Kako se naj pogovorima?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

renault
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a renault » 05. Feb. 2012 22:30

Živjo. Sem nov na tem forumu in zato še nevem kako pa kaj se gre. preidimo k bistvu. S punco sma skupaj 2leti. do sedaj sem jaz hodiu k njen domov, ona je bla vsega 4krat pri meni. starši ji ne dovolijo prespati pri meni, to pa pri meni sploh ni noben problem. zadnje čase opažam take in drugačne stvari: veliko se prepirama, včasih sma seksala kot "zajca", zdaj pa če je 1krat na mesec je veliko. sploh se neznama pogovorit, razčistit zadev, večkrat sem jo postaviu pred dejstvo a ona NIČ. potem ko se skregama in nimam tut do 1tedna stikov z njo mi pošle sms: ljubim te. kaj naj? to ni bilo prvič. kaj si naj mislim? res jo imam zelo zelo zelo rad, to je moja prva punca s katero sem že marsikaj prebrodiu. Res mi je zelo hudo ker mi nepove kaj je narobe, vedno ko jo sprašujem in hočm začet pogovor glede tega pravi da sm siten, ipd... kaj nej? zmerej se potrudim na lep pristop do nje. resnično nočem da se konča, res sem se je navadiu in se nevidim brez nje. ne živim še na svojem, ampak sm že skorej čisto samostojen. meni se zdi da daje prevelik poudarek na svojega očeta, najprej on potem pa jaz.... nevem več kaj si nej mislim, mogoče mi bo lahko pomagal katerkoli od vas. že vnaprej se zahvaljujem za odgovore in pomoč. star sm 19let.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Feb. 2012 23:05

Mlada sta :) Mogoče ji tudi ne paše, če jo skoz sprašuješ, kaj je narobe. Čudno se mi zdi tudi, da se po en teden ne slišita.

v bistvu nimam pametnega nasveta zate...edino to, da če se je punca ohladila in ne bosta mogla rešiti stvari, jo boš definitivno prebolel in boš lahko srečen tudi z drugo.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 05. Feb. 2012 23:10

ok js ne morem kej pametnga svetovat, ker dejstvo je da morta vidva met stvari razčiščene ...glede tega, da pa je najprej oči potem ti je pa logično, saj je ja družina na 1. mestu, vsaj dokler se ne razvije v bolj resno oz. si ustvariš svojo družino.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 06. Feb. 2012 11:25

Usedita se dol in se pogovorita, ne pa da temo pustita odprto. In sploh ne razumem, zakaj vztrajaš. Postavi jo pred dejstvo in ona tebe. Pomenita se kako in kaj. Jaz ne razumem kako se lahko po dveh letih veliko kregata. Kaj bo šele čez eventuelno 10 let? Jaz sem s fantom skupaj že več kot 4 leta in sva se mogoče skregala 4x. Še manj pa razumem to trmo, da se po prepiru en teden ne sliši. Jaz tega nebi mogla...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Feb. 2012 13:47

You're done.
Pogovori si nesmiselni in skodljivi.
Edino kar bi potencialno pomagalo so dejanja, ampak itak ne ves kaj, ker drugace v tej situaciji ne bi bil.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
renault
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renault » 06. Feb. 2012 13:58

ja pa kaj naj naredim? Do pogovora ji ni, ampak govori kako me ima rada. Jaz nevem več kako nej naredim da bo pravilno. Mi zna kdo na to odgovort?
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 06. Feb. 2012 14:04

Potem pa jo enostavno postavi pred dejstvo, da zadeve razčistita..Če se ne želi pogovarjati o teh stvareh (ter razčistiti problemov), potem nima smisla, da sploh vztrajaš. Da zveza funkcionira, so potrebna obojestranska čustva in interesi (pri določenih stvareh).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2012 14:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2012 15:21

"Ni ji do pogovora" ja pol pa naj gre nekam, po domače. Kot je sirova rekla, napiši ji "pismo", kaj vse se ti zdi narobe in kaj bi rad popravil, katere napake delaš ti, katere ona..in kaj misliš, da se mora spremeniti..Prosi jo naj prebere, razmisli in ti konkretno odpiše(ne da se gresta pol kregat prek telefona al v živo). Če ne bo želela..pa ti res drugega ne preostane, kot MAN UP! in jo postavi pod ultimat, bodi malo nedostopen..če s tem ničesar ne dosežeš bodi pa trajno nedostopen.
It was forever..but it didnt last long..
renault
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renault » 06. Feb. 2012 16:20

Kako naj bom bolj nedostopen...? nekej sm ukrepau bom vidu kaj se bo naredilo iz tega...
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 06. Feb. 2012 17:06

No glede na to da sma skor iste starosti ti svetujem...fuck her, u don't have time for that kind of bullshit :twisted:
renault
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renault » 06. Feb. 2012 17:11

velikrat razmišlau o tem, ampak negre in negre...
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 06. Feb. 2012 17:16

No ti pejt narazn z njo in če te bo slučajno zamikal da jo pokličeš naret tole...

http://img4.memecenter.com/uploaded/Fathers-Wisdom_f297538891f15d31ad6f7dddb618796a.jpg
renault
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renault » 06. Feb. 2012 17:22

ni vse v tem :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2012 17:26

Glej. Ne vem kaj ti ni jasno.
MOraš se pogovorit z njo. Bodisi iz oči v oči ali pa ji napiši vse kar ti leži na duši. Če ne boš ničesar od tega storil, pol ne javkaj. In če se noče pogovorit/noče prebrat kaj ti misliš, potem nima smisla. S tem kaže tudi določeno nespoštovanje do vajine zveze in do tebe, če ne želi vedet kaj je narobe in kaj bi ti spremenil.
Čist simpl je, ne bodi ovca, pokaži ji da ti je mar, če njej pač ni mar, nimaš drugega kot da bi rečeš "ok, ko se boš hotla pogovort me kontaktiri" in jo pustiš na miru/ignoriraš.
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov