Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
hm.. ja odvisno če se mi je kaj hudega zgodilo. Sicer pa nisem človek ki bi na zunaj kazal človek, vem, da sem v šoli samo enkrat jokala ker se je nekaj zgodilo kar nisem niti najmanj pričakovala, najraje jokam ko sem sama in ne prenesem da bi drugi gledali kako se jočem. Sicer pa sem dokaj čustven človek, jočem po nekajkrat na mesec, včasih tudi več, včasih manj, nazadnje pa sem jokala predvčeraj ker se nisem znala odločiti ali naj grem nazaj ali naprej.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mnja, jokica. Parkrat na teden.
Tema o moji občutlivosti in souzicah že obstaja, zato se ne bom ponaulala.
Tema o moji občutlivosti in souzicah že obstaja, zato se ne bom ponaulala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Na anketo nisem odgvorila ker ne morem rečt kdaj..odvisno je od situacije..če me kaj ful porte se zna zgodit da parkrat na dan.Lahko pa da me v določenem času nič ne matra in je to tud po nekaj tednov ali pa celo mesecev....
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js ne jočem velikrat. Včasih, ko sm bla še z enim bivšim skup, sm jokala skor vsak dan ker sma mela tako čudno zvezo in me je vedno znova prizadel ... ampak zdej je že dost časa bolš. Tud ko mi je hudo, nekak sploh ne morm jokat, sam tak tišči me v želodcu in slabo mi je ... Včasih se mi nardi, da me neki res do konca prizadene in takrat me popade tak histeričn jok, sam to na srečo ni velikrat. Zgodi se tud, da se razjokam čist brez razloga, ampak mine pol par minutk in je okej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
hmm,se je kar fajn prijela ta anketa:)
no ja, zdaj pa še jaz; zadnje čase jočem vsak dan, pa tudi v povprečju se kar fajn jočem, pač ja res sm ful čustven človek,ki pred drugimi sicer tega ne pokazem,tudi nikoli v življenju se še nisem pred kom zjokala...ko pa pride večer in sem sama mi postane fajn hudo; enkrat zaradi šole, enkrat zaradi ljubezni,enkrat zaradi prepirov s prijatelji ali doma, potem neuspeh na treningu...celo tisto z maddy me je večkrat vrglo s tira... pa še pms,polna luna, ni kej,obuuup... upam da se bom kmal skulirala dobesedno,ker tko res ne gre več. ...
no ja, zdaj pa še jaz; zadnje čase jočem vsak dan, pa tudi v povprečju se kar fajn jočem, pač ja res sm ful čustven človek,ki pred drugimi sicer tega ne pokazem,tudi nikoli v življenju se še nisem pred kom zjokala...ko pa pride večer in sem sama mi postane fajn hudo; enkrat zaradi šole, enkrat zaradi ljubezni,enkrat zaradi prepirov s prijatelji ali doma, potem neuspeh na treningu...celo tisto z maddy me je večkrat vrglo s tira... pa še pms,polna luna, ni kej,obuuup... upam da se bom kmal skulirala dobesedno,ker tko res ne gre več. ...
lost in the moment,lost in you...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez ful odvisno, sam kr pogostokrat, ker sm zelo občutljiva oseba (preveč za moje pojme). Včasih jočm celo pr filmu s srečnim koncem, ker je pa tko lepoooooo, vem bedna sm . Drugače pa sm ta vikedn par solzic spustila od žalosti, ker je moj mogu it delat, jez bi bla pa tko še z njim, ker se ful malo vidva (sam za vikend). Potem fulkrat jokam tudi od sreče, dns sm mal jokala, ker sm tko nesposobna za parkiranje in mi je pol ena baba rekla, da nej pazm, da ji avto ne odrsam .
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Skoraj nikoli. Včeraj je bila izjema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]