Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez tudi prevečkrat cmerm, ma si ne morm pomagat. Jočem, ko me moj prizadene, ob filmih, ko sm razočarana sama nad sabo, pa zdej sm jokala, ko sm zvedla, da se od kolegice mama in fotr ločujeta, pa me je strah, da jima fotr kej nardi, ker jima je že grozil...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zadnje dni spet mal več; običajno tik pred spanjem ..včasih pa kar tako, "iz nič", ko se pač spomnim česa..ja, še kar boli.
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
purple_rain, :bussi:
Sama ne jočem preveč pogosto.Ponavadi to nekaj sproži, ne jočem kar tako.Nazadnje sem jokala, ko je mami imela slab dan in mi je spustila nekaj krepkih, ampak je bilo naslednji dan vse ok (pa še to samo spustim nekaj solzic, ne cmeram prav).Prav hlipala itd sem pri stvareh, ki so me reees prizadele (ala smrt stare mame).Opazila sem tudi, da me potolče, če joče kdo od ljudi, ki jih imam rada (ko je sestri umrla muca, sem jokala bolj zaradi sestrine bolečine kot pa moje).Da spustim nekaj solzic, me zna pripraviti tudi kakšen film, ali pa ko kdo muči kakšno žival...in si ne morem pomagati.
Sama ne jočem preveč pogosto.Ponavadi to nekaj sproži, ne jočem kar tako.Nazadnje sem jokala, ko je mami imela slab dan in mi je spustila nekaj krepkih, ampak je bilo naslednji dan vse ok (pa še to samo spustim nekaj solzic, ne cmeram prav).Prav hlipala itd sem pri stvareh, ki so me reees prizadele (ala smrt stare mame).Opazila sem tudi, da me potolče, če joče kdo od ljudi, ki jih imam rada (ko je sestri umrla muca, sem jokala bolj zaradi sestrine bolečine kot pa moje).Da spustim nekaj solzic, me zna pripraviti tudi kakšen film, ali pa ko kdo muči kakšno žival...in si ne morem pomagati.
The world is as you are.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
zadnje čase jokam zelo pogosto... danes sem jokala kr kakšno uro skupaj.. sj bo boljš
- imam25cmvhlačah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2010
shaikica napisal/-a:zanima me,kako pogosto jočete, če pa zelite se lahk zaupate se kaj so najpogostejši vzroki za to, da vas nekaj spravi v jok?!
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm
jelena a se ti joćeš
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
purple_rain napisal/-a:Zadnje dni spet mal več; običajno tik pred spanjem ..včasih pa kar tako, "iz nič", ko se pač spomnim česa..ja, še kar boli.
Kako zelo se najdem v napisanem... Bolj ko se mi zdi, da mi je vsak dan oz. vsak teden lažje in da se dejansko premikam naprej, bolj ugotavljam ob večerih, da pa le nisem tako močna kot se mi zdi. Očitno bo moralo preteči še kar nekaj vode, da bom preteklost pustila za sabo in ne bom jokala kot da imam vsak dan pms.
(drugače niti v obdobju pms-ja nisem tečna ali cmera, mam pa obdobje, ki pač mora minit in tukaj je edino zdravilo čas)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
uf, včasih sem jokala vsak dan. pred spanjem, popoldan, kadarkoli...
zdaj ne jokam več "brez razloga". mislim. da bi se mi dogajalo kot včasih, ko sem jokala kar tako, za ene reči, ki niso nikomur prinesle nič dobrega. in so bile itak že takrat preteklost. ne vem pa, kdaj je to izginilo. počasi.
zdaj pa tako. jokam ob filmih in ko me kdo res razjezi. ampak to samo osebe, ki so mi blizu. ena sodelavka/soseda/.. npr. mi lahko govori karkoli, pa ne bom jokala.
zdaj ne jokam več "brez razloga". mislim. da bi se mi dogajalo kot včasih, ko sem jokala kar tako, za ene reči, ki niso nikomur prinesle nič dobrega. in so bile itak že takrat preteklost. ne vem pa, kdaj je to izginilo. počasi.
zdaj pa tako. jokam ob filmih in ko me kdo res razjezi. ampak to samo osebe, ki so mi blizu. ena sodelavka/soseda/.. npr. mi lahko govori karkoli, pa ne bom jokala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Keliss napisal/-a:jst kar dostkrat zarad svojga fanta, ker me spravi v slabo voljo. In nikakor si ne morem dopovedat da ni vreden, pa me vsakic znova prizadane.. Moram bit bolj mocna, pa ne morem tega dosezt. Vsakic znova je isto.
Al pa zamenjat fanta. Blo bolš pomoje.
Vem, da je komentar že star, ampak ne štekam kake fante to mate, da vas v jok spravljajo. Ste jih res vredne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov