nek fant po 3 ali 4 letih priznal, da se je na neki zabavi zaljubil vame, jaz pa o tem nisem imela pojma, ker n iz ničemer pokazal (voščilnice za rojstni dan pač ne štejem med znake ).
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
1. povečana pozornost
2. povečan pretok klicev in sms-ev
3. "pogled izpod obrva"
4. postanemo bolj zasčitniški
5. kdaj pa kdaj pride do "nenapovedanih" prijemov
Dejansko pa ima vsak svoje. Kolkr jaz vidim pri svoji družbi, je velik dejavnik samozavest, eni pač krenemo, drugi se postran držijo in tuhtajo (ker niso še pustil zgodovinskih dogodkov za seboj).
Vsesplošni dejavnik je pa sigurno povečana pozornost. Torej, nekaj ga vleče:). Je pa sigurno pri osvajanju zgolj za "sex" ali "želim te bolj spoznati" zelo velika razlika, kar pa mislim, da puncam ni problem prepoznati.
3. "pogled izpod obrva"
Dejansko pa ima vsak svoje. Kolkr jaz vidim pri svoji družbi, je velik dejavnik samozavest, eni pač krenemo, drugi se postran držijo in tuhtajo (ker niso še pustil zgodovinskih dogodkov za seboj).
Vsesplošni dejavnik je pa sigurno povečana pozornost. Torej, nekaj ga vleče:). Je pa sigurno pri osvajanju zgolj za "sex" ali "želim te bolj spoznati" zelo velika razlika, kar pa mislim, da puncam ni problem prepoznati.
-
lizy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2008
Lepo vas prosm.. To ne bo nikol nikomur jasno.. Sem pred kratkim doživela, da me je nekdo dodal na msn, mi ves čas pisal, se zanimal kam bom šla ven, bil ves čas poleg, se me "ponesreči" dotikal, nato pa izjavil, da ne smem preveč pričakovati, ker mu je že ves čas neka druga všeč.. Meni pa nič jasno, ker se nisem prej za njega zanimala.. Tko da, ne mi tle kaki so znaki, ker jih niii!! In predvsem, ne čakat, da tipi nardijo prvi korak.. Nima smisla..
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Primer pr men od sošolca: Eno uro po šoli me kliče kaj počnem, zvečer kliče kaj počnem, v šoli med poukom mi pošilja smse, preveč obseden z mano,grozi, če bi imela druzga.Med poukom se nasmiha da se ne morm zbrat. In en tedn nazaj sms: Volim Te. hja, to bo to
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
To pomoje ni tolk fore in je odvisno od človeka/posameznika.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
lizy* napisal/-a:Lepo vas prosm.. To ne bo nikol nikomur jasno.. Sem pred kratkim doživela, da me je nekdo dodal na msn, mi ves čas pisal, se zanimal kam bom šla ven, bil ves čas poleg, se me "ponesreči" dotikal, nato pa izjavil, da ne smem preveč pričakovati, ker mu je že ves čas neka druga všeč.. Meni pa nič jasno, ker se nisem prej za njega zanimala.. Tko da, ne mi tle kaki so znaki, ker jih niii!! In predvsem, ne čakat, da tipi nardijo prvi korak.. Nima smisla..
To so pa mrežarji. Oz., drugače povedano, si delajo mrežo, ker "nikoli neveš kdaj ponucaš".
Tud to obstaja ja, tudi pri ženskah, recimo Levinje najpogosteje.
In čakanje, da tipi nardijo prvi korak, ja... To so kakšni tisti nasveti Cosmopolitanovi "kako omotati tipa okoli mezinca" Pol pa k gre... v jok.
- lešnikovanapolitanka
- Sramežljivka
Maped100 napisal/-a:1. povečana pozornost
3. "pogled izpod obrva"
Hm ja...in kako zgleda "pogled izpod obrva"?
Mar ni nenavadno, da ponavadi ko se kaj plete med katerima tvojima znacema vse opaziš in njene in njegove namige, ko pa si sam v situaciji pa še najbolj očitnega znaka ne moreš prepoznati in hkrati tud marsiker znak ko ni biu tko mišljeno narobe interpretiraš!
Ste vi kmalu ugotovili za svoje fante/punce, da majo "nekaj za bregom"? (preden so vam povedali seveda)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Ja to kot so že druge rekla; vsak se obnaša drugače...
Jaz sem do zdej opazila, da se kar naenkrat hočejo več pogovarjat, velikokrat pokličejo kar za brez veze (da vprašajo kako si, oz kdaj prideš na faks), pošiljajo sms-e, klikajo na msnju vedno k prideš gor, v skupnih aktivnostih se pogosto "naklučno" znajdejo zdraven tebe... Pa poslušajo tvoje "ženske" probleme, zanima jih, kaj ti je všeč nadoločenih tipih, za katere omeniš da so luškani... Pa kar za brez veze pohvaljo kake hlače (k jih maš že 100 let)...
Režijo se našim foram če prov so mogoče v resnici bedne, ponudjo svoje kolo in oni hodjo zdraven peš (in potem čez nekaj dni čist vesel pove da je na becikel zrihtal pritljažnik da se lahk pelem še jaz). Dejansko se dela da mu je aznimivo s tabo zbirat lak za nohte, veliko gleda vate in se kar za brez veze smeje...
Po vem tem sem jaz pogruntala da sem nekomu všeč.
Ni pa nekega specifičnega vzorca... najbolš da vprašaš ker vsak kaže zaljubljenost drugač.
Jaz sem do zdej opazila, da se kar naenkrat hočejo več pogovarjat, velikokrat pokličejo kar za brez veze (da vprašajo kako si, oz kdaj prideš na faks), pošiljajo sms-e, klikajo na msnju vedno k prideš gor, v skupnih aktivnostih se pogosto "naklučno" znajdejo zdraven tebe... Pa poslušajo tvoje "ženske" probleme, zanima jih, kaj ti je všeč nadoločenih tipih, za katere omeniš da so luškani... Pa kar za brez veze pohvaljo kake hlače (k jih maš že 100 let)...
Režijo se našim foram če prov so mogoče v resnici bedne, ponudjo svoje kolo in oni hodjo zdraven peš (in potem čez nekaj dni čist vesel pove da je na becikel zrihtal pritljažnik da se lahk pelem še jaz). Dejansko se dela da mu je aznimivo s tabo zbirat lak za nohte, veliko gleda vate in se kar za brez veze smeje...
Po vem tem sem jaz pogruntala da sem nekomu všeč.
Ni pa nekega specifičnega vzorca... najbolš da vprašaš ker vsak kaže zaljubljenost drugač.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Z mojimi izkušnjami pa tako: na novo zaljubljeni moški so z eno besedo imbranati nerodni do kraja
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov