Kako pristopiti do punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Pomoje vsak moški na zmenku z dvema ženskama vsaj pomisli na trojček.....če ne, ma pa zlo skopo domišljijo
Zakaj, greš, če ni cool lahko kadarkoli...
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Tokrat moram potrditi McLarnovčeve besede, namreč tudi meni se je to že zgodilo.McLarnovc napisal/-a:modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.
To sploh ni redek pojav. Da ne boš mislila, da se to ne dogaja...se dogaja in to celo zelo pogosto. Se z neko deklino zmeniš za pijačo, pol pa s sabo privleče še frednico... "čuj pa ka si ti fukjen malo.." mode: ON..
F**k ej, ampak zgodilo se mi je ravno tako, kot opisuješ. Zdaj vem za naprej, da če se mi bo to še kdaj zgodilo, bom samo še spil pijačo, plačal in šel.McLarnovc napisal/-a:se samo med sabo pogovarjale, ti boš pa tam en privesek in boš izpadel bedak. Če bo s sabo privlekla frendico, boljše da se takoj obrneš in greš...
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
Alo, alo... Kdo pa pravi, da moraš ravno ti pristopit do punce? Mislim, da živimo v času, ko so punce bolj pogumne in direktne kot so bile včasih - velikokrat prevzamejo pobudo. Jaz sem ena izmed tistih, ki mi je bilo na začetku vedno nerodno, a ko sem se zapikala v koga, sem šla do konca - torej naredila prvi korak (če ga že on ni). In nikoli mi ni bilo žal, tudi če odziv ni bil dober. Sem vsaj vedela pri čem sem.
Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost. Tako, da počakaj na punco, ki bo imela jajca in bo prebila led ali pa stisni zobe in si reči: "Kar bo pa bo."
Najbolj sproščen boš takrat, ko ne boš razmišljal, da moraš to punco, ki stoji pred teboj osvojiti in očarati. Saj zato pa se iz prijateljstev velikokrat razvije ljubezen.
Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost. Tako, da počakaj na punco, ki bo imela jajca in bo prebila led ali pa stisni zobe in si reči: "Kar bo pa bo."
Najbolj sproščen boš takrat, ko ne boš razmišljal, da moraš to punco, ki stoji pred teboj osvojiti in očarati. Saj zato pa se iz prijateljstev velikokrat razvije ljubezen.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Lucia Klasinc napisal/-a:Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost.
Dokler ne pride mimo en karizmatično dominanten.
Ne se hecat! Za fanta sta sramežljivost in občutljivost tako slabi lastnosti, kot za žensko kosmate noge in brki.
Vem, ker sem si zajebal 15 let življenja, ko sem bil tak.
Samo fail bejbe hočejo šibkega fanta. Pa še za te to ni njihova najljubša izbira.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
McLarnovc napisal/-a:modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.
To sploh ni redek pojav. Da ne boš mislila, da se to ne dogaja...se dogaja in to celo zelo pogosto. Se z neko deklino zmeniš za pijačo, pol pa s sabo privleče še frednico... "čuj pa ka si ti fukjen malo.." mode: ON..
Punce, ki na zmenek privlečejo frendico, niso pri zdravi pameti, očitno imajo sociopatske motnje in ne razumejo, kaj je "zmenek", da je to nekaj med dvema.Ali so pa samo zelo zelo mlade.meni se, hvala bogu, to nikoli ni zgodilo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Še najbolj neumne se mi potem zdijo skupne odprave na wc, tip pa sedi tam kot da je zaradi lepšega zraven. Ajde, če se ve vnaprej, da bo slučajno uletela še neka frendica, ker bodisi nima ta čas kam it in se mora nekam dat bodisi kaj drugega prepričljivega, še ni panike. Če pa si zmenjen z nekom SAM, pa se prikaže zraven še tretja oseba... no go.
- Džeki
- Cosmofrik
Alwaleed napisal/-a:Lucia Klasinc napisal/-a:Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost.
Dokler ne pride mimo en karizmatično dominanten.
Ne se hecat! Za fanta sta sramežljivost in občutljivost tako slabi lastnosti, kot za žensko kosmate noge in brki.
Vem, ker sem si zajebal 15 let življenja, ko sem bil tak.
Samo fail bejbe hočejo šibkega fanta. Pa še za te to ni njihova najljubša izbira.
Vedno sem dobil kurjo kožo, ko so ženske na kakšnem forumu enemu tihemu in sramežljivemu, ki je to svojo lastnost predstavil kot problem, gladile ego: joj, kako je fajn, da si tak, veš, koliko punc bi si želelo takega fanta..
Kar je seveda Bullshit.Sramežljive tipe ima rada približno vsaka stota ženska, optimistično rečeno.
Res pa je, da puncam pogosto prija prisotnost čutnih in sramežljivih fantov, s katerimi se je "tako lepo pogovarjati"...
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Točno tako kot sta rekla Džeki in Alwaleed. S strahopetnostjo in neodločnostjo boš "uspel" samo pri Lucii Klasinc pa mogoče še kakšni punci v Slo.
Če tudi zbereš dovolj poguma, da greš do punce in jo tam ves presran povabiš ven oz. jo ogovoriš, ne boš dosegel veliko - kvečjemu kakšen posmeh.
Sem imel popolnoma isti porblem kot avtor te teme. Se spomnim, da sem se enkrat z eno punco 5 ur pogovarjal. Vidno je bila zainteresirana za mene, jaz pa sem vidno postajal bolj živčen in nemiren. Šele na koncu sem zbral toliko poguma, da sem izjavil nekaj kar je bilo podobno povabilu na zmenek. Ne rabim posebej poudarjat, da me je zavrnila kljub temu, da sem ji bil na začetku všeč; vendar sem bil tak neodločen in živčen, da sem se ji "zameril".
Torej, če imaš problem, da si preveč živčen, da bi povabil (zelo luštno) punco, ki ti je všeč ven:
2 rešitvi:
1. S kolegom gresta enkrat ven (po možnosti kakšni petek oz. soboto, ko je največ žurk zunaj) in mu daš 100€ ter mu naročiš, da ti tega denarja ne sme dati nazaj, dokler ne dobiš 10 zavrnitev od punc, ki so ti zelo všeč. Kakšen pristop imaš, kako jo povabiš ven..., ni važno. Bistvo te vaje je, da spoznaš, da zavrnitev ni nič posebnega.
Ta vaja se psihološko imenuje preplavanja (al nekaj podobnega). Ko določeno oviro preplavaš, ugotoviš, da dejansko ni bilo tako težko.
2. Da sam pri sebi ugotoviš kaj je "narobe" s tvojo psiho, da imaš takšen strah pri puncah in ta strah voljno-razumno uničiš.
Npr.: najpogostejši primer v takšnih problemih je ta, da človek, še preden povabi osebo ven, sanjari o tej osebi in si o njej ustvari neko idealno podobo v katero se seveda zaljubi. Ko si pa enkrat zaljubljen v ideal te osebe, jo je pa prokleto težko povabit ven, ker se pojavi strah pred tem, da bo rekla "ne" in vse tvoje sanje se bodo razblinile. Zato je lažje je niti ne vprašat in tako imaš še vedno vsaj potencialno možnost, da bo rekla "ja".
Kar hočem povedat je, da ta strah pred vabljanjem ven je v večini zaradi sanjarjenja, ki posledično povzroči strah, da se ti bodo sanje razblinile. Zato veliko ljudi lahko punco, ki ji je všeč povabi ven le, ko so nadevani kajti takrat je ta strah rahlo zavrt.
Če res nimaš problemov s samozavestjo (če imaš, potem si moraš le-to dvignit), potem ti bosta zgornja primera zagotovo pomagala. Prvi je sicer manj učinkovit, saj gre za tipično "brutalno" metodo, drugi pa potrebuje kar dosti ukvarjanja samega s sabo in predvsem poznavanja samega sebe (psihe).
Meni osebno je drugi primer izredno pomagal. Kolega, ki me je videl v akciji je bil prav presenečen kako samozavestno in relativno hitro (prejšnjič je trajalo 5 ur) sem povabil ven punco, ki mi je bila všeč.
Če tudi zbereš dovolj poguma, da greš do punce in jo tam ves presran povabiš ven oz. jo ogovoriš, ne boš dosegel veliko - kvečjemu kakšen posmeh.
Sem imel popolnoma isti porblem kot avtor te teme. Se spomnim, da sem se enkrat z eno punco 5 ur pogovarjal. Vidno je bila zainteresirana za mene, jaz pa sem vidno postajal bolj živčen in nemiren. Šele na koncu sem zbral toliko poguma, da sem izjavil nekaj kar je bilo podobno povabilu na zmenek. Ne rabim posebej poudarjat, da me je zavrnila kljub temu, da sem ji bil na začetku všeč; vendar sem bil tak neodločen in živčen, da sem se ji "zameril".
Torej, če imaš problem, da si preveč živčen, da bi povabil (zelo luštno) punco, ki ti je všeč ven:
2 rešitvi:
1. S kolegom gresta enkrat ven (po možnosti kakšni petek oz. soboto, ko je največ žurk zunaj) in mu daš 100€ ter mu naročiš, da ti tega denarja ne sme dati nazaj, dokler ne dobiš 10 zavrnitev od punc, ki so ti zelo všeč. Kakšen pristop imaš, kako jo povabiš ven..., ni važno. Bistvo te vaje je, da spoznaš, da zavrnitev ni nič posebnega.
Ta vaja se psihološko imenuje preplavanja (al nekaj podobnega). Ko določeno oviro preplavaš, ugotoviš, da dejansko ni bilo tako težko.
2. Da sam pri sebi ugotoviš kaj je "narobe" s tvojo psiho, da imaš takšen strah pri puncah in ta strah voljno-razumno uničiš.
Npr.: najpogostejši primer v takšnih problemih je ta, da človek, še preden povabi osebo ven, sanjari o tej osebi in si o njej ustvari neko idealno podobo v katero se seveda zaljubi. Ko si pa enkrat zaljubljen v ideal te osebe, jo je pa prokleto težko povabit ven, ker se pojavi strah pred tem, da bo rekla "ne" in vse tvoje sanje se bodo razblinile. Zato je lažje je niti ne vprašat in tako imaš še vedno vsaj potencialno možnost, da bo rekla "ja".
Kar hočem povedat je, da ta strah pred vabljanjem ven je v večini zaradi sanjarjenja, ki posledično povzroči strah, da se ti bodo sanje razblinile. Zato veliko ljudi lahko punco, ki ji je všeč povabi ven le, ko so nadevani kajti takrat je ta strah rahlo zavrt.
Če res nimaš problemov s samozavestjo (če imaš, potem si moraš le-to dvignit), potem ti bosta zgornja primera zagotovo pomagala. Prvi je sicer manj učinkovit, saj gre za tipično "brutalno" metodo, drugi pa potrebuje kar dosti ukvarjanja samega s sabo in predvsem poznavanja samega sebe (psihe).
Meni osebno je drugi primer izredno pomagal. Kolega, ki me je videl v akciji je bil prav presenečen kako samozavestno in relativno hitro (prejšnjič je trajalo 5 ur) sem povabil ven punco, ki mi je bila všeč.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Džeki napisal/-a:Punce, ki na zmenek privlečejo frendico, niso pri zdravi pameti, očitno imajo sociopatske motnje in ne razumejo, kaj je "zmenek", da je to nekaj med dvema.Ali so pa samo zelo zelo mlade.meni se, hvala bogu, to nikoli ni zgodilo.
Bodi vesel, da se ti to ni nikoli pripetilo.
Tamala_mrha napisal/-a:Če pa si zmenjen z nekom SAM, pa se prikaže zraven še tretja oseba... no go.
Točno to se je meni zgodilo; se z eno dogovorim za zmenek, pa mi 10 minut pred dogovorjenim časom ona pošlje sms, da bo z njo prišla tudi njena kolegica. Še dobro, da sem se je znebil brez napora.
Trdonja napisal/-a:Če tudi zbereš dovolj poguma, da greš do punce in jo tam ves presran povabiš ven oz. jo ogovoriš, ne boš dosegel veliko - kvečjemu kakšen posmeh.
Sem imel popolnoma isti porblem kot avtor te teme. Se spomnim, da sem se enkrat z eno punco 5 ur pogovarjal. Vidno je bila zainteresirana za mene, jaz pa sem vidno postajal bolj živčen in nemiren. Šele na koncu sem zbral toliko poguma, da sem izjavil nekaj kar je bilo podobno povabilu na zmenek. Ne rabim posebej poudarjat, da me je zavrnila kljub temu, da sem ji bil na začetku všeč; vendar sem bil tak neodločen in živčen, da sem se ji "zameril"
Se pridružujem mnenju Džekija in Alwaleed. Namreč ni dovolj samo to, da tip pristopi do punce, zelo pomembno je tudi, kako ta pristop izgleda. Če bo tip očitno nesiguren, živčen, presran, in bo komaj izdavil povabilo na zmenek, je že vnaprej pogorel. Vem, o čem govoriš, tudi sam sem bil do nedavnega na istem. Sicer sem pristopil do punce, vendar nisem izžareval niti kančka samozavesti. Tudi če mi je kakšna punca nakazala, da sem ji všeč in naj pristopim do nje, sem čisto vsakič zmrznil, zablokiral. Šele po prvih korakih s prvo punco se mi je začelo odpirat in začel spoznavat napake, ki sem jih delal. Imel sem velikansko srečo, da je ona prebila led ter šla v "akcijo", šele potem so stvari stekle, kot se šika.
- Džeki
- Cosmofrik
Trdonja je napisal zelo dober post.
Dodal bi še, da ima prenekateri tip velik problem ogovarjati punce preprosto zato, ker ima nizko samozavest, torej v bistvu slabo mnenje o sebi in svojih sposobnostih in lastnostih.Recimo, nekje je prebral, da so puncam všeč visoki tipi, on je pa 1, 70 in zato je prepričan, da itak ne more nobene imeti.Temu v bistvu rečemo zakompleksanost.Punce kar nekako zavohajo nesamozavestneža, ki ni zadovoljen sam s sabo in se ne počuti dobro v svoji koži.
Če si samozavesten in zadovoljen sam s sabo (pri čemer izdatno pomaga, da imaš realen razlog biti zadovoljen sam s sabo, vseeno na katerem področju), boš kul marsikateri.
Dodal bi še, da ima prenekateri tip velik problem ogovarjati punce preprosto zato, ker ima nizko samozavest, torej v bistvu slabo mnenje o sebi in svojih sposobnostih in lastnostih.Recimo, nekje je prebral, da so puncam všeč visoki tipi, on je pa 1, 70 in zato je prepričan, da itak ne more nobene imeti.Temu v bistvu rečemo zakompleksanost.Punce kar nekako zavohajo nesamozavestneža, ki ni zadovoljen sam s sabo in se ne počuti dobro v svoji koži.
Če si samozavesten in zadovoljen sam s sabo (pri čemer izdatno pomaga, da imaš realen razlog biti zadovoljen sam s sabo, vseeno na katerem področju), boš kul marsikateri.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Džeki napisal/-a:Recimo, nekje je prebral, da so puncam všeč visoki tipi, on je pa 1, 70 in zato je prepričan, da itak ne more nobene imeti.Temu v bistvu rečemo zakompleksanost.
Jap, samozavest je lahko tudi problem, vendar do reševanje tega poglavja še nisem prišel.
Drugače se pa temu kompleksu (da si nizek) strokovno reče Napoleonov kompleks in spada v komplekse manjvrednosti.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
Kljub evolucijskem napredku sem mnenja, da glede osvajanja in pristopanja k nasprotnemu spolu že od kamene dobe ni bilo veliko sprememb. Moški so lovci, ženske pa plen. In vsaka punca si zasluži takšen lov in pošteno pozornost s strani lovca.
Če je fantu resnično kaj do punce, ji bo posvetil vso svojo pozornost, jo povabil ven, poklical takrat, ko bo to obljubil in prišel na vse zmenke, ki jih bosta imela s punco.
Nisem prepričana o delovanju moških možganov, pa vendar - zberi pogum in ogovori tisto, ki ti je resnično všeč! Puncam to resnično ugaja, čeprav se sliši staromodno. Povabi jo ven, govori z njo in se drži obljub, če ti je le kaj do nje. Od tu naprej boš pa že znal.
Če je fantu resnično kaj do punce, ji bo posvetil vso svojo pozornost, jo povabil ven, poklical takrat, ko bo to obljubil in prišel na vse zmenke, ki jih bosta imela s punco.
Nisem prepričana o delovanju moških možganov, pa vendar - zberi pogum in ogovori tisto, ki ti je resnično všeč! Puncam to resnično ugaja, čeprav se sliši staromodno. Povabi jo ven, govori z njo in se drži obljub, če ti je le kaj do nje. Od tu naprej boš pa že znal.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
Se popolnoma strinjam - vso pozornost ji bo posvečal tako dolgo, dokler ne izve njenega mišljenja o vsem skupaj. "Zastonj" seveda ne bo vztrajal...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.