Kako pogosto jočete in zakaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako pogosto jočete?

vsak dan
13
8%
parkrat na teden
42
25%
parkrat na mesec
75
44%
skoraj nikoli
39
23%
Skupaj glasov : 169

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 08. Mar. 2008 6:12

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Keliss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Keliss » 09. Mar. 2008 0:35

jst kar dostkrat zarad svojga fanta, ker me spravi v slabo voljo. In nikakor si ne morem dopovedat da ni vreden, pa me vsakic znova prizadane.. Moram bit bolj mocna, pa ne morem tega dosezt. Vsakic znova je isto.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 10. Mar. 2008 18:23

sončk napisal/-a:Tut js ponavad sam k mam pms..(+faktorji morjo bit ugodni za to) Drugač pa nism jokica=)

ja, sve že dve :)
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 10. Mar. 2008 18:32

Jez tudi prevečkrat cmerm, ma si ne morm pomagat. Jočem, ko me moj prizadene, ob filmih, ko sm razočarana sama nad sabo, pa zdej sm jokala, ko sm zvedla, da se od kolegice mama in fotr ločujeta, pa me je strah, da jima fotr kej nardi, ker jima je že grozil...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Cathy86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Cathy86 » 12. Nov. 2010 9:31

jočem parkrat na teden. Večinoma zarad fanta, zarad občutka osamljenosti, zarad tega ker se počutim šibko, ko me kdo prizadane...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Nov. 2010 10:29

Zadnje dni spet mal več; običajno tik pred spanjem :/ ..včasih pa kar tako, "iz nič", ko se pač spomnim česa..ja, še kar boli. ;(
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 12. Nov. 2010 15:29

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Nov. 2010 15:43

purple_rain, :bussi:

Sama ne jočem preveč pogosto.Ponavadi to nekaj sproži, ne jočem kar tako.Nazadnje sem jokala, ko je mami imela slab dan in mi je spustila nekaj krepkih, ampak je bilo naslednji dan vse ok (pa še to samo spustim nekaj solzic, ne cmeram prav).Prav hlipala itd sem pri stvareh, ki so me reees prizadele (ala smrt stare mame).Opazila sem tudi, da me potolče, če joče kdo od ljudi, ki jih imam rada (ko je sestri umrla muca, sem jokala bolj zaradi sestrine bolečine kot pa moje).Da spustim nekaj solzic, me zna pripraviti tudi kakšen film, ali pa ko kdo muči kakšno žival...in si ne morem pomagati.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 12. Nov. 2010 15:50

velikokrat ko se česa spominjam.. :roll:
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 12. Nov. 2010 17:32

zadnje čase jokam zelo pogosto... danes sem jokala kr kakšno uro skupaj.. sj bo boljš :(
imam25cmvhlačah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a imam25cmvhlačah » 13. Nov. 2010 2:13

shaikica napisal/-a:zanima me,kako pogosto jočete, če pa zelite se lahk zaupate se kaj so najpogostejši vzroki za to, da vas nekaj spravi v jok?!
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm

jelena a se ti joćeš
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 13. Nov. 2010 10:07

purple_rain napisal/-a:Zadnje dni spet mal več; običajno tik pred spanjem :/ ..včasih pa kar tako, "iz nič", ko se pač spomnim česa..ja, še kar boli. ;(

Kako zelo se najdem v napisanem... :roll: Bolj ko se mi zdi, da mi je vsak dan oz. vsak teden lažje in da se dejansko premikam naprej, bolj ugotavljam ob večerih, da pa le nisem tako močna kot se mi zdi. :( Očitno bo moralo preteči še kar nekaj vode, da bom preteklost pustila za sabo in ne bom jokala kot da imam vsak dan pms.
(drugače niti v obdobju pms-ja nisem tečna ali cmera, mam pa obdobje, ki pač mora minit in tukaj je edino zdravilo čas)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Nov. 2010 12:10

uf, včasih sem jokala vsak dan. pred spanjem, popoldan, kadarkoli...
zdaj ne jokam več "brez razloga". mislim. da bi se mi dogajalo kot včasih, ko sem jokala kar tako, za ene reči, ki niso nikomur prinesle nič dobrega. in so bile itak že takrat preteklost. ne vem pa, kdaj je to izginilo. počasi.

zdaj pa tako. jokam ob filmih in ko me kdo res razjezi. ampak to samo osebe, ki so mi blizu. ena sodelavka/soseda/.. npr. mi lahko govori karkoli, pa ne bom jokala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 13. Nov. 2010 15:42

Keliss napisal/-a:jst kar dostkrat zarad svojga fanta, ker me spravi v slabo voljo. In nikakor si ne morem dopovedat da ni vreden, pa me vsakic znova prizadane.. Moram bit bolj mocna, pa ne morem tega dosezt. Vsakic znova je isto.

Al pa zamenjat fanta. Blo bolš pomoje.

Vem, da je komentar že star, ampak ne štekam kake fante to mate, da vas v jok spravljajo. Ste jih res vredne?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]