Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
familija.. ko me kakšen cepec prizadene.. (bolje bi bilo, da bi mu lepo rekla f*** off.), če se zgodi nekaj, kar pozneje obžalujem..
Drugače pa nevem.. niti ne tako pogosto. Včasih, ko sem bila mlajša je bilo huje.. zdaj sem pa ratala kako bi rekla impersonal.. poskušam stvari jemati bolj zlahka in brez nepotrebnega kompliciranja. relax, take it easy. brezveze se neki obremenjevat.. in silit v karkoli. (beseda v domači rabi: je***, pač tako je.. poskušaš odmislit pozabit, kolikor je pač to mogoče)
Drugače pa nevem.. niti ne tako pogosto. Včasih, ko sem bila mlajša je bilo huje.. zdaj sem pa ratala kako bi rekla impersonal.. poskušam stvari jemati bolj zlahka in brez nepotrebnega kompliciranja. relax, take it easy. brezveze se neki obremenjevat.. in silit v karkoli. (beseda v domači rabi: je***, pač tako je.. poskušaš odmislit pozabit, kolikor je pač to mogoče)
-
lovekisses - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2007
hmm... zanimiva tema ni kaj... veš jaz sem taka jokica da groza... sploh pa če sem sama. pa vsak malo bol jokav film in že jok tak je pač.včasih si ne morm pomagat
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Hm odvisno od razpoloženja, parkrat na mesec. Včasih nimam pravega razloga pa jočem kot bi mi kdo umrl ( depresija ), včasih pa se mi tko kej težkega zgodi pa iz sebe ne morem spraviti niti solze. Pa jočem se, ko gledam po tv kak emotiven film in tudi, takrat, ko se mi zgodi kaka ful ful lepa stvar.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
čist odvisno..al ker sm res žalostna,al kake sanje,al kak tak film (notebook,walk to remember to me zmeri čist prevzame),al ker se počutim nemočna..
zadnje cajte bolj mal jokam zadnjič sm jokala prejšnji teden,ko sem sanjala,da mi je kužka umrla..sm jokala med spanjem in še pol,ko sem se zbudila..
sm pa mela predlani obdobja,ko sem jokala nonstop (depresija)..tolk sm jokala,da zvečer spat nisem mogla,ker sem mela tko zabufle oči..so happy it's over
zadnje cajte bolj mal jokam zadnjič sm jokala prejšnji teden,ko sem sanjala,da mi je kužka umrla..sm jokala med spanjem in še pol,ko sem se zbudila..
sm pa mela predlani obdobja,ko sem jokala nonstop (depresija)..tolk sm jokala,da zvečer spat nisem mogla,ker sem mela tko zabufle oči..so happy it's over
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
mislm da sm nazadnje jokala ko bi mogla met z bivšim fantom pou leta...Napila sem ga zravn pa tulila na plaži v zrčah.Pol sm pa zatežila da ga hočem žurat,sm bla pa ta glavna...Dobr se je končal,zmagala sm nad njem!!!!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js se jocem kr usak dan, ucasih veckrat. Clovek bi mislil, da bom z leti dobila bolj debelo kozo kar se tice fotrovih opazk in hoje po meni, pa me usak dan na novo zlomi
Potem pa se pomislim na vse tezave, ki jih mam trenutno (to leto je zgleda cist u k*), se pa se prej razjocem.
Potem pa se pomislim na vse tezave, ki jih mam trenutno (to leto je zgleda cist u k*), se pa se prej razjocem.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov