Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
To k si rekla, da pač raziskave kažejo, da jokamo zarad tega kr se čutmo nemočne in ne zarad situacij. To drži pr men. Jokam pa itak kar naprej.. js ne vem, skoz se mi dogajajo krivice, dostkrat se jokam tko da me glava boli, komaj zaspim. ko se počutm nemočno, po pokličem mojo sestrično, mojo dušo dvojčico..in takrat mi vedno pomaga. sicer se že sama skušam prepričat da se morem umirit, pa razmislt,kaj bi nardila.
-
T_Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
Jst sm včasih bla taka jokica da mi ni blo enake ... jokala sm lahko vsak dan, že sam da me je en mal narobe pogledou. Zdj sm se pa mal skulerala, no vsaj mislm da sm se je pa bolš ... sicer še zmeri jokam, ampak to sam takrat k se, tko k ste že ene rekle, počutm nemočno, k vem da u bistvu nimam več kej pomagat al pa narest, pa ponavad mi same od sebe prtečejo solze med kšnim prepirom... pa tud vem da mi jok ne bo pomagou, ampak počutm se pa še vseen mal bolš pol k se zjokam
Pa pr kšnem filmu, takm mal bl žalostnm pa čustvenem tud še zmer solzice prtečejo ... čist tko nehote ...
Pa pr kšnem filmu, takm mal bl žalostnm pa čustvenem tud še zmer solzice prtečejo ... čist tko nehote ...
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Jočem, ko sem res žalostna.Včasih večkrat na mesec včasih pa tudi večkrat na teden.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V bistvu ne jočem pogosto. Če že, se zjočem zato, da dam ven iz sebe, pa še to ne pred drugimi ampak sama doma (kdaj v otroštvu sem se seveda tudi pred starši). Drugače pa nisem nikakršna občutljiva "cmera", če lahko tako rečem tistim, ki (pre)pogosto jočejo. Prehitro ti lahko preide v navado in nisi več imun na nič. Jaz sem dokaj močna osebnost, tako da mi je jok bolj kot ne tuj. Kot pa sem že rekla, pa včasih tudi sama moram dati stres, žalost ipd. iz sebe.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jst pa opažam, da sem se ful ohladila na čustvenem področju, ne poznam razloga, ampak če me že kakšna stvar gane, sem prej jezna kot žalostna. po eni strani je to fajn, ker se ne cmeram več za vsak drek, po drugi se pa počutim preveč otopelo.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
jst tud zadnje čase kr pogosto jočem, pa nej si bo to za karkoli, ampak kaj čmo ne
drugač pa se strinjam s tistim postom k je blo napisano da jočemo kej se počutimo nemočni in ne zarad samih situacij...
drugač pa se strinjam s tistim postom k je blo napisano da jočemo kej se počutimo nemočni in ne zarad samih situacij...
- *tejč*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
PlayLejdi napisal/-a:Če lahko to tudi vključim, jokam ko gledam kak lep romantičen film. Drugačen situacije pa so nekaj krat na mesec..ko imam depresiven dan in mi za vsako stvar gre na jok. Ponavadi so to stvari glede ljubezni.
enako..lih učeri sm spet jokala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov