Kako povedati staršem za nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Butterfly-Princess napisal/-a:Najprej vsem hvala za odgovor.lorelaj napisal/-a:Druga stvar pa je, če ti starši npr. plačujejo študij.
Starši mi ne plačujejo študija, sem redna študentka, sem iz Maribora in se vozim v Celje. Predavanj pa hvala bogu nimam pogosto.
Potem pa sploh nimaš problema. Faks delaš zaradi sebe, ne zaradi staršev. Glede tega ti pač ne moreta težiti, če si samostojna in ne živiš več doma. Ne vem, zakaj bi ti potem težila zaradi dojenčka. Odrasla in samostojna si in to je čisto tvoja odločitev (tudi če bi se odločila pustiti faks-čeprav upam, da ti rata). Pa veliko sreče.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Meni se zdi, da te skrbi po nepotrebnem. Če so finance povsem tvoje in živiš na svojem, sploh ne vem, kaj ti imata starša potem sploh za govoriti okoli faksa. Poleg tega pa se strinjam s positive_vibration glede tega, da lahko letnik narediš čisto brez problema. Povej staršema, po mojem bosta še vesela. Če bosta pa poskušala kaj glede faksa, se pa ne daj motit, povej, da ne vidiš razloga, zakaj ne bi še naprej študirala. Čestitke
Every rose has its thorn
- Butterfly-Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
- Kraj: Maribor
haley napisal/-a: Vpisati se je bilo potrebno do začetka septembra, on pa je izpite popravil konec septembra.
...a je bla slučajno sociologija turizma?
Ne, bila je ekonomika turističnih podjetij
You either want to be with me, or to be me.
- Butterfly-Princess
- Sramežljivka
evo danes bo "big day", jaz bom že danes povedala, mojim vsaj... držite pesti.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Butterfly-Princess napisal/-a:evo danes bo "big day", jaz bom že danes povedala, mojim vsaj... držite pesti.
jst mislim, da bodo starši noro veseli novice o vnučku/vnukinji. tudi jaz držim pesti
koliko časa si pa že noseča? ponavadi je res bolje da se pove šele okrog 3. meseca, po nuhalni (vsaj vsem ostalim, staršem ponavadi prej). veliko sreče!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Butterfly-Princess
- Sramežljivka
Huh, vaša sreča je pomagala. Rekla sva, da imava darilo za njih, ko sta ga odprla je bil plavi in roza copatek.. valda sta vedela zakaj se gre.. So srečni, ampak šokirani. Rekli so, da bodo počakali na rezultate ginekologa da bodo takrat proslavljali vnučka/vnučko, so pa srečni. Tako da.. konec z neprespanimi nočmi,.. zdaj sem še bolj vesela in si še bolj želim da pride ta dan. Hvala vam, sto krat..
- Butterfly-Princess
- Sramežljivka
drug roza in moder copatek je pa za fantovo mamo (očeta več nima). Tako da samo to še in sva rešena s "težkimi" novičkami.. prijatelji in znanci pa bodo tako ali tako sprejeli..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov