Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Rollin
Ja tukaj imaš nek point, če si res tokle mailov pišeta bi mu morala bit vsaj približno všeč, ker drugače mi ni jasno zakaj to počne. Vsaj jaz vem, da nebi se kar dopisoval s punco, ki mi nebi bila nikakor všeč.
Možno, da ga je res strah se dol dat, nevem...
Kaj pa se v mailih zgovarjata?
Ja tukaj imaš nek point, če si res tokle mailov pišeta bi mu morala bit vsaj približno všeč, ker drugače mi ni jasno zakaj to počne. Vsaj jaz vem, da nebi se kar dopisoval s punco, ki mi nebi bila nikakor všeč.
Možno, da ga je res strah se dol dat, nevem...
Kaj pa se v mailih zgovarjata?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
a ne vidiš da se en tip zajebava?
pol pa ti povej kako je, k maš 42 let. si ja bolj pametna od mene.
pol pa ti povej kako je, k maš 42 let. si ja bolj pametna od mene.
- Rollin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2007
Kandelaber, ma v mailih vse. Res vse od tega kar počnemo, kje smo bli, ideje o prihodnosti, tudi o puncah-tipih, včasih mi s faksom pomaga, filmih, ne res ogromno tem smo predelali. Ga čem ignorirat malo? Če ga ignoriram me pogreša. Morda sem se prepoceni prodala ko sem mu rekla, da bi rada da bi bil moj fant in njemu jaz nisem bla izziv.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Ma Rollin, vklopi svoje ženske čare, saj menda ni asexualen. Pje. Če si mu vsaj malo všeč, bo slej ko prej popustil. Saj privlačnost se čuti...kot magnet
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Franklin Delano Roosevelt
- Kandelaber
- Sramežljivka
Rollin napisal/-a:Kandelaber, ma v mailih vse. Res vse od tega kar počnemo, kje smo bli, ideje o prihodnosti, tudi o puncah-tipih, včasih mi s faksom pomaga, filmih, ne res ogromno tem smo predelali. Ga čem ignorirat malo? Če ga ignoriram me pogreša. Morda sem se prepoceni prodala ko sem mu rekla, da bi rada da bi bil moj fant in njemu jaz nisem bla izziv.
Zgleda, da očitno potem res nekaj vidi na tebi. Če si mu res tako očitno rekla, da si ga predstavljaš kot fanta, pa se še kar tako zgovarja s tabo ga je verjetno res najboljše malo pustit pri miru. Jaz se imam tudi za dokaj sramežljivega, vendar če bi mi pa punca tako direktno rekla, bi pa ziher kaj ukrenil, če bi mi le bila všeč. Če je pa tok tupav, da si mu všeč in nič več nebo probal kljub tvojim jasnim znakom pa nimaš druge kot, da pustiš vso stvar.
ps. nevem mooče sem čuden ampak jaz nimam tistga občutka, da se morm za punco mal manj kot preomit, ker se dela kao nedosegljivo. Mi bi blo kar kul, če bi ena takole do mene prišla, kot ti do tega svojega.
- Kandelaber
- Sramežljivka
V bistvu mislim, da je on na vrsti za naslednji korak. Naj te on magari pokliče ali pa kam povabi. Malo čudno mi je vse tole, očitno si mu všeč, ve, da je on tebi všeč pa še kar ne naredi nič.
Mah ne mu več tok mejlov pisat, če ti bo težil, mu reči, da imaš ful nekih opravkov...
Kot sem že prej rekel, tok ga more bit u hlačah da on sedaj nekaj stori. Če nebo, ga pozabi res nevem druge... Mislim, da tebi ni treba stoje na trepalnicah delat, da ga dobiš.
Mah ne mu več tok mejlov pisat, če ti bo težil, mu reči, da imaš ful nekih opravkov...
Kot sem že prej rekel, tok ga more bit u hlačah da on sedaj nekaj stori. Če nebo, ga pozabi res nevem druge... Mislim, da tebi ni treba stoje na trepalnicah delat, da ga dobiš.
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
po moje mnenju gre tu za:
1. fanta, ki je zelooo sramežljiv (mogoče se tega niti sam ne zaveda)
2. pomembnejši se mu zdi študij, kot pa punce
3. fant nima nekega razburljivega življenja (vsestransko gledano)
4. Ne žura, ne pije, ne sexa, ne osvaja, ...
5. Če bi mu bila punca močno močno všeč bi pol leta razmišljal kako naj do nje pristopi, da ne bo izpadel čudno
6. Ker ni bil še z nobeno, je zelo nesamozavesten.
7. Ve, da boš odgovorila na vseh deset mejlov še isti dan in ve da ti je všeč. Kar mu nadvse prija. Končno nekomu. Grem stavit, da je všeč samo tebi in da ga nobena druga ne osvaja.
zato:
izkoristi počitnice in namesto čakat njegove odgovore za računalnikom, svoje misli posveti drugim stvarem. Ajprej se mu oglašaj 3x a dan, nato 2x, nato vsak drugi dan.
Beri knjige, Gardaland, izleti, morje, plaža, poskusi vse koktejle, pokliči prijateljice za kavo, športaj, izobražuj se tuj jezik), beri revije, glej filme, prečekiraj zanimive teme a forumu - deli izkušnje z drugimi, ne manjkaj na nobeni prireditvi,...
Ah, saj že vse veš.
1. fanta, ki je zelooo sramežljiv (mogoče se tega niti sam ne zaveda)
2. pomembnejši se mu zdi študij, kot pa punce
3. fant nima nekega razburljivega življenja (vsestransko gledano)
4. Ne žura, ne pije, ne sexa, ne osvaja, ...
5. Če bi mu bila punca močno močno všeč bi pol leta razmišljal kako naj do nje pristopi, da ne bo izpadel čudno
6. Ker ni bil še z nobeno, je zelo nesamozavesten.
7. Ve, da boš odgovorila na vseh deset mejlov še isti dan in ve da ti je všeč. Kar mu nadvse prija. Končno nekomu. Grem stavit, da je všeč samo tebi in da ga nobena druga ne osvaja.
zato:
izkoristi počitnice in namesto čakat njegove odgovore za računalnikom, svoje misli posveti drugim stvarem. Ajprej se mu oglašaj 3x a dan, nato 2x, nato vsak drugi dan.
Beri knjige, Gardaland, izleti, morje, plaža, poskusi vse koktejle, pokliči prijateljice za kavo, športaj, izobražuj se tuj jezik), beri revije, glej filme, prečekiraj zanimive teme a forumu - deli izkušnje z drugimi, ne manjkaj na nobeni prireditvi,...
Ah, saj že vse veš.
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
aja, pa ko mu boš odpisovala glej da boš ob zmanševanju kvantitete višala kvaliteto vsakega mejla. S tem misli, da amesto da si vsak dan pošljeta 10 stavkov je cilj vsak drud na poslati 20 stavkov. Mu pa lahko poveš kaj delaš, kako se imaš (predvidevam uživaš), kam greš, da lahko pride tudi on na žur (da se splača, ker bo res fanj), pa vprašaš kaj on misli o tem in tem... Katera je njegova najljubša destinacija in mu na kratko poveš, da ne veš kdaj se boš utegnila oglasit, ker maš kar nekaj planov za prihodnje dni
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
O lej...celo niso vsi tipi taki kot tisti iz tvojega(delusional) zelo ozkega kroga. Imagine that.sirova štručka napisal/-a:delusional napisal/-a:sm rekla da je faker.
sam fukfrendice je mel, a ne?
da bi ti bla njegova fatalna ženska, bi ga mogla malo manj zanimat, bit bolj nedostopna, kot da razmišljat kako ga osvojit.
on rabi eno žensko ki jo bo osvojil, ki mu bo izziv.
ker očitno se mu vse mečejo pod noge in se mu zato ni treba vezat.
logično da si sam še ena, če pa si tolk zainteresirana, kot vse ostale.
ti si iz enega sveta, kjer so resne veze. on iz drugega, kjer je sam f** brez obveznosti. kdo misliš da bo zmagal oz. po čigavo bo?
kolk sta stara?Rollin napisal/-a:Ni še seksal, zalizaval se je z eno. Ful nedolžen.
delusional, obvladaš!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov