kako pridobit zaupanje???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Po moje se za brez veze sekiraš. Ne vem kaj je čudnega na tem, da je bil mail v smeteh. Jaz vsak tak mail vržem v smeti. Če bi hotel skriti pred tabo, bi ga tudi iz smeti izbrisal.
Drugač pa mislim, da se da forwardirati tudi tako, da pošlješ večim, ampak prejemnik vidi samo svoje ime.
Drugač pa mislim, da se da forwardirati tudi tako, da pošlješ večim, ampak prejemnik vidi samo svoje ime.
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jaz se ne bi sekirala zaradi tega. verjamem, da je težko, ma takile maili krožijo stalno okrog. jaz sploh nobenemu nič ne pošiljam, pa dobim ravno tako mail z naslovom rad-a te imam, ker nekateri pač forwardirajo vse kar jim pride pod roke. pa ga dobim od takih, s katerimi se nismo slišali že par let.
obstaja sicer tudi možnost, da je njej on všeč, ma verjetno bi ti skor 100% opazila znake, če bi ji vračal pozornost. sploh, ko si zgoraj omenila, da imaš odprte oči.
glede romanja maila v koš pa kaj jaz vem...mogoče pa ga je dal glih zato, da se ti ne bi sekirala za brez veze. čeprav...potem naj bi ga vsaj dokončno zbrisal. lahko pa pač takšne neumnosti meče avtomatsko v koš in se za njih ne zmeni.
obstaja sicer tudi možnost, da je njej on všeč, ma verjetno bi ti skor 100% opazila znake, če bi ji vračal pozornost. sploh, ko si zgoraj omenila, da imaš odprte oči.
glede romanja maila v koš pa kaj jaz vem...mogoče pa ga je dal glih zato, da se ti ne bi sekirala za brez veze. čeprav...potem naj bi ga vsaj dokončno zbrisal. lahko pa pač takšne neumnosti meče avtomatsko v koš in se za njih ne zmeni.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Sej mene je bolj to zmotilo, ker je blo samo njemu poslano, če bi blo večin bi rekla ajde fora, sej jih tud js dobivam pa stran mečem. Sej sm se bl k ne odločila, da mu ne bom težila zarad tega, ker itak ni on kriv, da mu ona pošilja take maile...
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja sam bbc, tud tvojega imena ne pokaže, ampak samo prazno, da se ne vidi komu pošiljaš, tukaj je bilo pa samo njegovo imeni napisano, tako, da sem sigurna, da je samo on dobil ta mail...
Ma čeprov sm rekla, da mu ne bom težila me vseen žre..mislim, kaj mu ma za pošljat, da ga ima rada, mislim enim babam pa tud nč ni jasno v glav...
Ma čeprov sm rekla, da mu ne bom težila me vseen žre..mislim, kaj mu ma za pošljat, da ga ima rada, mislim enim babam pa tud nč ni jasno v glav...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
tanika*, mail se lahko pošlje večim in prejemnik tega ne vidi, to ni nobena umetnost. Poleg tega js dobivam od frendov takšna maila kot npr. Rad te mam in če pošljem naprej vedno izbrišem Fwd:, ker mi zgleda grdo in zelo neosebno. Mogoče je punca samo poslala naprej kar je dobila, mogoče mu je hotla povedat, da ga ima rada kot prijatelja (mogoče tudi kako drugače, ampak to je njen problem, saj si ti z njim, ne ona).
Ti nikoli ne poveš prijatelju in prijateljici, da ga imaš rada?
Če te pa kaj skrbi ali če imaš kakšne dvome, se pa o tem pogovori s fantom.
Ti nikoli ne poveš prijatelju in prijateljici, da ga imaš rada?
Če te pa kaj skrbi ali če imaš kakšne dvome, se pa o tem pogovori s fantom.
-
xxhoneyxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Da še jst delim svojo zgodbo, ker me trenutno ubija.
Z enim tipom sva začela junija in je blo pol vedno neki da sva bla skupi, pa pol nisva bla, večinoma je bil razlog, da ima strah, da bo prevaran. Preden sem jst šla na absolventski izlet, me je pustil... razlog je bil isti, da pač rabi še nekaj časa, da izgubi ta strah, preden lahko začne resno zvezo. In sem jst šla na absolventa. Tam sem se z enim tipom samo poljubila, in ob tem ugotovila, da ne morem biti z drugim, zato ni bilo nič več. Ko sem prišla domov, me je ta tip (torej ta ki me je prej pustil) vprašal, če sem s kom bila, ko me je vprašal 3x, sem priznala ta poljub. Prizadelo ga je, močno!! Mislil je, da ko bom prišla iz absolventa, da bova resen par, ampak potem sem naredila to. Potem je bilo že kar v redu, nekaj dni nazaj, pa se je spet totalno zlomil, rekel da mi ne zaupa, da sem ga hudo prizadela, da mi ne bo mogel nikoli več verjeti in zaupati. Jaz vztrajam, pravim mu, da je bila velika napaka, da imam še vedno čustva samo do njega, da imam rada samo njega in si želim biti samo z njim, on pa mi ves čas govori, da mi ne verjame tega in mi govori da naj kar bom z unim tipom. V preteklosti je imel zelo slabo izkušnjo, ko je punca šla z drugim, zato mislim da tudi meni ves čas to govori. Ampak jst vem, da tistega nočem, in mu to tudi povem. Kaj lahko storim, da mi bo verjel in da bom imela spet možnost biti z njim?? Resnično ga nočem izgubit!!!
Z enim tipom sva začela junija in je blo pol vedno neki da sva bla skupi, pa pol nisva bla, večinoma je bil razlog, da ima strah, da bo prevaran. Preden sem jst šla na absolventski izlet, me je pustil... razlog je bil isti, da pač rabi še nekaj časa, da izgubi ta strah, preden lahko začne resno zvezo. In sem jst šla na absolventa. Tam sem se z enim tipom samo poljubila, in ob tem ugotovila, da ne morem biti z drugim, zato ni bilo nič več. Ko sem prišla domov, me je ta tip (torej ta ki me je prej pustil) vprašal, če sem s kom bila, ko me je vprašal 3x, sem priznala ta poljub. Prizadelo ga je, močno!! Mislil je, da ko bom prišla iz absolventa, da bova resen par, ampak potem sem naredila to. Potem je bilo že kar v redu, nekaj dni nazaj, pa se je spet totalno zlomil, rekel da mi ne zaupa, da sem ga hudo prizadela, da mi ne bo mogel nikoli več verjeti in zaupati. Jaz vztrajam, pravim mu, da je bila velika napaka, da imam še vedno čustva samo do njega, da imam rada samo njega in si želim biti samo z njim, on pa mi ves čas govori, da mi ne verjame tega in mi govori da naj kar bom z unim tipom. V preteklosti je imel zelo slabo izkušnjo, ko je punca šla z drugim, zato mislim da tudi meni ves čas to govori. Ampak jst vem, da tistega nočem, in mu to tudi povem. Kaj lahko storim, da mi bo verjel in da bom imela spet možnost biti z njim?? Resnično ga nočem izgubit!!!
Learn it. Live it. Love it.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov