Kako pristopiti do punce?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TheOne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a TheOne » 19. Mar. 2010 16:46

Ahoi Slovenija. :razz:

Odločil sem se, da se tudi jaz registriram na forum in povprašam za vaša mnenja, glede mojega "problema". Najprej naj povem, da se že sam sebi zdim dobesedno neumen, ker zadevo tako kompliciram, ampak ni mi dalo miru, dokler se nisem odločil odpreti nove teme.

Torej, kmalu bom star 18 let, vendar še nikoli nisem imel resnejše punce. Imel sem že nekaj "one night standov", vendar j*beš "one night stande", če me čustva in pomlad razganjajo ko vola. :twisted:

Torej, problem je, da nikakor ne morem sproščen stopiti do punce, ter je povabiti na pijačo (bog pomagaj glede moje izvirnosti, ampak še to me muči, kaj šele kaj bolj direktnega). Kar naprej razmišljam kaj naj bi bila tema pogovora, kako punco povabiti na pijačo, da nebom takoj izpadel nek potreben kreten, itd. Z punco, ki mi je všeč sva že govorila po MSN-ju, vendar nikoli nič konkretnega - pač, vsakdanje teme, preganjanje dolgega časa, itd. Videla sva se že dolgo časa nazaj (ona z svojo družbo in jaz z svojo), vendar je takrat imela fanta. :oops:

Skratka, nekako nimam dovolj samozavesti glede tega, čeprav nevem zakaj. V drugi družbi sem popolnoma sproščen, vendar bolj dolgo bom čakal, slabše bo - pismo, kmalu bo moja generacija imela otroke, jaz pa takole... :x Drugače se pravtako nimam ničesar za sramovat ker izgledam normalno (športna postava, sem urejen, čist, itd.) in v glavi tudi nimam ravno slame. Vem, da ko bom prebil led bo vse lažje, ampak nevem kako naj se tega lotim... Zraven tega nevem, če je punca, ki mi je všeč sploh zainteresirana zame, ampak to je popolnoma normalno, glede na to, da se že dolgo časa nisva videla, itd.

Hvaležen bi bil za kakšne nasvete predvsem iz strani punc, ki verjetno najbolje vedo, kaj pri fantu na prvem "zmenku" cenijo, itd. Skratka bojim se, da bom zatrokiral ko se bova dobila ali izpadel kot da sem star 5 let in prvič vidim nekoga ženskega spola (sramežljivost, itd.). Bognedaj, da si zraven pripelje še kakšno kolegico, ker potem sem še posebej oplel glede sproščenosti (diretkno rečt "čuj, ne vozi si kolegice zravn ker bo štala", ji pa tudi ne morem).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Mar. 2010 16:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 19. Mar. 2010 17:05

BTW, tvoja generacija (vsaj večina) še ne bo imela tako kmalu otrok.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
TheOne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TheOne » 19. Mar. 2010 17:06

Peterca18 napisal/-a:BTW, tvoja generacija (vsaj večina) še ne bo imela tako kmalu otrok.

To je bilo rečeno bolj sarkastično kot ne, ampak je večina mojih vrstnikov dala že kar nekaj zvez skozi, med tem ko se jaz nemorem opogumit in punce povabiti ven... Žalostno ampak jebiga. :oops:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Mar. 2010 17:10

^^boš pa toliko bolj cenjen, ko boš prišel do kakšne zveze, ker ne boš mel že pol vasi za (pod) sabo. :D

Sicer pa mal poglej temi Najbolj bedni pristopi in najboljši prvi pristopi in išči navdihe. :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 19. Mar. 2010 19:47

Za sramežljivega človeka si v bistvu po napisanem sodeč precej samozavesten, tako da ne bi smel imeti večjih težav. Bati se imaš samo tega, da te bo zaželjena punca odpikala, in boš rabil potem poskusiti s kakšno drugo. Vtis imam, da bi rad imel partnerko, kar je precej težje najti kot pa nekoga za samo enkraten seks. Bodi pripravljen na to, da bo iskanje nekaj časa trajalo, zato najbolje, da se čim manj obotavljaš in začneš vabit punce ven, da najdeš tisto, s katero se bosta ujela. Tudi kolesa se ne navadiš vozit, tako da govoriš o tem. Loti se, mogoče padeš, ampak prej ko slej ti bo šlo od rok. :)
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 20. Mar. 2010 18:26

TheOne napisal/-a:Torej, kmalu bom star 18 let, vendar še nikoli nisem imel resnejše punce. Imel sem že nekaj "one night standov", vendar j*beš "one night stande", če me čustva in pomlad razganjajo ko vola. :twisted:

Torej, problem je, da nikakor ne morem sproščen stopiti do punce, ter je povabiti na pijačo
Ja ti bogi revež. :cry: Če te kaj tolaži; jaz sem šele pri 23. doživel prvi poljub.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 20. Mar. 2010 20:46

Ko sem bil star kot ti sem bil isto preveč sramežljiv, hvala bogu je tudi to enim puncam všeč.
Mogoče te pomiri tole... tema sploh ni pomembna, če si punci všeč... izbirajo itak one.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 20. Mar. 2010 22:20

Niti približno te ne razumem. Kako imaš za sabo lahko že par ONS, če si punco niti na pijačo ne upaš povabiti? Druga zadeva je ta, da tvoja generacija vsaj povprečno še kar dolgo ne bo imela otrok (po trenutni statistiki sodeč), oziroma vse veze, ki so jih dali skoz so zanje bolj - kot +. In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Mar. 2010 22:36

modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.

To sploh ni redek pojav. Da ne boš mislila, da se to ne dogaja...se dogaja in to celo zelo pogosto. Se z neko deklino zmeniš za pijačo, pol pa s sabo privleče še frednico... "čuj pa ka si ti fukjen malo.." mode: ON.. :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
TheOne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TheOne » 20. Mar. 2010 22:49

modrobela napisal/-a:Niti približno te ne razumem. Kako imaš za sabo lahko že par ONS, če si punco niti na pijačo ne upaš povabiti?

Nekaj je imeti ONS po tem ko že malce spiješ in oba "vpletena" vesta, da iz tega nebo nič več kot samo ONS, nekaj pa je povabiti ven punco, ki ti je všeč in bi rad z njo mogoče kaj več kot samo ONS. Pač, nebi se ji rad zameril že na samem štartu in zato verjetno čisto po nepotrebnem kompliciram. Je*at ga, ampak bo treba prebiti led, potem bo pa lažje. :)

modrobela napisal/-a:Druga zadeva je ta, da tvoja generacija vsaj povprečno še kar dolgo ne bo imela otrok (po trenutni statistiki sodeč), oziroma vse veze, ki so jih dali skoz so zanje bolj - kot +.

Kot že rečeno, tukaj je šlo bolj za sarkazem kot fakt...

modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.

Sam bog ve "zakaj". Če bi imel dovolj jajc, da bi se takoj zmenil za trojčka bi še bilo, ampak imeti še dodatno tremo pred njeno kolegico, ki si jo že predstavljam kako me ocenjuje z njo na poti domov, bi pa bila pi*darija.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 20. Mar. 2010 22:58

TheOne napisal/-a:
modrobela napisal/-a:Niti približno te ne razumem. Kako imaš za sabo lahko že par ONS, če si punco niti na pijačo ne upaš povabiti?

Nekaj je imeti ONS po tem ko že malce spiješ in oba "vpletena" vesta, da iz tega nebo nič več kot samo ONS, nekaj pa je povabiti ven punco, ki ti je všeč in bi rad z njo mogoče kaj več kot samo ONS. Pač, nebi se ji rad zameril že na samem štartu in zato verjetno čisto po nepotrebnem kompliciram. Je*at ga, ampak bo treba prebiti led, potem bo pa lažje. :)

modrobela napisal/-a:Druga zadeva je ta, da tvoja generacija vsaj povprečno še kar dolgo ne bo imela otrok (po trenutni statistiki sodeč), oziroma vse veze, ki so jih dali skoz so zanje bolj - kot +.

Kot že rečeno, tukaj je šlo bolj za sarkazem kot fakt...

Sam bog ve "zakaj". Če bi imel dovolj jajc, da bi se takoj zmenil za trojčka bi še bilo, ampak imeti še dodatno tremo pred njeno kolegico, ki si jo že predstavljam kako me ocenjuje z njo na poti domov, bi pa bila pi*darija.

No potem najbolje, da se napiješ, če to običajno prakticiraš in ti tako znese.
In če pri dveh puncah znaš razmišljati že na prvem zmenku o trojčku, potem res ne vem zakaj imaš tremo, ali pa še nisi zrel za zvezo.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 20. Mar. 2010 23:09

Pomoje vsak moški na zmenku z dvema ženskama vsaj pomisli na trojček.....če ne, ma pa zlo skopo domišljijo :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Mar. 2010 23:12

TheOne napisal/-a:Sam bog ve "zakaj". Če bi imel dovolj jajc, da bi se takoj zmenil za trojčka bi še bilo, ampak imeti še dodatno tremo pred njeno kolegico, ki si jo že predstavljam kako me ocenjuje z njo na poti domov, bi pa bila pi*darija.

Ni ti treba imet treme če bo pripeljala frendico, ker se bodo itak spravile nad tebe(verbalno) te ocenjevale, se samo med sabo pogovarjale, ti boš pa tam en privesek in boš izpadel bedak. Če bo s sabo privlekla frendico, boljše da se takoj obrneš in greš...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 20. Mar. 2010 23:16

barbie_girl_85 napisal/-a:Pomoje vsak moški na zmenku z dvema ženskama vsaj pomisli na trojček.....če ne, ma pa zlo skopo domišljijo :D

Predvidevam, da ne, če jo še na pijačo ne upa povabiti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov