Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Rollin napisal/-a:Kandelaber napisal/-a:Em, nevem mogoče mu pa nisi huda.
Ja očitno mu nisem huda, samo tip je krasen izziv. Js bi ga mela. Pa za fanta. Všeč mi je ful. Nič spet ga bom ignorirala za nekaj časa.
Nevem no sicer sem sam tudi malo zelen glede žensk, pa se mi je enako zgodilo, da me je ena želela pa sem ji isto dal vedeti, da nič nebo. Zdej nevem kako drugi fantje to gledajo, samo meni še nobena ni postala 'lepa' iz povprečne punce.
Če tij pa to izziv potem poiskušaj samo sam osebno malce dvomim, da bo kaj iz tega.
ps. da me ne boste kuj označl d zgleda, da hočem verjetno neko manekenko. Še v srednji šoli mi je bila večina vizualno všeč, le nekaj je bilo takih, ki bi jih direktno odpisal...
Zadnjič spremenil Kandelaber, dne 06. Jul. 2010 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Rollin napisal/-a:Ni še seksal, zalizaval se je z eno. Ful nedolžen.
ma kaj govoriš neumnosti.
Rollin napisal/-a:
Ja očitno mu nisem huda, samo tip je krasen izziv. Js bi ga mela. Pa za fanta. Všeč mi je ful.
ne bo ti uspel ta izziv.
če bi hotela vezo, bi mogle bit zamenjane vloge. da bi on hotu tebe met. da bi mu ti bla huda. da bi mu bla ful všeč. da bi mu bla izziv in da bi te hotu met za punco. pa je reku da ne. a ne?
- Rollin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2007
ma kaj govoriš neumnosti.
Ne resno. Povedal mi je.
ne bo ti uspel ta izziv.
če bi hotela vezo, bi mogle bit zamenjane vloge. da bi on hotu tebe met. da bi mu ti bla huda. da bi mu bla ful všeč. da bi mu bla izziv in da bi te hotu met za punco. pa je reku da ne. a ne?
Jaaa.
-
delusional - Cosmopsiho
TO SE SPET EN ZAJEBAVA. HAHHAHAHAHA
KAKO NI NOBEN PREJ POGRUNTU???
POGLEJTE ŠE ENKRAT PRVI POST.
JEBEMTI PSIHIČE NA COSMO FORUMU.
KAKO NI NOBEN PREJ POGRUNTU???
POGLEJTE ŠE ENKRAT PRVI POST.
JEBEMTI PSIHIČE NA COSMO FORUMU.
-
delusional - Cosmopsiho
Rollin napisal/-a:
spoznala sem mr. Pravega (vsaj mislim, da je).
Zanima me kako naj ga osvojim??? (ideje naj opustim osvajanje ne pridejo v poštev).
Trenutno stanje: čez poletje se ne bova videla, ampak le slišala preko mejlov.
Hvala vam prekajene mačke osvajalke in princeske.
ps: Sem skoraj obupana.
Pa dej no, a ne vidiš da se nekdo zelo očitno norca dela?
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Rollin napisal/-a:Kandelaber, kaj pa če je samo karakter problem? In če nekoga ne pozaš dovolj? Bi se jo trudil spoznati?
1. Če mi je punca takoj zelo vizualno všeč, lahko kaj hitro malo 'pozabim' na kakšno slabšo lastnost pri karakterju. Če pa ima res slab karakter, se nezna obnašat ali karkoli pa takoj pustim stvar pri miru.
2. Če mi je punca všeč (pač povprečno lepa), se seveda trudim spoznat še njen karakter, v glavem se zanimam zanjo... Potem pač s časom vidim kako in kaj.
3. Če mi punca ni vizualno všeč, se sploh ne poglabljam in takoj odkjukam.
Sigurno obstajajo tudi fantje, ki na tole gledajo drugače. Jaz sem ti zgolj povedal kako jaz mislim.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Rollin napisal/-a:Dioniz, ja je. Všeč mi je in hočem ga. Kakšen nasvet.
go for it... ded je itak potrebn... mogoče te "noče" zato, ker se boji polomije pri seksu
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov