Kako osvojiti fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 189 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Rollin #2 napisal/-a:Sveda ne verjemem. In jasno mi je to. Samo jaz hočem videt ali se da ta tako zelo očiten He's not that into you, spremenit ali ne. Tudi za nasploh me zanima, ne samo pri njemu. Ker če se da, potem smo si za vse te "He's not that into you" probleme sami krivi.
Ti si najbolj unikatno bitje, kar sem jih v zadnjem času tu spoznal. Toliko si psihično obešena na enega tipa, da si ne le spremenila tekaško progo, temveč razmišljaš o vzporednem vpisu na njegov faks, da bi prišlo do spontanega srečanja. Po drugi strani pa se izražaš o teh svojih neverjetnih planih tako hladno in klinično, da se ne znam odločiti, ali si ruknjena, ali te občudujem.
Zakaj pa ravno tega tipa?
A res hočeš nekoga, ki mu očitno ali nisi ravno prva izbira, ali pa je taka mevža, da se ne zna niti zmenit za kavo?
Kako pa veš, da si njegov tip? Kaj pa če si malo bolj močna, pa so njemu všeč vitke? A boš šla hujšat? Ali pa če izveš, da ima rad ful velike joške, a si jih boš šla povečat?
Kako daleč je smiselno, da to gre?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Alwaleed napisal/-a:
Kako pa veš, da si njegov tip? Kaj pa če si malo bolj močna, pa so njemu všeč vitke? A boš šla hujšat? Ali pa če izveš, da ima rad ful velike joške, a si jih boš šla povečat?
Kako daleč je smiselno, da to gre?
no ja - veš koliko truda je potrebno da se vpišeš vzporedno na faks. Umetni joški so pri tem mala malca - greš trikrat na pregled in enkrat otaneš za nekaj ur in BAAAAM veliki joški so tu. Lažje kot se vpisati na faks.
HMMM Rollin #2 mogoče pa je tu odgovor. Moški niso nikoli ravndušni do velikih balkončkov
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Naj najprej odgovorim o smiselnosti in joškah. Če pretečem tri ulice več je to dobro zame in napredujem, če se vpišem vzporedno tudi napredujem. Če tečem ob približno enaki uri pridobivam na disciplini. In neglede na vzrok teh dejanj sebi ne škodim ampak postanem boljša in ubijem celo dve muhe na en mah. Od Nesanice post mislim da je wannabe sarkasičen. Upam da je tako.
Rezat se nebi šla zaradi tega in stvari ki bi mi škodile tudi ne bi počela. Morda kako, ki bi mi omogočila dosti možnosti za uspeh. Pač odločila bi se ko bi idejo že imela. Sicer se zavedam da brez kake žrtve ni rezultatov ampak najprej mora biti vsaj ideja žrtve. Kot naprimer lahko idejo večanja jošk zavrnem ker si jih ne želim, bi me motile pri teku, bolelo bi me in še rekel mi je da videz ni problem ampak karakter, obnašanje pač te reči v glavi. Hujšat enako lahko zavrnem ker ne rabim in enakih razlogov kot gor. Smiselno bo dokler počnem reči ki so dobre zame, imam občutek igre in ne srečam koga primernejšega.
Kot drugo zakaj ravno tega tipa? Pač tako sem si zamislila. On me ne mara, zelo je načelen, ne počne stvari nekaj na pol, tako da če rata into me bo to res. Ni mevža. Neda se mu dobit z mano. Raje je doma in se ne premika.
Rhea, on čisto nič ne trpi pri vsem tem. Rišem tudi ja pa soba je lih na novo porisana tako, da ne bom še enkrat tega počela v kratkem. Ne ubadam se z njim ker ne bi imela kaj počet.
Horus, ideje na plan. Pa ostali tudi. Ja nasploh je zanimivo, ker pravijo da fantje funkcionirajo drugače kot dekleta in si težko premislijo če jim neka punca ni, ampak to mi vseeno ne vzame pravice osvajanja in eksperimenta.
Rezat se nebi šla zaradi tega in stvari ki bi mi škodile tudi ne bi počela. Morda kako, ki bi mi omogočila dosti možnosti za uspeh. Pač odločila bi se ko bi idejo že imela. Sicer se zavedam da brez kake žrtve ni rezultatov ampak najprej mora biti vsaj ideja žrtve. Kot naprimer lahko idejo večanja jošk zavrnem ker si jih ne želim, bi me motile pri teku, bolelo bi me in še rekel mi je da videz ni problem ampak karakter, obnašanje pač te reči v glavi. Hujšat enako lahko zavrnem ker ne rabim in enakih razlogov kot gor. Smiselno bo dokler počnem reči ki so dobre zame, imam občutek igre in ne srečam koga primernejšega.
Kot drugo zakaj ravno tega tipa? Pač tako sem si zamislila. On me ne mara, zelo je načelen, ne počne stvari nekaj na pol, tako da če rata into me bo to res. Ni mevža. Neda se mu dobit z mano. Raje je doma in se ne premika.
Rhea, on čisto nič ne trpi pri vsem tem. Rišem tudi ja pa soba je lih na novo porisana tako, da ne bom še enkrat tega počela v kratkem. Ne ubadam se z njim ker ne bi imela kaj počet.
Horus, ideje na plan. Pa ostali tudi. Ja nasploh je zanimivo, ker pravijo da fantje funkcionirajo drugače kot dekleta in si težko premislijo če jim neka punca ni, ampak to mi vseeno ne vzame pravice osvajanja in eksperimenta.
Thanks to denial, I'm immortal!
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
"Raje je doma in se ne premika?"
Stavek stoletja... S takim tipom si jaz ne bi dala opravka niti 5 minut Pa če bi bil še tako lep in oh in sploh... In ker se ne premika, si lahko predstavljaš kako dolgočasen bi bil seks
Stavek stoletja... S takim tipom si jaz ne bi dala opravka niti 5 minut Pa če bi bil še tako lep in oh in sploh... In ker se ne premika, si lahko predstavljaš kako dolgočasen bi bil seks
- ***Ninch***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2010
Rollin #2 tebi je tip pač zanimiv,ker je nedosegljiv.Vse nas pa itak vedno privlači nekaj ,kar je nedosegljivega,neznanega.
Mislim da pol če ga boš kdaj osvojila, da te bo tudi kar hitro minilo do njega,saj je tip očitno totalni dolgočasnež Kaj sploh vidiš na njem?
A pol ti bo kul če boš kdaj z njim,da bosta ždela doma pa se ne premikala?:)
Mislim da pol če ga boš kdaj osvojila, da te bo tudi kar hitro minilo do njega,saj je tip očitno totalni dolgočasnež Kaj sploh vidiš na njem?
A pol ti bo kul če boš kdaj z njim,da bosta ždela doma pa se ne premikala?:)
- bittersweet2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2010
umiram od smeha... Rollin kje spiš, da te ne ukradejo... pol sem pa js misla, da sem kritičen primer pri tipih, ki niso "that into me"...
drugače pa zgleda tale tipček dolgočasen... in za kaj več kot enkrat uporabit in odvreč, ne bi bil...
drugače pa zgleda tale tipček dolgočasen... in za kaj več kot enkrat uporabit in odvreč, ne bi bil...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Nesanica napisal/-a:
no ja - veš koliko truda je potrebno da se vpišeš vzporedno na faks. Umetni joški so pri tem mala malca - greš trikrat na pregled in enkrat otaneš za nekaj ur in BAAAAM veliki joški so tu. Lažje kot se vpisati na faks.
HMMM Rollin #2 mogoče pa je tu odgovor. Moški niso nikoli ravndušni do velikih balkončkov
zgleda da ma tud Nesanica silikone.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Ja štručka zgleda da ja. Saj sem mislila bit kot te tvoje kaplje sam nimam zadosti vode za kapljat oz idej. Bi rabla en nov vodnjak, pa nevem niti kje se lotit kopat več. Sem kot v puscavi niti kamele nimam, da mi najde podtalnico. Omg jaz grem spat. Morda bo jutri bolje.
Thanks to denial, I'm immortal!
- bittersweet2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2010
tudi moj projekt je padu v vodo... sma se mal pogovarjala še pol... pa sem ugotovila, da je čudn...
Prvi neprebran prispevek • 189 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]