Kako se naj pogovorima?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se popolnoma strinjam z Evelyn. pogovorti se je treba, prisilt v to, udarit po mizi, povzdignit glas, da bo vedela da resno misliš in da se to razčisti. pa nima veze kaj je potem.
rabi pa tudi oče kako besedo slišat, ker očitno vse izvira iz tega, da ti ne zaupa. če si ti zdi da je razumljiv človek se tudi z njim pogovori in mu daj vedet da nimaš nobenih slabih namenov z njo. že to da si se pripravljen pogovorit kot odrasel mu bo velik pomenilo če je razumen človek..
pa srečno, renault
tisti pa ki pravite naj jo kar pusti.. očitno ne veste kaj pomeni nekoga imeti zares rad. plus, to ni noben nasvet. tip je prišel sem z namenom da poskusi rešit zvezo.
rabi pa tudi oče kako besedo slišat, ker očitno vse izvira iz tega, da ti ne zaupa. če si ti zdi da je razumljiv človek se tudi z njim pogovori in mu daj vedet da nimaš nobenih slabih namenov z njo. že to da si se pripravljen pogovorit kot odrasel mu bo velik pomenilo če je razumen človek..
pa srečno, renault
tisti pa ki pravite naj jo kar pusti.. očitno ne veste kaj pomeni nekoga imeti zares rad. plus, to ni noben nasvet. tip je prišel sem z namenom da poskusi rešit zvezo.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
renault napisal/-a:starši ji ne dovolijo prespati pri meni, to pa pri meni sploh ni noben problem.
Hahaha, ta je tud dobra ja...pri tebi ne sme prespat ti pri njej pa brez problema. Pri meni je bilo nekaj podobnega, pa nikoli nisem razumela tega "režima". Kao "tisto česar sicer ne počneta naj počneta vsaj pod našo streho" ali kaj?
Pa da ne bom čisto OT. Punci čisto preprosto in čim bolj jasno (tako kot si nam) razloži kaj te moti,mori. Vztrajaj, da se tokrat ne bo izognila pogovoru, potem ji pa tudi ne dovoli da se izvije z "dobro, dobro ne bom več / od zdaj naprej bo vse dugače. Lubčka."
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
slovenc79 napisal/-a:rabi pa tudi oče kako besedo slišat, ker očitno vse izvira iz tega, da ti ne zaupa. če si ti zdi da je razumljiv človek se tudi z njim pogovori in mu daj vedet da nimaš nobenih slabih namenov z njo.
Kva hudica.... da ne bi slucajno. Ja ja, to je resitev za pomanjkanje privlacnosti... pogovor z njenim fotrom. A si ti na glavo padu?
Ocitno ne ves, kako je to, ko se zenska odljubi. Takrat je njej prav vseeno kok imas ti njo rad in si ji tecen. Ker je to ze okoli stotic, kar ti na tem forumu folku arogantno govoris, da ne vejo kaj pomeni ljubezen, sem si prav zazelel, da bi ti ze koncno dobil eno babo v zvezo, da bos lahko iz prve roke dozivel posledice svojih idej. Da bos videl moc svoje ljubezni, ko se ti nekdo odmika.slovenc79 napisal/-a:tisti pa ki pravite naj jo kar pusti.. očitno ne veste kaj pomeni nekoga imeti zares rad. plus, to ni noben nasvet. tip je prišel sem z namenom da poskusi rešit zvezo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
hjoj težko je ja. te čisto razumem. lahko bi bila srečna, da ima takega fanta ampak očitno sam vidiš da pri njej nekaj ne štima. mlada sta še...mogoče bi rada še malo spoznavala druge, verjamem da ti niti pomisliš ne na to, ker jo imaš rad, ampak izgleda se je ona malo ohladila. iz svojih izkušenj ti povem, da ko je enkrat tako daleč- ti prepiri in pavze... je težko popravit, sploh če se noče pogovorit o čem je problem. lahko sklepam da ji ni več do tega ampak ji je težko zalključiti zvezo ker ve da si v redu fant, je navezana nate in te ima sigurno na nek način rada, ampak to ni več tista ljubezen. to ti govorim iz lastnih izkušenj, ko se v zvezi nisem več počutila v redu, sicer je bil povod on ampak potem se je meni vse zrušilo. nevem pa kaj je problem pri njej. potem sem na vsak način hotela prekiniti zvezo, pa je nisem mogla ker sem ga imela še vedno na nek način rada. ko pa sem, sem pa obema naredila veliko uslugo. verjemi, da boš spoznal punco, ki ti bo vračala tako ljubezen in jo boš imel mogoče še rajši kot njo, čeprav se ti to zdi zdaj nemogoče.
lahko se pa poiskusiš še enkart pogovoriti z njo in ji dati vedet da bo konec tako ali drugače, ker tako obnašanje ne vodi nikamor, mogoče ti pove kaj je vzrok ampak dvomim da ima kak dober razlog...
lahko se pa poiskusiš še enkart pogovoriti z njo in ji dati vedet da bo konec tako ali drugače, ker tako obnašanje ne vodi nikamor, mogoče ti pove kaj je vzrok ampak dvomim da ima kak dober razlog...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Mahagonij, KVA HUDIČA, preberi prvi post ki ga je tip napisal, kjer je OČITNO da starši nič kej radi ne vidijo da je njihova mala s tem tipom, in če se ti zdi da to čisto nič ne vpliva na njuno vezo, si mal moten
ženska, ki se "odljubi" je prasica ki ne zna biti zvesta, kakor tip ki se odljubi je prasec, in tak folk ki ni nikol zadovoljen nima kaj v resni zvezi delat.
če se punca "odljubi" ima to jasno in glasno za povedat, "nočem več biti s tabo", "ne ljubim te več".
da se 1 teden ne javi, potem pa našiše sms da ga ljubi, pa NI logike v tem. to NE pomeni da ji ni več mar zanj.
Mahagonij, tako kot še nekaj izmečkov na forumu govoriš nasprotno od mene in to popolnoma brez logike.
ženska, ki se "odljubi" je prasica ki ne zna biti zvesta, kakor tip ki se odljubi je prasec, in tak folk ki ni nikol zadovoljen nima kaj v resni zvezi delat.
če se punca "odljubi" ima to jasno in glasno za povedat, "nočem več biti s tabo", "ne ljubim te več".
da se 1 teden ne javi, potem pa našiše sms da ga ljubi, pa NI logike v tem. to NE pomeni da ji ni več mar zanj.
Mahagonij, tako kot še nekaj izmečkov na forumu govoriš nasprotno od mene in to popolnoma brez logike.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Slovenc zadrži se z žaljivkami!!
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
Slovencu:
velikokrat se kasneje pokažejo parnerjeve slabe lastnosti, ali jih ne vidimo, ker smo preveč zaljubljeni. in če so te lastnosti preveč moteče se sčasoma nehote odljubiš-če že uporabljamo ta izraz. to je pač tko, ker določene osebe niso za skupaj ali pa je na nekom da se popravi. ne moreš zdaj obsojat tega in niso zato prasice in prasci, to so če tega kar čutjo ne povejo in lažejo in po možnosti še varajo!! tok o temu...
velikokrat se kasneje pokažejo parnerjeve slabe lastnosti, ali jih ne vidimo, ker smo preveč zaljubljeni. in če so te lastnosti preveč moteče se sčasoma nehote odljubiš-če že uporabljamo ta izraz. to je pač tko, ker določene osebe niso za skupaj ali pa je na nekom da se popravi. ne moreš zdaj obsojat tega in niso zato prasice in prasci, to so če tega kar čutjo ne povejo in lažejo in po možnosti še varajo!! tok o temu...
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
slovenc79 napisal/-a:Mahagonij, KVA HUDIČA, preberi prvi post ki ga je tip napisal, kjer je OČITNO da starši nič kej radi ne vidijo da je njihova mala s tem tipom, in če se ti zdi da to čisto nič ne vpliva na njuno vezo, si mal moten
Pa ti nimaš pojma.
Veš, večina staršev ne rada vidi svojo punčko z 'kr nekim tipom', sploh, če gre za prvo resno razmerje in seveda, da pri enih to prej mine se sprijaznijo, eni so pač malce bolj strogi. Ni mu treba zdaj fotru nekaj težit, ker zna s tem še bolj zafrknit situacijo.
Ne ženska, ki se odljubi ni prasica ampak preprosto običajna ženska. Veš vse ljubezni ne trajajo večno in, ko na neki točki spoznaš, da čustev več ne moreš vračati si pač 'odljubljen'. Ne bi rekla, da je zato kdo slab človek.
Glede tega jasno in glasno pa a veš.. včasih je težko. Četudi nekoga ne ljubiš več, ga imaš lahko še vedno zelo rad in ga nočeš prizadet, čeprav ga verjetno z vstrajanjem v taki fejk zvezi bolj, ampak to je že druga zgodba.
Za avtorja teme pa, vsedita se, poglej jo v oči, primi jo za roko pa ji povej kako se počutiš in potem ti bo še ona povedala kaj je narobe.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
katy., VEM jaz to ja, saj zato mu tudi pravim naj se pogovori. v vezi sta 2 leti, in kaj če reče da bi se rad z očetom pogovoril bo mislil da ga hoče ubit, da se bosta stepla al kaj??
prav vidi se da ste že čisto zjebani od "izkušenj" da tako vzamete besedo "pogovor"..
po 2h letih veze bi pomoje že moral imet kaj razćiščeno s starši njenimi..
ne, ti nekoga ne ljubiš več, ko si zaželiš več, ali pa ko nekoga "boljšega" najdeš.
v vsakem primeru moraš prej spoznati sebe da se ti to ne zgodi kot pa drugo osebo.
sirovka, tebe in tebi podobnih ne jebem več na tem forumu. zaradi renaulta sem prišel. sploh pa bom odslej najraje pisal takim ki iščejo pomoč kar po zs, vas zajebantov se pa rešim končno..
prav vidi se da ste že čisto zjebani od "izkušenj" da tako vzamete besedo "pogovor"..
ne, ti nekoga ne ljubiš več, ko si zaželiš več, ali pa ko nekoga "boljšega" najdeš.
v vsakem primeru moraš prej spoznati sebe da se ti to ne zgodi kot pa drugo osebo.
sirovka, tebe in tebi podobnih ne jebem več na tem forumu. zaradi renaulta sem prišel. sploh pa bom odslej najraje pisal takim ki iščejo pomoč kar po zs, vas zajebantov se pa rešim končno..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Punca je še mlada, naveličala se te je in to je to. Noben pogovor ne bo rešil situacije. Pogovor ne vrne privlačnosti, ko je ni več.
Katera pa je danes z enim tipom cel lajf, redkokatera..
Pusti jo, naj gre življenju naproti, nimaš kaj drugega za nardit.
Katera pa je danes z enim tipom cel lajf, redkokatera..
Pusti jo, naj gre življenju naproti, nimaš kaj drugega za nardit.
- Arden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2012
slovenc: tule si pa pihnil mimo. ženska, ki se odljubi, je pra***?? torej moški, ki najprej deluje kot perfect guy, začne piti/verbalno žaliti/gledati za drugimi babami, povzroči, da se partnerka "odljubi" (bebav izraz, btw), je pa potem ona pras**? in pa-še nisi slišal za obdobje zaljubljenosti, ko se ti to, da igra igrice cele dneve nekam srčkano, ko pa živita skupaj bi ga pa najraje fukn** dol iz tistega stola in naj se spravi delat kaj bolj pametnega?(fiktiven primer) skratka, ljudje se spreminjamo, hkrati pa tudi drugače gledamo na človeka, ko smo z njim 1,2,10let ali pa 2 meseca.
glede fotra pa-moji so zlo težko sprijaznal,da je tolk resno da spiva skupaj, pa so fanta poznali (tudi starše-so znanci že od prej). pa je čisto spodoben, nič divjaški, priden v šoli itd., pa mi vseeno dolgo niso pustili spati tam in niti da bi bil on pri nas, ker sta menila, da sva premlada, prehitro se vse odvija itd. in moram reči da se s tem po svoje strinjam, ker mam kolegice ki so po cele vikende pri fantih že pri 16. nevem no,meni je to malo mimo, sej mamo še celo življenje časa
nič ni napisana starost renaulta, tako da lahko da je punca še mlada in ji starši določenih stvari pač ne pustijo, najdejo se tudi taki, ki mislijo, da ni spodobno da punca pri fantu prespi. pa je lahko fant princ william. mislim da je foter pri njima še najmanjši problem
renault: moram reči, da si dolgo zdržal oz. si očitno zelo pasivna oseba. če se fant ne bi 1 teden nič javil, bi me orng skrbelo in bi ga že takoj postavila pred dejstvo,kaj se dogaja. bodi bolj odločen in ji ne pusti, da konča pogovor z "nič ni", ker očitno nekaj ne štima. po napisanem sklepam, da je še mlada in ni dovolj zrela za to zvezo. rada te ima, ampak ne dovolj, da bi si želela biti s tabo, hkrati pa jo je strah prekiniti tako dolgo zvezo, ker ji daješ občutek varnosti in si vedno tu zanjo (tudi ko ti 1 teden ne piše/kliče, ji takoj odpustiš in je vse po starem). tako da mislim, da bo bolje za oba, če zvezo prekineš. pa še nekaj-lepo od tebe, da si prijazen, se trudiš rešiti zvezo, hočeš pogovor..ampak te očitno ne jemlje resno. udari po mizi in ji povej, naj se zjasne kaj hoče, ali pa konec, ker maš tudi ti svoje meje. s svojim medlim pristopom pa ji daješ potuho že predolgo, ker si ne zaslužiš takšnega odnosa, če si res tak kot se opisuješ
glede fotra pa-moji so zlo težko sprijaznal,da je tolk resno da spiva skupaj, pa so fanta poznali (tudi starše-so znanci že od prej). pa je čisto spodoben, nič divjaški, priden v šoli itd., pa mi vseeno dolgo niso pustili spati tam in niti da bi bil on pri nas, ker sta menila, da sva premlada, prehitro se vse odvija itd. in moram reči da se s tem po svoje strinjam, ker mam kolegice ki so po cele vikende pri fantih že pri 16. nevem no,meni je to malo mimo, sej mamo še celo življenje časa
nič ni napisana starost renaulta, tako da lahko da je punca še mlada in ji starši določenih stvari pač ne pustijo, najdejo se tudi taki, ki mislijo, da ni spodobno da punca pri fantu prespi. pa je lahko fant princ william. mislim da je foter pri njima še najmanjši problem
renault: moram reči, da si dolgo zdržal oz. si očitno zelo pasivna oseba. če se fant ne bi 1 teden nič javil, bi me orng skrbelo in bi ga že takoj postavila pred dejstvo,kaj se dogaja. bodi bolj odločen in ji ne pusti, da konča pogovor z "nič ni", ker očitno nekaj ne štima. po napisanem sklepam, da je še mlada in ni dovolj zrela za to zvezo. rada te ima, ampak ne dovolj, da bi si želela biti s tabo, hkrati pa jo je strah prekiniti tako dolgo zvezo, ker ji daješ občutek varnosti in si vedno tu zanjo (tudi ko ti 1 teden ne piše/kliče, ji takoj odpustiš in je vse po starem). tako da mislim, da bo bolje za oba, če zvezo prekineš. pa še nekaj-lepo od tebe, da si prijazen, se trudiš rešiti zvezo, hočeš pogovor..ampak te očitno ne jemlje resno. udari po mizi in ji povej, naj se zjasne kaj hoče, ali pa konec, ker maš tudi ti svoje meje. s svojim medlim pristopom pa ji daješ potuho že predolgo, ker si ne zaslužiš takšnega odnosa, če si res tak kot se opisuješ
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
najbolj pa mi je smešno, ko pametujejo takih brez izkušenj (slovenc79). Sploh veš, kaj je ljubezen?
slovenc79, nimaš pojma!
res? moj mojih sploh ne pozna, niti jaz njegovih, niti nimava želje..matr sva čudna
slovenc79, nimaš pojma!
res? moj mojih sploh ne pozna, niti jaz njegovih, niti nimava želje..matr sva čudna
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
White_Widow - men pa to zdi čudn, da se po tolk časa ne poznate s starši. Sicer nevem zakaj nebi kdo hotu spoznat staršev svojga partnerja, ker slej ko prej se bojo mogl spoznat (poroka, otrok ČE imata to v planu). Če pa ne prej pa ob smrti tebe oziroma tvojega partnerja (naj se zgodi čim kasnej!!!!). Naj se sliši grdo, ampak tko pač je.
Pa da ne boš zdej narobe razumela... Če je vama OK, pol nej pač bo tko. Povem pa svoje mnenje, da si jaz tud predstavlam ne, kako nebi poznala staršev svojga fanta, oziroma on mojih.
Pa da ne boš zdej narobe razumela... Če je vama OK, pol nej pač bo tko. Povem pa svoje mnenje, da si jaz tud predstavlam ne, kako nebi poznala staršev svojga fanta, oziroma on mojih.
Zadnjič spremenil Trouble, dne 12. Feb. 2012 15:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Slovenc79, ti pa si sedaj že tako globoko zabredel, da bi moral kvečjemu ti odpreti temo na temu forumu.
Ali ne razumeš da se ljudje oddaljijo, se spremenijo in ljubezen in privlačnost mine, in tudi če ti vložiš 120% v reševanje zveze pri partnerju ne moraš narediti popolnoma nič, ker nimaš vpliva na njegovo mišljenje in počutje.
Ljudje smo svobodna bitja, in ljubezen pride in mine....da okličeš eno punco za pra*ico ker jo je minila ljubezen, samo še kaže kako malo pojma imaš o temu.
Iskreno ti povem,če ti dejansko misliš da bo punca v katero se boš zaljubil, tista za večno....boš kvečjemu popušil, ti preveč romantiziraš neko večno ljubezen in eno pravo ljubezen. Če hočeš to, podji med rome ali Indijce da ti najdejo ženo, v svobodnemu svetu se boš včasih opekel, in dlje kot čakaš, čedalje več možnosti imaš da ostaneš sam ali še huje da si najdeš eno katastrofo od ženske in jo obdržiš za celo življenje. Ker a veš, normalni ljudje imamo izkušnje, in vemo da je ljubezen težka zadeva in še bolj minljiva...lahko o temu pišemo.
Ljubezen ni nekaj kar vidiš na tv, ali bereš v časopisih. In to prihaja od tipa ki je zaljubljen in ima na novo super punco, pa še jaz sprejemam da lahko mine v 5 mesecih, lahko pa traja huh kolikor dolgo bo muska se vrtela.
Fora ljubezni je da sprejmeš da je minljiva.
Ti renault, pa pusti....konec je, ko se nekdo odloči in samo še dela v destrukcijo, ne moreš več rešiti. Žal.
Ali ne razumeš da se ljudje oddaljijo, se spremenijo in ljubezen in privlačnost mine, in tudi če ti vložiš 120% v reševanje zveze pri partnerju ne moraš narediti popolnoma nič, ker nimaš vpliva na njegovo mišljenje in počutje.
Ljudje smo svobodna bitja, in ljubezen pride in mine....da okličeš eno punco za pra*ico ker jo je minila ljubezen, samo še kaže kako malo pojma imaš o temu.
Iskreno ti povem,če ti dejansko misliš da bo punca v katero se boš zaljubil, tista za večno....boš kvečjemu popušil, ti preveč romantiziraš neko večno ljubezen in eno pravo ljubezen. Če hočeš to, podji med rome ali Indijce da ti najdejo ženo, v svobodnemu svetu se boš včasih opekel, in dlje kot čakaš, čedalje več možnosti imaš da ostaneš sam ali še huje da si najdeš eno katastrofo od ženske in jo obdržiš za celo življenje. Ker a veš, normalni ljudje imamo izkušnje, in vemo da je ljubezen težka zadeva in še bolj minljiva...lahko o temu pišemo.
Ljubezen ni nekaj kar vidiš na tv, ali bereš v časopisih. In to prihaja od tipa ki je zaljubljen in ima na novo super punco, pa še jaz sprejemam da lahko mine v 5 mesecih, lahko pa traja huh kolikor dolgo bo muska se vrtela.
Fora ljubezni je da sprejmeš da je minljiva.
Ti renault, pa pusti....konec je, ko se nekdo odloči in samo še dela v destrukcijo, ne moreš več rešiti. Žal.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov