Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
delusional napisal/-a:Si ga vprašala zakaj te ne vidi kot punco? kaj je rekel?
tko ti povem. jst vse tipe ki sem jih spoznala v zadnjih letih in so bli samski in so meli izgovore (od tega, da ne morejo pozabit bivše, da tega da še iščejo pravo, pa da jaz nisem taprava,pa da še ne bi meli obveznosti...)... vsi so še vedno samski, in tudi bojo še vsaj tri leta samski. 100%..
tipu pač ni do veze, ne s tabo, ne s katerokoli drugo.
ni stvar v tebi. on pač ni zrel. ne išče veze. ne misli si, da ga boš čez pol leta vidla s punco se sprehajat.
To si lepo zadela. Edino zmoti me tisto "ni zrel" - iz moškega vidika - če si ne želiš resne veze z ženskami, še ne pomeni, da nisi zrel. Lahko se izogibaš resne veze iz N razlogov, ki nimajo veze z zrelostjo. Ali pa so celo povezane s preveliko zrelostjo. To ženske tako vidite nezrelost=tip ki se fuka okoli.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Avtorici teme pa svetujem, naj preusmeri svoj čas in energijo v kakega drugega junaka. Težit nekomu, da naj bo s tabo... how low can you go?!?! ...to je nekul. Kaj je naslednja stopnja? Grozit, da boš rezala žile, če ne bo s tabo?! Upam, da nisem dal lihkar dobrega nasveta. LOL
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ja, to bo pa palil. In ja, vsi majo najraj suhe prekle z dolgimi lasmi.
Tud, če tip ne pokaže popolnoma nobenga zanimanja. Tko se to dela, kot je rekla Pia, škoda sam, ker čez poletje nimata stikov. Najboljš, da se še slikaš v vseh možnih pozah, še na bojlerju če je treba.
Pa dj a je lohk še bolj vsiljiva? Če je reku, da ga ne zanima, je stvar jasna. Pojdi naprej, dost je še rib v morju.
Tud, če tip ne pokaže popolnoma nobenga zanimanja. Tko se to dela, kot je rekla Pia, škoda sam, ker čez poletje nimata stikov. Najboljš, da se še slikaš v vseh možnih pozah, še na bojlerju če je treba.
Pa dj a je lohk še bolj vsiljiva? Če je reku, da ga ne zanima, je stvar jasna. Pojdi naprej, dost je še rib v morju.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
LOL, ženske, če nekomu ni do zveze z vami, ne pomeni NUJNO, da mu ni do zveze z nobeno.
Tukaj ene uporabnice kar naprej ponavljajo:tipu ni do zveze z mano..pomeni, sploh mu ni do zveze...tip je nezrel.
Ha ha, ne ni nezrel, mogoče pač rad malo namaka okoli brez obveznosti, ali pa si celo želi zveze, samo da še ni spoznal ženske, ki bi si je želel za punco.
Vem, da bi ene ženske rade verjele, da so girlfirend material za vsakega tipa, ki si ga zaželijo, samo..lajf ni potica.
Tukaj ene uporabnice kar naprej ponavljajo:tipu ni do zveze z mano..pomeni, sploh mu ni do zveze...tip je nezrel.
Ha ha, ne ni nezrel, mogoče pač rad malo namaka okoli brez obveznosti, ali pa si celo želi zveze, samo da še ni spoznal ženske, ki bi si je želel za punco.
Vem, da bi ene ženske rade verjele, da so girlfirend material za vsakega tipa, ki si ga zaželijo, samo..lajf ni potica.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ok, sori Džeki, zakaj so pol po več letih še vedno vsi samski??
Potem ta njihova sanjska ženska sploh ne obstaja, če je še po 5ih letih ne najdejo in še vedno se samo fukajo okrog.
mogoče tako kot jaz ne morem ulovit enega jebača, oni ne morejo ene device, kot bi si je želeli.
Džeki, spet te sprašujem, ti si pri 28ih ali 29ih srečal pravo ali si se zgolj odločil, da se bližaš 30 in potem je pršla ena mimo, ki je pač mogla bit taprava?
Potem ta njihova sanjska ženska sploh ne obstaja, če je še po 5ih letih ne najdejo in še vedno se samo fukajo okrog.
mogoče tako kot jaz ne morem ulovit enega jebača, oni ne morejo ene device, kot bi si je želeli.
Džeki, spet te sprašujem, ti si pri 28ih ali 29ih srečal pravo ali si se zgolj odločil, da se bližaš 30 in potem je pršla ena mimo, ki je pač mogla bit taprava?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker so se tako odločili mogoče? So tolk "zbirčni", jim noben ne paše zares?delusional napisal/-a:ok, sori Džeki, zakaj so pol po več letih še vedno vsi samski??
Oboje je enako nesmiselno, če se mene vpraša.delusional napisal/-a:mogoče tako kot jaz ne morem ulovit enega jebača, oni ne morejo ene device, kot bi si je želeli.
-
delusional - Cosmopsiho
ja, izbirčni so. vidijo svet tako, da je f** in kurbanje moška zadeva, na koncu pa da bodo dobili spodobno in pošteno devico, pridno in mirno punčko, ki jim jo bo bog poslal, njo pa sploh ne bo motila njihova preteklost.
-
delusional - Cosmopsiho
ja, izbirčni so. vidijo svet tako, da je f** in kurbanje moška zadeva, na koncu pa da bodo dobili spodobno in pošteno devico, pridno in mirno punčko, ki jim jo bo bog poslal, njo pa sploh ne bo motila njihova preteklost.
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
Način, kako nekoga osvojiti, na žalost ne obstaja. Fantje so si med sabo preveč različni. Kar bo palilo pri prvem, bo drugega lahko odbijalo ipd.
In če ta fant do sedaj ni začutil nobene iskrice med vama, jo po vsej verjetnosti tudi nikoli ne bo. Mislim tudi, da tako direktno priznanje fantu, da ti je všeč, ni dobro, saj jih to v večini odbija saj si za njih prelahek plen. Vendar v tej skupini ne vidim ravno tvojega tipa, saj se mi zdi bolj ''deviški''. Toda verjemi, tip je lahko še tako sramežljiv ampak tok copatast, da bi te izpustil, če bi mu bila všeč pa spet ni.
Tako, da na žalost menim, da je bolje, da pozabiš na svojo zdajšnjo simpatijo in si vsaj poizkusiš najti drugo.
Na splošno pa menim, da velik + da dekletu komunikativnost, samozavest (ki spet ne sme biti pretirana), določen nivo urejenosti, pač punca mora imeti glavo na pravem mestu. Videz daje veliko procentov, vendar dosti manj kot meni večina ..
In če ta fant do sedaj ni začutil nobene iskrice med vama, jo po vsej verjetnosti tudi nikoli ne bo. Mislim tudi, da tako direktno priznanje fantu, da ti je všeč, ni dobro, saj jih to v večini odbija saj si za njih prelahek plen. Vendar v tej skupini ne vidim ravno tvojega tipa, saj se mi zdi bolj ''deviški''. Toda verjemi, tip je lahko še tako sramežljiv ampak tok copatast, da bi te izpustil, če bi mu bila všeč pa spet ni.
Tako, da na žalost menim, da je bolje, da pozabiš na svojo zdajšnjo simpatijo in si vsaj poizkusiš najti drugo.
Na splošno pa menim, da velik + da dekletu komunikativnost, samozavest (ki spet ne sme biti pretirana), določen nivo urejenosti, pač punca mora imeti glavo na pravem mestu. Videz daje veliko procentov, vendar dosti manj kot meni večina ..
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
1000x to. K je horus odprl temo, kaj lahko ponudite mr. perfectu so se vsi rezali, ampak meni se je zdelo legitimno vprasanje, ker je pri prevecih odgovor: absolutno nic.Džeki napisal/-a:Vem, da bi ene ženske rade verjele, da so girlfirend material za vsakega tipa, ki si ga zaželijo, samo..lajf ni potica.
Hkrati pa vsaka misli, da pa ona lahko dobi zvezo od vsakega tipa, ki je za to opcijo odprt in torej, implicitno, tip kao ni za resne zveze ce noce z njo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^v temi kaj lahko ve ponudite Mr. Perfectu je vse skupaj preraslo v samohvalo.Kot da so tukaj res same izobražene, 90-60-90 (no ja, mera za prsi je seveeeda večja), luštne v nulo, pa še odprte za nove stvari v sexu.Mhm....right...
The world is as you are.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Mislim, da za to ni recepta- zveze osvajanja. Zaupati je treba vase, početi stvari ki te veselijo, fajn priporočljivo je biti komunikativen, saj ljudje "blebetajo" (verjetno relativno, tak da smile) marsikaj.
Kar se tiče pa videza, pa odvisno od okusa, verjetno so nekatere mere res... f*** you.
Kar se tiče pa videza, pa odvisno od okusa, verjetno so nekatere mere res... f*** you.
- Rollin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2007
Ja no... Potem sva se še pogovarjala (bolj poredko, počitnice pa to..) in v glavnem je rekel da ga vizualno nič ne moti pri meni in da mu dobro zgledam samo da imam čuden karakter (tukaj se spet postavi vprašanje zakaj si sploh pišemo?? ). Pa opisal mi je kakšne so njemu všeč. In če povzamem so to take napol prizadete iz mehiških nadaljevank, ki igrajo glavno vlogo. Samo taka pa res ne morem ratat.
Zdaj si bom pač samo dopisovala (s tem zmanjšanim številom mejlov) z njim do enkrat oktobra potem bom pa vidla, ker mislim, da če mu karakter ni všeč (pa sem čisto adorable) sem nasrkala tako ali tako. Omg ne morem verjet, zgleda da se bom vdala za nekaj časa.
Zdaj si bom pač samo dopisovala (s tem zmanjšanim številom mejlov) z njim do enkrat oktobra potem bom pa vidla, ker mislim, da če mu karakter ni všeč (pa sem čisto adorable) sem nasrkala tako ali tako. Omg ne morem verjet, zgleda da se bom vdala za nekaj časa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov