kako pridobit zaupanje???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
ja muci, kdo je pa teb na žulj stopu? meni se pa zdi žalostno da človek ne uvidi kdaj ga ma kdo za norca, pa se še kr vztrajno trudi s svojimi kvazi argumenti, pardon, pravimi argumenti, gremo po pravilih Hvala za polepšanje večera, smeh pred izpiti je res enkraten uničevalec stresa pa lepo pančkiHorus napisal/-a:Seveda vredu. Ce bi se uspela distancirati od svojih custev bi videla, da je v primerjavi nekaj soli, ampak realno gledano tega od tebe ne pricakujem.
Vidim tudi, da ti "pravila argumentiranja" niso najbolj poznana. Da ti nastejem samo nekaj napak v tvojih wannabe argumentih:
Nikjer nisem napisal, da je neumnost to, da clovek izbere zensko, ki je imela ze koga pred njim. Napacno "citiranje" kar ni veljaven argument. Sorry. Try again.
Argument osebnega "napada" prav tako ne vzdrzi vode, je pa to zelo popularna zadeva v politiki. Poleg tega pa zanemarjas eno mojih prejsnjih trditev, da nisem na trgu
Well, ne vem, ce je pravi izraz "nad tem", dejstvo je pa, da se da kemijo umetno ustvarit in se takorekoc "po narocilu" zatelebat. Priporocam prebiranje psihologije in biologije, predvsem poglavja o tem, kaj povzroca izlocanje katerih hormonov v mozganih pri kontaktu z nasprotnim spolom. Sicer ni romanticno, je pa preverjeno na lastni kozi
In zdaj v nasprotju z dobrim argumentiranjem naj ponovim, da se mi zdi zalostno, da moras sprobavat, ce je se kej kemije tako, da cloveka dobesedno sprobas. Mislim, da zenske take tipe ponavadi oznacujete za prasce, ki zenske izkoriscajo
- Horus
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
kdo je pa reku da sem se hecala?Horus napisal/-a:Me veseli, da sem ti polepsal vecer pred izpiti. Seveda je, ponovno, kvazinorcevanje na prvi pogled zelo ucinkovito, je pa samo po sebi smesno, saj odkrito kaze pomanjkanje kakrsnekoli podlage.
Vracam tudi kompliment o polepsanju vecera. Debata z ljudmi, ki poskusajo na koncu uiti preko "ma smo se heeeecali" je zmeraj osvezujoca.
Pa uspesne izpite zelim.
seveda nimam takšne strokovne podlage kot ti, če bi jo mela, bi se verjetno vprašala če mi koristi se opravičujem ker sem žalila tvojo veličastno pamet in znanje, ampak drugič se prosim bolj potrudi, sem bolj blond in mi je nekako težko povezat tvoje argumente s pametjo. Najlepša hvala za lepe želje pri izpitih
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Horus napisal/-a:Sicer pa, prvic pogledam zensko, pa vem, ali bi ji dal moznost, da se izkaze kot partnerica v resni zvezi ali ne. Ok, odlocitev traja recimo 10s, je pa dejstvo, da se ne spuscam v nek relativno intimen kontakt, dokler nisem preprican, da bi bila ona kulj kot partnerica.
mi lahko prosim razložiš kak lahko tak hitro spoznaš človeka oz. punco...
js fanta spoznavam že 2 leti pa mi ga še ni uspelo do potankosti spoznat. in tud nism vedla v 2 mescih v točno kaj se bo razvilo čeprav sm ga mela noro rada. ti pa si v 10 s spoznav punco tako daleč da veš da je bla pripravljena bit s tabo resno ko je vedela le to kako ti je ime...ali pa še tega ne... al gledaš samo vizualno...
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
Avtorici teme ste dostikrat svetovali, da naj njemu pusti čas, da preboli, oz. da pač more tisti, ki preboleva nekaj nardit, da bo ponovno zaupal..
kaj pa naj nardi? je kaka aktivnost, razmišljanje, ki lahko pospeši ali pa vsaj začne postopek pridobivanja zaupanja nazaj? kako naj se nekdo, ki je izgubil (ali pa se mu je pač ful znižalo) zaupanje v partnerja loti tega?
se je že kdo soočil s tem? imaš kaki nasvet?
Tanika, ti si govorila približno o tem, če se ne motim...kako pa je tebi uspelo iti čez to in mu ponovno zaupati (pač do te mere kot mu danes)?
kaj pa naj nardi? je kaka aktivnost, razmišljanje, ki lahko pospeši ali pa vsaj začne postopek pridobivanja zaupanja nazaj? kako naj se nekdo, ki je izgubil (ali pa se mu je pač ful znižalo) zaupanje v partnerja loti tega?
se je že kdo soočil s tem? imaš kaki nasvet?
Tanika, ti si govorila približno o tem, če se ne motim...kako pa je tebi uspelo iti čez to in mu ponovno zaupati (pač do te mere kot mu danes)?
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
uf težko vprašanje, niti sama ne vem, čas, čas, čas...nekako po določenem času se je tist glas panike v meni umiril in se nisem čisto vsakič ko sem šla od njega vprašala, a bo šov na kompa, a bo spet to počel itd. Pomagalo je tudi veliko pogovorov, ki priznam so mu začel tud najedat, sam kaj čem...potem mi je dovolil popolen dostop do kompa, da lahko preverim kadar hočem, tega seveda nisem nikoli uporabila, samo že dejstvo, da mi zaupa je bilo veliko. Ma nevem take majhne stvari. veliko sem tudi preučevala njegovo obnašanje, ker potem ko sem zvedela kaj počne, sem ugotovila, da je bilo veliko pokazateljev tega, samo prej tega nisem videla, potem sem pa pač odprla oči. sej ne rečem, še sedaj me včasih panika zagrab, pa nisem čist igurna, pa so dvomi, bojim se da se tega ne bom nikoli znebila, sam pač vem, da me ima rad, seaj sva se preselila skupaj in imam zaupanje v njega, da mu toliko pomenim, da ne bo več reskiral zaradi bedarije.
Kaj lahko narediš če si na drugi strani,...pokažeš, da imaš to osebo rad, mu če je treba to vsak dan dokazuješ (kar če je čustvo pristno sploh ni tako težko), mu daješ zagotovila, npr. ko greš ven, ga vmes pokličeš in poveš kaj delaš....
Nekaterim, ki niso šli čez to se bo to zdel grozn težko, pa zakaj bi mogu polagat račune itd. samo ko po svoji napaki izgubiš zaupanje, je na tebi, da ga probaš dobiti nazaj, seveda če imaš to osebo rad in se ti zdi vredno potruditi...če ne potem nima smisla nadaljevati.
Kaj lahko narediš če si na drugi strani,...pokažeš, da imaš to osebo rad, mu če je treba to vsak dan dokazuješ (kar če je čustvo pristno sploh ni tako težko), mu daješ zagotovila, npr. ko greš ven, ga vmes pokličeš in poveš kaj delaš....
Nekaterim, ki niso šli čez to se bo to zdel grozn težko, pa zakaj bi mogu polagat račune itd. samo ko po svoji napaki izgubiš zaupanje, je na tebi, da ga probaš dobiti nazaj, seveda če imaš to osebo rad in se ti zdi vredno potruditi...če ne potem nima smisla nadaljevati.
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
A joj bejba...z drugim si bila in to na začetku in sedaj pričakuješ da naj ti zaupa??! Heh, pa še zvedel je od drugod...sorry, ampak jaz bi te tako nogirala da ti nič ne bi bilo jasno! Ko je zaupanje enkrat pokvarjeno ga je težko dobit nazaj. In ti temu praviš veza? Mhm, pa že
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Atena13 napisal/-a:A joj bejba...z drugim si bila in to na začetku in sedaj pričakuješ da naj ti zaupa??! Heh, pa še zvedel je od drugod...sorry, ampak jaz bi te tako nogirala da ti nič ne bi bilo jasno! Ko je zaupanje enkrat pokvarjeno ga je težko dobit nazaj. In ti temu praviš veza? Mhm, pa že
ne pričakujem zaupanja, upam da mi bo...kolk hitro pač bo zmožn...in se trudim dobit zaupanje nazaj. najbrž si vlko kdo to misli. mogoč pa bo najina ljubezen le premagala vse...
aja s fantom se zj vsak dan pogovarja o tem ka se je zgodlo, kak se je on počuto, kak js, pa kak boma to rešla... upam da nama uspe
- Horus
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
No naj lonček še js pristavim. Bila oz. sem v podobnem položaju, kot je tvoj fant. Skupaj sva 2 leti, ampak recimo, da so zdaj stvari vredu, ker mi je en let (malo več) lagal; o tem, da je doma, v resnici ga je žural zunaj, s kom je, kam gre,.. in še veliko drugih stvari, ampak prevaral me pa ni. Je pa izrabil moje zaupanje.. Kako naprej? Pogovorit se. Mojga skrbi, da ne bom nikol mogla pozabit stvari, ki mi jih je rekel in naredil. Povedala sem mu, da ga poznam, da vem da se trudi in da stvari lahko pozabim, če se le ne ponavljajo znova in znova, ampak v primeru, da se situacija ponovi (da bi znova začel lagat), pa ni več razloga, da sva skupaj. Pogovoriti se morata, midva sva se mogla večkrat, o tem ali zveza lahko napreduje iz obeh strani, če je smiselno biti skupaj in seveda povedati kaj pričakujeta od drug drugega in kaj lahko ponudita, data. Katere "zahteve", pričakovanja se lahko izpolni in katere ne.
Veliko sreče
Veliko sreče
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No glede na to kok sm bla ponosna na svoje zaupanje, je tole zdej prov ironija. Včeraj je moj visel na računalniku, zapiska pozivnik in on odleti. Ker ga dolg ni blo nazaj sem šla spat in sem mu ugasnila računalnik. no preden sem ugasnila, sem videla, da je imel odprto pošto in v smetnjaku mail od ene njegove prijateljice, s katero že od pred mano prijateljujeta, vendar se v 4 letih še ni spomnil, da bi naju predstavil. Vem da se občasno slišita, večinoma preko maila, ker živi daleč.
No uglavnem mail je bil naslov Rada te imam, notri pa je bila neka fora (te internetne fore) I love you, pa neka slikca, pa neki srček zraven.
Uglavnem mene je to ful zmotl, ker sicer je bla fora (tud vidl se je da je fovardirana), ampak samo in izključno njemu. Nevem no men noben prijatelj ne govori ali pošilja da me ima rad, pa I love you. Nisem mu nč rekla, ker je pozn domov prišel in zdej bolj k študiram, sploh nevem a ma smisla, da kej rečem. A je to pač ena bedarija, ki naj me ne moti al kaj? Nikoli je ne omeni, tud vidla, sem da je romal mail takoj v koš (občutek imam, da ga js pol nebi vidla), sam zakaj mu pa pol pošlje da ga ima rada?
Sploh mi ni nič jasno.....
No uglavnem mail je bil naslov Rada te imam, notri pa je bila neka fora (te internetne fore) I love you, pa neka slikca, pa neki srček zraven.
Uglavnem mene je to ful zmotl, ker sicer je bla fora (tud vidl se je da je fovardirana), ampak samo in izključno njemu. Nevem no men noben prijatelj ne govori ali pošilja da me ima rad, pa I love you. Nisem mu nč rekla, ker je pozn domov prišel in zdej bolj k študiram, sploh nevem a ma smisla, da kej rečem. A je to pač ena bedarija, ki naj me ne moti al kaj? Nikoli je ne omeni, tud vidla, sem da je romal mail takoj v koš (občutek imam, da ga js pol nebi vidla), sam zakaj mu pa pol pošlje da ga ima rada?
Sploh mi ni nič jasno.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov