Kako pozabiti osebo

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 30. Dec. 2010 19:05

Hja, zdej za cudne maile nevem.. odvisno kaj pise in kolk so čudni. Če so že na meji vulgarnosti, ali pa ti s čim grozi al karkoli, pol ja, jaz bi prijavila. A ti mejli prihajajo od iste osebe ki te zasleduje?
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 30. Dec. 2010 19:56

donna. napisal/-a:Hja, zdej za cudne maile nevem.. odvisno kaj pise in kolk so čudni. Če so že na meji vulgarnosti, ali pa ti s čim grozi al karkoli, pol ja, jaz bi prijavila. A ti mejli prihajajo od iste osebe ki te zasleduje?

Ce je to vprasanje zame, ja mislim, da od iste osebe, nisem pa prepricana. Je pa sigurno oseba, ki za moj mail ve in ga ima, ker maila kar tako ne dajem (pac to je osebna stvar kot telefonska stevilka) vendar maile posilja iz drugega maila ne iz tistega, ki ga jst vem (njegov mail). :lol: zakomplicirala :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 30. Dec. 2010 21:13

aha, razumem ja. Js na tvojem mestu bi ocenla mejle kolk hudo je, in če je že prehudo v katerikoli obliki (al je izsiljevanje, vulgarnost...itd.) bi ga prijavla. Kako se pa ti odzoveš ? Ga ignoriraš ali odpisuješ nazaj ? In ti svetujem da še komu, ki mu zaupaš poveš kaj se dogaja. Ti bo lažje, pa še svetovali ti bojo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Dec. 2010 23:07

Mety777 napisal/-a:Lep pozdrav!

Sem nova na forumu in imam en velik problem. Namreč, kako pozabiti osebo?

od osebe si izposodiš npr. 500€.... tako osebo najlažje pozabiš.... :D :D :D
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 31. Dec. 2010 16:18

donna. napisal/-a:aha, razumem ja. Js na tvojem mestu bi ocenla mejle kolk hudo je, in če je že prehudo v katerikoli obliki (al je izsiljevanje, vulgarnost...itd.) bi ga prijavla. Kako se pa ti odzoveš ? Ga ignoriraš ali odpisuješ nazaj ? In ti svetujem da še komu, ki mu zaupaš poveš kaj se dogaja. Ti bo lažje, pa še svetovali ti bojo.

Fora je v tem, da je ta, ki ga poznam preko maila, ki ga poznam zacel tudi izsiljevati. Ni pa neke vulgarnosti. Je pa nesramnost in zaljenje. Se mi pa zdi, da sem naredila eno napako, vendar s tem prisla blizje resnici. Povedala sem mu, da dobivam cudne maile in, da bom verjetno stvar prijavila. On pa se je kar naenkrat zacel branit, da on tega ne dela (kljub temu, da nisem niti omenila, da imam obcutek, da je to on) in, da sem neumna, ker dajem stvar prijavit, in da je zalostno, da to razlagam okoli.
Ja ravno zato, ker sem ga ignorirala je zacel pisat preko drugega maila (saj pravim nisem prepricana, da je on, zdi se mi pa, da je mozno).
Preko maila, ki ga ne poznam pa je takoj nehal odgovarjati, ko sem ga vprasala za ime. On je rekel, da me pozna, nastel nekaj stvari (recimo kam zahajam na pijacke, katere so moje kolegice, itd...) ni pa hotel povedat kdo je on.
Mety777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mety777 » 31. Mar. 2011 6:40

Funny baby, prav si storila. Mislim, da ima vedno več ljudi probleme s seboj,

to pa izražajo tako, da se po nepotrebnem spravljajo na druge. Nekateri

tako izražajo svoje frustracije, oz. se maščujejo, ker pač nimajo šans za

ljubezensko zvezo ali pa se celo ne upajo pristopiti. Žal je tega vedno več in

temu se ne smemo pustiti, saj tovrstno nasilje ni vredno niti našega časa,

kaj šele misli.

Sama že več let nimam stikov s t.i. 'prijateljicami', saj so še druge,...

Če bo pa katera kaj hotela, bo že javila...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 07. Maj. 2011 12:37

Jochie napisal/-a:
Mety777 napisal/-a:Lep pozdrav!

Sem nova na forumu in imam en velik problem. Namreč, kako pozabiti osebo?

od osebe si izposodiš npr. 500€.... tako osebo najlažje pozabiš.... :D :D :D

:gut: bi znal pomagat ja, heh. Sam v tem primeru se poraja vprašanje od koga si sposoditi denar, če ga ne pozna in tistega ki pozna v bistvu ne pozna, pa mail ji pošilja nekdo ki ga pozna preko maila, ki ga pozna, ampak ga v bistvu ne pozna, sam ga. Nekaj takega.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Plei2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Plei2 » 22. Maj. 2011 20:19

Draga Mety777

Glede na opisane težave se bojim, da gre pri tebi za začetek psihoze. Poskusi se o teh težavah pogovoriti s kom, ki ima strokovno znanje (najboljše s psihologom).

Drugače pa boš več o tej bolezni našla tudi na internetu.

Vse dobro.
helen19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a helen19 » 22. Maj. 2011 21:35

to sm hotla tut jst rečt.. nočm izpadt nesramno ampak sm mela prjatlco z enakim problemom.. tut ona je bla na začetku prepričana da je to vse resnično. zdej je dobila neke tablete, hodi k psihiatru in tut stanje se ji je zlo izboljšalo..
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 05. Jun. 2011 14:54

:eek:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov