Kako pogosto jočete in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
zanima me,kako pogosto jočete, če pa zelite se lahk zaupate se kaj so najpogostejši vzroki za to, da vas nekaj spravi v jok?!
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
js se usak dan zjokam. učasih od veselja, očasih od bolečine....sm isto ful čustvena, skor bi rekla da že preveč, ampk ok , taka sm... učasih sm skrivala da sm cmera, zdej mi je pa vseen tut učki se morjo sčistt skupi s srčkom
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
jst se tut včasih nisem nikoli jokala, zadnje pol leta pa teče iz mene vsak dan. Najhujuše je zvečer. In ja, mislim da je to največ zaradi občutka nemoči, ampak tudi zaradi same žalosti, pogrešanja, lepih spominov...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz jočem parkrat na mesec, včasih več, včasih manj. Vedno pa je moj jok povezan z občutki nemoči, tesnobe, žalosti, brezizhodnosti ... Jok je po moje zunanji odraz notranje bolečine.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
še ne dolgo nazaj sem kar pogosto jokala, čist odvisno zakaj ... včasih zaradi besed al dejanj, ki so me prizadela, oseb, od žalosti, dolgčasa ...
trenutno pa že nekaj mesecev nič in sm ponosna na to, da sm postala tako močna osebnost in trdna in ker me nobena stvar več ne spravi s tira
trenutno pa že nekaj mesecev nič in sm ponosna na to, da sm postala tako močna osebnost in trdna in ker me nobena stvar več ne spravi s tira
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
uh js sm prava jokica jokam se skoraj vsak dan. ko se zjočem se znebim vse negativne energije in je potem kokr tok bolš. Nikol ne zadržujem tega v sebi. Je pa res da se jokam ko sem sama in me še ni kdo videl jokati razen mame..
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zadnje čase ful mal jokam. Če se pa že, je to največkrat zaradi kakšnega prepira s kom v družini ali pa s fantom. Takrat me čist preplavijo emocije in si ne morem pomagat.
Sem pa tud ena takih oseb, ki se nikoli ne more zjokat zaradi sreče. Jst se takrat samo smejem, skačem (:D) in ni šans, da bi spustila kakšno solzo.
Sem pa tud ena takih oseb, ki se nikoli ne more zjokat zaradi sreče. Jst se takrat samo smejem, skačem (:D) in ni šans, da bi spustila kakšno solzo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]