Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mojega kroga? jst se ne vrtim v enem krogu, ne spoznavam ljudi preko že poznanih. spoznavam tipe iz vseh koncev in krajev.
zakaj se v tej temi ne pojavi kaka julija in njej podobne, da bi rekle, da je čisto prezgodaj povedala tipu, da bi rada mela vezo in da ni čudno da se je ustrašil... da ne moreš tipu take govorit po 2 zmenkih in da so to prevelika pričakovanja...
zakaj se v tej temi ne pojavi kaka julija in njej podobne, da bi rekle, da je čisto prezgodaj povedala tipu, da bi rada mela vezo in da ni čudno da se je ustrašil... da ne moreš tipu take govorit po 2 zmenkih in da so to prevelika pričakovanja...
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi. Tipi pa mislim, da če jim ena ni všeč je težko, da jim kdajkoli bo. Zato se morajo ženske v takih situacijah res ful trudit...in sploh ni nujno, da bojo kašni rezultati.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A se ti mal zajebavas. Ta gambit se niti slucajno ne obnese.nixie napisal/-a:Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sam res. itak more bit nedosegljiv prasec, ki te ne jeb* 5 posto.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
delusional napisal/-a:sam res. itak more bit nedosegljiv prasec, ki te ne jeb* 5 posto.
Seveda. Izziv je le izziv
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Mahagonij napisal/-a:A se ti mal zajebavas. Ta gambit se niti slucajno ne obnese.nixie napisal/-a:Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi.
ne zajebavam!! poznam nekaj primerov... Moški pa če jim ni do neke ženske jim pač ni pa naj se postavi na glavo,
In kaj se ni obneslo pri tebi Mahagonij?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Lej, ce bi to, da si do zenske prijazen, pozoren in ustrezljiv, delovalo, bi vsi moji frendi bili v zvezah in fukal k zajci, ne pa da majo 0 seksa in zvez v 5 letih.
Da moras biti prijazen, pozoren in ustrezljiv je tak nasvet, k ga moja mat da ce jo vprasas, kako punco dobit.
Da moras biti prijazen, pozoren in ustrezljiv je tak nasvet, k ga moja mat da ce jo vprasas, kako punco dobit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Prijazen, nežen in ustrežljiv moraš bit potem, ko jo že imaš.
Prej pa...oh....kaj vem, kot johnny depp v cry baby
Prej pa...oh....kaj vem, kot johnny depp v cry baby
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
S tem, ko si mu rekla, da hočeš biti z njim, si ga postavila pred črno-belo situacijo: boš ali ne boš z mano. Glede na to, da je neizkušen, se verjetno boji in noče zajebat, zato je raje rekel ne.
Ok, možno je, da res noče nič s tabo. Ampak glede na to, koliko mejlov si izmenjujeta ... ali ga intelektualno zadovoljuješ in mu je to dovolj, zato ker si mu drugače grda ali je asex ali je gej; ali pa si mu celostno všeč in se boji.
Ne postavljaj ga več pred črno-bele besedne odločitve. Zmenita se, da bosta šla nekam zdaj čez poletje za en dan ali tudi če do oktobra počakaš - potem pa počasi pristopaj do njega z dejanji.
Ok, možno je, da res noče nič s tabo. Ampak glede na to, koliko mejlov si izmenjujeta ... ali ga intelektualno zadovoljuješ in mu je to dovolj, zato ker si mu drugače grda ali je asex ali je gej; ali pa si mu celostno všeč in se boji.
Ne postavljaj ga več pred črno-bele besedne odločitve. Zmenita se, da bosta šla nekam zdaj čez poletje za en dan ali tudi če do oktobra počakaš - potem pa počasi pristopaj do njega z dejanji.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mahagonij napisal/-a:Lej, ce bi to, da si do zenske prijazen, pozoren in ustrezljiv, delovalo, bi vsi moji frendi bili v zvezah in fukal k zajci, ne pa da majo 0 seksa in zvez v 5 letih.
Zato se pa žensk ne sprašuje, kako se osvaja ženske in kako biti zanimiv ženskam.Nikoli, nikdar.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]