Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Jočem, skoraj vsak dan. Reklame (mislim, da je bila belinka, tista o ostržeku) oddaje o živalih, četudi z veselim koncem ali žalostnim, filmi, risanke (če se kdo spomni Krteka, še danes ko ga vidim mi gre na jok)... Če povzamem, najhuje mi je, kadar vidim trpeti živali, ljudi, pa jim ne morem pomagat. Mogoče sem nečloveška, ker mi je bolj hudo za trpečimi živalmi, kot za ljudmi. Ljudje imajo izbiro, živali je preprost nimajo, ne morejo se odločiti kako bodo živele in kaj bodo počele.
Dostikrat jočem, kadar mi kaj prekipi. Stvari se nabirajo in ko enkrat ne moreš več zadržati, takrat poči. Kadar me kdo nehote ali hote prizadane ali pa kdo razjezi... Jp, ugotavljam, da se kr dosti jočem, vendar je važno, da se smejim kadar ne jočem...
Dostikrat jočem, kadar mi kaj prekipi. Stvari se nabirajo in ko enkrat ne moreš več zadržati, takrat poči. Kadar me kdo nehote ali hote prizadane ali pa kdo razjezi... Jp, ugotavljam, da se kr dosti jočem, vendar je važno, da se smejim kadar ne jočem...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
hm, ful odvisno v bistvu od dogajanja okrog mene. zadnjih par mesecev vsekakor pogosteje, ker sem enostavno ratala preobčutljiva. in pol si začnem mrmrat kakšno pesem (sploh je ne rabim slišat), pa kar butne iz mene.
spomnim se, da sem od sreče jokala samo 1x (ko sem bla sprejeta na fax, na katerem nisem več).
spomnim se, da sem od sreče jokala samo 1x (ko sem bla sprejeta na fax, na katerem nisem več).
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Včasih sem zlo mal oz. skoraj nikol, odkar sem na KT pa priznam da za vsako malenkost .. ful sm občutliva postala
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Jokam redko kdaj ampak pa to je takrat, ko mi je res hudo ali pa ko sm z živci že čist na koncu. Ko pa začnem jokat me je pa težko ustavt.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ponavadi jokam če me kaj boli, če se počutim osamljeno, nemočno, če mi kdo reče kaj kar me prizadane, včasih pa tudi ob kakšnem filmu ali nadaljevanki. Znam pa se zjokat tudi za čist brez veze, ker sploh ne precenim situacije, ampak kar planem v jok.
-
nezikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
..jokam vcasih prevec. custvena oseba zlo in me pol stvari spravijo v jok hitreje kot bi me smele. al pa dobim solzne ucke samo, brez solzic, edin cutim da jih imam v oceh. od besed do dejanj, ki niti niso sama po sebi namenjena da bi mene spravla v jok. najvecx kriva nemoc, ki jo cutim.. al pa da me kdo tak prizadene..
se tole recem: bolje jokat in izjokat iz sebe, kot zadrzevat "bolecino" v seb noter. ..... men pomaga, da se lahko potem znova nasmejem in grem naprej
se tole recem: bolje jokat in izjokat iz sebe, kot zadrzevat "bolecino" v seb noter. ..... men pomaga, da se lahko potem znova nasmejem in grem naprej
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
nezikaaa napisal/-a:..jokam vcasih prevec. custvena oseba zlo in me pol stvari spravijo v jok hitreje kot bi me smele. al pa dobim solzne ucke samo, brez solzic, edin cutim da jih imam v oceh. od besed do dejanj, ki niti niso sama po sebi namenjena da bi mene spravla v jok. najvecx kriva nemoc, ki jo cutim.. al pa da me kdo tak prizadene..
hehe se s3njam s tabo,popolnoma-fajn si to povedala,jst jst tud tko delam:)
lost in the moment,lost in you...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem tudi zelo čustvena, ampak ne jočem toliko. prej kaj potlačim in z nasmeškom nadaljujem, ampak ko ven vdarii, pa se zjočem kot dojenček in ne morem nehat(ampak samo, ko sem na samam, pred ljudmi imam vedno zardžek, ne glede na to, kdo je)
-
Leelee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2007
- Kraj: NeKje MeD ObLaKi
js pa prou jokam skor nikol...se mi pa zgodi tko pač sam tko da bi se loh pa se pač ne pol pa na kkšn drug način spravm iz sebe to pač kar kol je že al jeza al žalost al kar pač...npr. grem laufat al pa mau plezat na uno umetno steno al pa kolesart al pa na uno boksarsko vrečo pač mau
-
lullaby - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
parkrat na mesc.p se to ni nujno.zlo mal jokam..ce pa ze..je pa pac zarad problemov k se s kom res kej skregam al p kei.al pa jokam najveckrat od smeha.lol.sam to vrjetno ne steje tuki ane?:)..al pa ce kksn zalostn film gledam..tud kdaj jokam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov