Skoraj 5 let sem bila v zvezi s fantom(od 19. do 23. leta), ki je veljal za "good guya".
Ker je v času študja zapdel v neko eksistencialno krizo in ni ne delal ne študiral, sva imela težko obdobje v zvezi. Naposled je spakiral v tujino(h kateri sem ga zelo podpirala), kamor bi mu morala slediti tudi jaz, takoj po svoji diplomi.
No, tam se je zelo hitro znašel in v roku 2 mesecev, 2h dobrih plač in norih žurk kakršnih Slovenija ne pozna, pozabil name, si našel novo dekle in to je to. Po telefonu mi je še rekel, da me nikoli ni ljubil in da je resnično bil zaljubljen samo v svoje prvo dekle (pri 16h, resno?)
Bila je grda zgodba, pa ne bi v podrobnosti.
Šla sem skozi težko obdobje, najhujša pa so bila pomilovanaj drugih in 100 komentarjev v stilu: "OMG, ne morem verjet, da bi to on storil.." Ne samo moji, tudi njegovi prijatelji in družina so ostali presenečeni.
Očitno sem bil tako boga, da me je še prvi fant (bivši, znani casanova pa "pujs") poklical in preveril če sem ok in da ne more verjeti kaj se je zgodilo.

No, več kot 2 leti je od tega, še več. Sem preživela, ampak zdi se mi kakor da me je to spremenilo za vedno. Da sem hladna, odtujena od vseh.
Danes pa zasledim na facebooku (ja, počekiram) da ima novo dekle, ki je na las podobna njegovi bivši najstniški ljubezni(pred mano). kakor da bi bil obseden z njo. ALi je pač, naključje...
In spet bes, ogorčenje, žalost.
5 let! In kaj sem bila? Rebound? Nekaj nepomembnega? Ne morem verjet, da je lahko kakšen človek tak, res ne.
Da se razumemo, ne ljubim ga več, že dolgo ne, niti bi si želela kadarkoli biti spet z njim. Ampak ta nečloveškost, tega nisem nikoli prej niti potem več doživela, pa sem imela fante, pa bad break upe, pa jezne klice, smse, scene.. Ampak takšne izdaje, pa res ne. In zdi se mi, kakor da tega ne morem preboleti.
Kako preboleti to prevaro, izstopiti iz tega brez sovraštva? Sedaj je minil že realen čas, ko bi to lahko dosegla... On živi normalno naprej, nikoli več ni poklical, pisal.