Kako se obnašajo zaljubljeni moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lešnikovanapolitanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Hm no nevem če je bilo že kaj podobnega tukaj gor...
Torej razpište se, kako se obnašajo zaljubljeni moški, pa naj bo to u prisotnosti ženske, ki jim je ušeč, al pa nasploh u družbi (kako opazte da je vaš prijatelj čisto zaljubljen)
Torej razpište se, kako se obnašajo zaljubljeni moški, pa naj bo to u prisotnosti ženske, ki jim je ušeč, al pa nasploh u družbi (kako opazte da je vaš prijatelj čisto zaljubljen)
- Gost
Po moje za to ne obstaja nek univerzalen pokazatelj, ljudje smo si različni, pri enih vidiš takoj, pri drugih redko ali sploh nikoli.
Jaz se na te znake ne bi zanašala.
Jaz se na te znake ne bi zanašala.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
se strinjam z MsN.. vsak človek drugač reagira na to. nekateri bodo to zelo jasno pokazali, drugi bodo zadržani, spet tretji bo te celo zavračal. saj se tudi punce čist različno obnašamo v takšnih situacijah..
to, če je res zaljubljen vate se bo pokazalo čez čas, kr če si bo res želel tvoje bližine bo selj ko prej nekaj naredil, da ti bo vse jasno
to, če je res zaljubljen vate se bo pokazalo čez čas, kr če si bo res želel tvoje bližine bo selj ko prej nekaj naredil, da ti bo vse jasno
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Tudi jaz se ne oziram na takšne znake, ker sem se ravno zaradi tega večkrat zmotila. Marsikdo je bil zaljubljen pa tega ni bilo opaziti. Nekateri pa so kazali neke zneke za katere sem prepričana, da so zaljubljeni, a se je izkazalo drugače. Nimam pojma o tem.
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
jst sm čist zmedena glede tega. nimam pojma, če imam občutek da sem nekomu všeč ok, to že lahko ugotovim, ampak kako veš ali gre samo za prijaznost, prijatejsvo al pa kej več? nimam pojma. sm pa glede tega še vedno ful staromodna in hočm da moški naredijo prvi korak.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
tancica2 napisal/-a:jst sm čist zmedena glede tega. nimam pojma, če imam občutek da sem nekomu všeč ok, to že lahko ugotovim, ampak kako veš ali gre samo za prijaznost, prijatejsvo al pa kej več? nimam pojma. sm pa glede tega še vedno ful staromodna in hočm da moški naredijo prvi korak.
Tudi jaz sem staromodna. In moj zdajšnji fant je prvi naredil korak. Ko pač mi je rekel, da ga naj kaj pokličem, mu pišem ali pa da bi se kaj videla še. Potem pa pusti, da on naredi prvi korak. Če si bo želel kaj več, bo to itak naredil. Nekako ti bo dal vedet, da si želi s tabo več kot le prijateljstvo. Razen, če je sramežljiv.
Drugače pa... vsak moški drugače pokaže, da je zaljubljen. Nekateri so non stop na liniji s svojo drago (tudi če je v kakšni družbi, pa nje ni poleg), pri nekaterih niti opaziš ne, da so zaljubljeni, spet pri drugih se vidi na daleč (ko postanejo bolj veseli, sreča kar žari iz njih). Kako pa jaz opazim, da je nekdo zaljubljen vame... Pač pozornost, ki ti jo namenja (čas, ki ga preživiva skupaj, kakšno drobno pesenečenje, kak sms, klic, ko ga ne pričakujem...), objemčki, iskreni nasmehi, zaljubljen pogled, ki žari v očeh, poljubi... Težko je to posplošit. Toliko kot nas je na svetu, na toliko načinov opaziš zaljubljenost.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
tancica2 napisal/-a: sm pa glede tega še vedno ful staromodna in hočm da moški naredijo prvi korak.
Tudi jaz
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
ma čakat. čakat na ene znake... kr neki no... poslušte to... ena moja frendica je slišala od svojega tipa da je enmu njegovemu frendu full huda. ona je bla pa nad tem kar je slišala ful navdušena in je iz tel. tega svojga tipa vzela tel od tega kao oboževalca in mu poslala sms... rezultat... skupi sta že 5 let...
- Gost
lubii* napisal/-a:*namenjajo ti veliko pozornosti
*lepe poglede
*ljubosumni so na druge moške primerke v tvoji bližini
*vse bi nardili zate
A res?
Poznam tudi take, ki niso pretirano pozorni, ki ne namenjajo bog ve kako lepih pogledov, ki niso nikoli ljubosumni na druge moške v bližini in ki nikakor ne bi naredili čisto vsega za žensko.
Hmm, najverjetneje so stari +20 in niso copate
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
MsN napisal/-a:Poznam tudi take, ki niso pretirano pozorni, ki ne namenjajo bog ve kako lepih pogledov, ki niso nikoli ljubosumni na druge moške v bližini in ki nikakor ne bi naredili čisto vsega za žensko.
Mhm lep primer - sošolec iz osnovne šole. Vame bil zaljubljen pomoje od enega 5.razreda, jaz sem to izvedela menda nekje v 1.letniku srednje šole, ker se ni niti na eni stvari vidlo, kaj čuti, ni pa niti upal povedat, tako da sem mogla zvedet od drugih..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Če bi vedle, kako se točno obnašajo moški, ko so zaljubljeni, in če bi se obnašali vsi dobesedno isto, bi blo brezveze in ne bi blo več simpatičnih vprašanj ali sem mu všeč, ne bi blo več tistega (vsaj zame) prijetnega občutka, ko raziskuješ celo zadevo... To je tko lepoo!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov