kako pridobit zaupanje???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
js točno vem pa niti ne zahtevam da tako stvar pozabi. sm študirala o tem dosti časa, sama sebe bidirala, zasekirala... vem da sem že na začetku js zajebala pa da sm js tista ki je naredla napako! nikol nism zahtevala od njega da to pozabi, saj po moje ne gre.
miteq- vsak lahko naredi napako. razlika je v tem da če je nekomu vseeno ga tak ne briga več za partnerja. meni pa ni blo in sem se trudla takrat pa se bom tudi sedaj.vem pa da tega nebo pozabo.ni mu potrebno. lahko pa skupaj gledama bolj svetle stvari...
tanika*-upam da bo tudi mojemu fantu uspelo kot je tebi
lotta*- hvala. upam da bo kaj pomagalo
miteq- vsak lahko naredi napako. razlika je v tem da če je nekomu vseeno ga tak ne briga več za partnerja. meni pa ni blo in sem se trudla takrat pa se bom tudi sedaj.vem pa da tega nebo pozabo.ni mu potrebno. lahko pa skupaj gledama bolj svetle stvari...
tanika*-upam da bo tudi mojemu fantu uspelo kot je tebi
lotta*- hvala. upam da bo kaj pomagalo
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Pod prvo jaz tle ne vem a si ti to naredila, ko sta bila že uradno skupaj kot par ali pa sta kaj mutila brez raznih dogovorov, da sta skupaj. Ker če še nista bila potem nima kaj, ok lahko se usaja ampak vseen. Poznam kar nekaj parov, ki so dejtal in mutil z drugimi preden so zares bli skupaj.
In je pa pač res tko, da oprostit ni lahko pozabit je pa še težje ampak ni fer, da rečeš da si oprostil in potem naslednjih par let težiš s tem.
Pač zaupanje je krhka stvar in pri meni traja precej dolgo, da komu zaupam, oprostim pa precej hitreje - tudi take stvari.
In je pa pač res tko, da oprostit ni lahko pozabit je pa še težje ampak ni fer, da rečeš da si oprostil in potem naslednjih par let težiš s tem.
Pač zaupanje je krhka stvar in pri meni traja precej dolgo, da komu zaupam, oprostim pa precej hitreje - tudi take stvari.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
^^zakaj že?? Jst tut ko sem s kom samo mutila, mu nisem lih govorila s kom sem še bla. Kaj ga pa briga. mogoče bi povedala če bi sam vprašu, sama od sebe pa zihr ne. Niti nebi holta vedet če bi ta tip men povedu s kero je bil. Mogoče ti kaki za "sproti" med lupčkanjem govoriš, ej včeri sem bil pa z moniko mwa, dans sem zmenjen s špelo mwa... mal za šalo pa mal za res. Če z nekom nisi prou skupi nevem zakaj bi mu govoru s kom si še, če si...
- Horus
- *srčica*
- Debatorica
Horus napisal/-a:Sicer tega ne pocnem, ker je popolnoma zgreseno ampak ce z nekom mutis naj ne bi imel planov z njim nekaj resnega pol zacet po moji teoriji. Ce pa na tak nacin zacenjas zveze pa si take pripetljaje itak zasluzis. Raje bodte srecne, da mate tipe, ki jih ne moti misel na to, s koliko drugimi ste ze potencialno mutile pred njimi.
V bistvu smo moski glede tega hecni ratali v zadnjih sto letih. Avta skor nihce noce iz druge roke vzet, ceprav lahk takorekoc do zadnega detajla preveris njegovo stanje, zenske pa kar sprejemamo, ceprav samo bog (al pa hudic) ve kje vse so ze ble. (Velja seveda enako v obrnjenem primeru).
hehe, smešne teorije če z nekom mutiš pa vidiš da ti pomeni več kot naj bi ti, pol mu rečeš čao miki, ne morva bit skupi ker sva začela z mutenjem ki naj nebi pripeljalo do resne veze In kako naj bi po tvoji teoriji se začela resna veza? so kakšna posebna pravila? just in case, da ne bom že na začetku česa za***.
- Horus
- *srčica*
- Debatorica
heheh, kako si uganu? ja, priznam, vsak dan sem z novim tipom, sam meni se take stvari ne dogajajo, ker imam pravilo vsakič z novimHorus napisal/-a:*srčica* napisal/-a:hehe, smešne teorije če z nekom mutiš pa vidiš da ti pomeni več kot naj bi ti, pol mu rečeš čao miki, ne morva bit skupi ker sva začela z mutenjem ki naj nebi pripeljalo do resne veze In kako naj bi po tvoji teoriji se začela resna veza? so kakšna posebna pravila? just in case, da ne bom že na začetku česa za***.
Ocitno se tebi zdi normalno, da mutis kar z enimi tipi, zakere sploh nisi ziher, da ti kaj pomenijo. Lih to je bil point moj. Hvala za potrditev =)
In potem se zenske razburjate, da ni resnih TIPOV nikjer
in tako zelo zavidam takšnim kot si ti, ki že prvič ko samo pogledajo žensko, vejo da jim nekaj pomeni, ko bi vedel kakšno srečo maš ti lucky boy
nevem pa kako si ti lahko keri kandidat za resnega partnerja, glede na to da ženske primerjaš z rabljenimi avtomobili potem takem bi ti svetovala žensko robota, pa še tam jo boš vzel iz druge roke, razen če jo sam nardiš...
Pa veliko sreče pri ustvarjanju ti želim
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
Lotta* napisal/-a:kinna napisal/-a:
lotta kak dougo pa si pol bla z sedaj bivšim par? na kak način te je kontroliro?
Ko sva res uradno končala je blo glih dve leti najine zveze. Mislem sej moj primer je res mal ekstremen in mogoče ne paše nekak situacijsko s tvojim. Uglavnem je blo tko, da me je že na začetku ko sva bla skupej skoz držu nazaj od prjatlov. Nej poudarm da sm bla na začetku najine zveze v takem stanju, da mi je velik bol pomenla zveza kot prjatli. Tko da tega, da sm počas zgublala prjatle niti nism opazla. Takoj na začetku mi je dau vedt, da mu je en moj prjatu sumliu in da nej skenslam prjatelstvo. Klicu je tud tega mojga frenda in ga neki zmerju. Tko da pač u dobro najine zveze sm prekinla to prjatlstvo(itaq ni blo neki nwm kaj močno). Kdaj mi je prebrau use na telefonu. Se kej zmrdvou. Iz partijeb (kadar sm šla sama) je zmeraj pregledau use slikce k so ble na netu in me najdu kdaj k sm s kakim fantom plesala in me obtožu nwm česa use. Skratka jz sm bla takrat zadeta od ljubezni in sm mu use to dovolila. Nikol me ni predstavu svojim prjatlom-te stvari šele zdej opažam. Dvakrat se mi je zgodil, da sm z dvema njegovima frendoma padla u hudo debato in me je pred njima začeu zmirjat kaj se grem, da jih osvajam...pa take. Potlej po letu in pol k je blo pa v zvezi že mal dougcajt oz. sm si zaželela spet met prjatle je pa začelo škripat. Prjatle sm dubla ampak njemu nikakor niso bli ušeč-zakaj točn ne vem. Aja in to so ble sam prjatlce. Nakonc je že tko ratal, da me je obtožu da sm lezba (ker tipov pač ni mogu obsodt, ker nism mela nobenga moškega frenda). In ravno k sva načrtvala da se bova uselila u stanovanje je reku, da on moje družbe ne prenaša- pač mi je dau skor na izbiro al on al prjatli. Aja še to- mal preveč se je spoznau na računalnike in mi udiru u msn, mail in podobno. Skratka na konc je blo že zadušlivo. In še sreča da sm pršla k pameti in reagirala. Nism tip punce k bo ceu živlenje u bajti zaprta pa kuhala kosil in na moža čakala, kdaj mu bo lohka postregla. To je bla zame velka živlenska izkušna, ki mi ni žou zanjo, ker zdej usaj vem kakšnega tipa iščem. In točno vem, da mora met zdravo pamet, zaupanje in ti mora brez slabe vesti pustit, da maš tud ženske večere in moške prijatelje. Tok o moji zgodbi...
Kinna priporočam ti, da se pogovoriš z njim. Da mu poveš u useh dvomih in da rečš, da ti ni ušeč da te tok nadzoruje. Ti pa mu preprosto ne "skrivaj" stvari in bodi v vsem odkrita. Itaq se ljudje razlikujemo in ti tuakj nimaš kej velik za narest. Bolše bi blo če bi on odpru temo na forumu: kako ji zaupati?
to mi je pa takooooo znano, hmm da nisem jaz dobla v roke tvojiga bivšiga moj je prav tak kot ti opisuješ tvojega eks, in tudi mi2 sva zdaj 2 leti v zvezi in mi vse počasi prekipeva in mislim da se bom tud vsak čas pobrala.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- Horus
- *srčica*
- Debatorica
aja, zdej si me pa potolažu...če pa vse ljudi primerjaš z avti, potem pa vredu Če je neumnost človeka to, da izbere žensko, ki je mela že koga pred njim, potem je pa pravi čudež naletet na pametnega. Jah, če pa robota nočeš, mi pa že počasi zmanjkuje idej, mogoče edino zapecat kako 12 letnico da boš relativno prepričan da je še devica, sam kaj ko boš pol reku da nisi pedofil...Horus napisal/-a:@srcica
Essentials Malo podrobneje preberi kaj si napisala:
"ce z nekom mutis pa vidis, da ti pomeni vec, kot naj bi ti" - Torej ne ves, kolikor ti pomeni PREDEN mutis z njim, iz cesar lahko normalno razumemo da mutis s folkom s katerimi si nisi na jasnem, koliko ti pomenijo (in pod pomenijo jaz razumem potencial za resno zvezo in ne neko ljubezen dosmrtno).
Sicer pa, prvic pogledam zensko, pa vem, ali bi ji dal moznost, da se izkaze kot partnerica v resni zvezi ali ne. Ok, odlocitev traja recimo 10s, je pa dejstvo, da se ne spuscam v nek relativno intimen kontakt, dokler nisem preprican, da bi bila ona kulj kot partnerica.
Za resnega partnerja nisem kandidat ampak "sluzbo" ze mam, sicer pa primerjam z rabljenimi avtomobili vse ljudi, kar bi vedela, ce bi malcek podrobneje prebrala, kar sem napisal. Sploh pa poudarek ni bil na rabljenih avtomobilih ampak na cloveski neumnosti, cesar ocitno tudi nisi dojela.
Zenske robota pa nocem, hvala lepa. Je nemogoce sprogramirat zenski nacin razmisljanja s trenutnimi programskimi jeziki, ki vkljucujejo le in samo logiko.
Pa hvala za dobre zelje =)
ti pa maš strah pred konkurenco a? če bi bla ženska samo s tabo, nebi niti vedla kaj zamuja, v nasprotnem primeru bi ti pa verjetno itak ušla
In ne, nevem kok mi človek pomeni že na začetku, pa tut če bi, pač rada sprobam če je še kej kemije (sej veš, nujna stvar da določene stvari funkcionirajo ) ampak verjemem da si ti že tok nad tem da kemije ne rabiš, to pa res nebi blo zrelo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov