Kako pogosto jočete in zakaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako pogosto jočete?

vsak dan
13
8%
parkrat na teden
42
25%
parkrat na mesec
75
44%
skoraj nikoli
39
23%
Skupaj glasov : 169

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 18. Dec. 2007 18:37

To k si rekla, da pač raziskave kažejo, da jokamo zarad tega kr se čutmo nemočne in ne zarad situacij. To drži pr men. Jokam pa itak kar naprej.. js ne vem, skoz se mi dogajajo krivice, dostkrat se jokam tko da me glava boli, komaj zaspim. ko se počutm nemočno, po pokličem mojo sestrično, mojo dušo dvojčico..in takrat mi vedno pomaga. sicer se že sama skušam prepričat da se morem umirit, pa razmislt,kaj bi nardila.
Uporabniški avatar
T_Baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a T_Baby » 18. Dec. 2007 20:59

Jst sm včasih bla taka jokica da mi ni blo enake ... jokala sm lahko vsak dan, že sam da me je en mal narobe pogledou. Zdj sm se pa mal skulerala, no vsaj mislm da sm se :D je pa bolš ... sicer še zmeri jokam, ampak to sam takrat k se, tko k ste že ene rekle, počutm nemočno, k vem da u bistvu nimam več kej pomagat al pa narest, pa ponavad mi same od sebe prtečejo solze med kšnim prepirom... pa tud vem da mi jok ne bo pomagou, ampak počutm se pa še vseen mal bolš pol k se zjokam :)
Pa pr kšnem filmu, takm mal bl žalostnm pa čustvenem tud še zmer solzice prtečejo ... čist tko nehote ...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Dec. 2007 21:56

Jah no...sm mal jokice...sploh pri ljubezenskih stvareh...drugod se še nekako unesem :D
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 19. Dec. 2007 13:30

Če lahko to tudi vključim, jokam ko gledam kak lep romantičen film. Drugačen situacije pa so nekaj krat na mesec..ko imam depresiven dan in mi za vsako stvar gre na jok. Ponavadi so to stvari glede ljubezni.
Uporabniški avatar
koala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a koala » 19. Dec. 2007 20:09

Se zgodi, da jokam od veselja al pa pri kakšnem filmu, kjer se čist prepustim čustvom, ampak sluzaste romantike pa še zmer ne maram :P No na pogrebih pa rabm robčke nujno :cry:
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 20. Dec. 2007 14:22

Jočem, ko sem res žalostna.Včasih večkrat na mesec včasih pa tudi večkrat na teden.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 16. Feb. 2008 10:06

Včasih sem jokala kar pogosto, že vsaka malenkost me je spravila v jok... Sedaj pa večinoma takrat, ko se skregava z mojim in je res že tako hudo... Sicer pa delujem navzven zelo močna, in redkokomu pokažem svojo šibko notranjost.
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TaŠ » 16. Feb. 2008 10:44

Oh... js pa ful prevečkrat :( Ta tedn dvakrat, pa dvakrat skor... Ohh, se sploh ne morem kregat z nikomer :roll: Se pa tut men zdi, da sem jokica odkar sm na KT... :? No, še dobr da je lubi tok razumevajoč :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 16. Feb. 2008 11:51

v času pms-ja. :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Feb. 2008 14:25

V bistvu ne jočem pogosto. Če že, se zjočem zato, da dam ven iz sebe, pa še to ne pred drugimi ampak sama doma (kdaj v otroštvu sem se seveda tudi pred starši). Drugače pa nisem nikakršna občutljiva "cmera", če lahko tako rečem tistim, ki (pre)pogosto jočejo. Prehitro ti lahko preide v navado in nisi več imun na nič. Jaz sem dokaj močna osebnost, tako da mi je jok bolj kot ne tuj. Kot pa sem že rekla, pa včasih tudi sama moram dati stres, žalost ipd. iz sebe. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Feb. 2008 14:28

jst pa opažam, da sem se ful ohladila na čustvenem področju, ne poznam razloga, ampak če me že kakšna stvar gane, sem prej jezna kot žalostna. po eni strani je to fajn, ker se ne cmeram več za vsak drek, po drugi se pa počutim preveč otopelo.
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 16. Feb. 2008 17:08

jst tud zadnje čase kr pogosto jočem, pa nej si bo to za karkoli, ampak kaj čmo ne
drugač pa se strinjam s tistim postom k je blo napisano da jočemo kej se počutimo nemočni in ne zarad samih situacij...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 16. Feb. 2008 17:17

Ponavad zarad mami, ker tko ravna z mano...in se počutm nazaželjeno. Zarad česa druzga pa ne...no redko! :roll:
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 23. Feb. 2008 15:15

PlayLejdi napisal/-a:Če lahko to tudi vključim, jokam ko gledam kak lep romantičen film. Drugačen situacije pa so nekaj krat na mesec..ko imam depresiven dan in mi za vsako stvar gre na jok. Ponavadi so to stvari glede ljubezni.

enako..lih učeri sm spet jokala :( :oops:
Uporabniški avatar
tayra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2006
Kraj: zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tayra » 06. Mar. 2008 8:40

mene nosečniški hormoni napadajo in se zjokam za vsako malenkost :cry:
sej me bo hmal minil, upam :)
tayra

Vrni se na Čustva