Kako osvojiti fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Avg. 2010 14:48

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Avg. 2010 14:52

^^ampak če ni kemije, spet nismo srečni..
Kompatibilnost mi čist lepo štima s prijatelji. Partner me mora pa še spolno privlačit ("kemija").
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 15:08

purple_rain napisal/-a:Kompatibilnost mi čist lepo štima s prijatelji. Partner me mora pa še spolno privlačit ("kemija").

Čakaj, kaj je potem "kemija"? Zame je kompatibilnost eno, spolna privlačnost drugo, kemija pa spet nekaj tretjega.

Mogoče ženske rečete spolni privlačnosti "kemija", ker smo tipi za razliko od žensk grši, in je torej skoraj kot magija, če se kakšen zdi za silo privlačen? :D
Elin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Elin » 16. Avg. 2010 15:20

Kompatibilna sem si lahko z dostimi moškimi, medtem ko KEMIJE pa res ne najdem kar pri vsakem. Nimaš pri vsakem moškem občutka, da letiš na krilih, da se ti kar zvrti ko te poljubi, da samo ko ga gledaš čutiš tisto... Okej, mogoče to res MINE, ampak sama imam raje da mine po 5 mesecih kot da tega pri fantu nikoli nisem čutila. ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Avg. 2010 15:56

Alwaleed napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Kompatibilnost mi čist lepo štima s prijatelji. Partner me mora pa še spolno privlačit ("kemija").

Čakaj, kaj je potem "kemija"? Zame je kompatibilnost eno, spolna privlačnost drugo, kemija pa spet nekaj tretjega.

Mogoče ženske rečete spolni privlačnosti "kemija", ker smo tipi za razliko od žensk grši, in je torej skoraj kot magija, če se kakšen zdi za silo privlačen? :D
Hihi, če sem mal zlobna, bi se lahko tud tko reklo.. :)
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hobotnica » 16. Avg. 2010 19:41

^^
Zadnjič spremenil hobotnica, dne 17. Avg. 2010 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Avg. 2010 23:46

Zenske privlacijo dolocene moske lastnosti bolj kot izgled, vendar vecina zensk ne zna dolocit kaj tocno to je in se s tem niti ne ukvarjajo. Zato temu recejo kemija. Ker ne vedo kaj tocno jih privlaci.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Avg. 2010 9:16

faktor x, :lol:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 17. Avg. 2010 10:32

Kompatibilnost mora bit za neki več, sigurno. Ampak brez prave t.i. kemije je to vseskup brezveze. Najdet oboje v eni osebi je pa pač loto.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 21. Avg. 2010 0:05

Joj ljudje človek mora vse sam. Niti enega predloga tukaj. No moja genialna glava se je spomnila krasne ideje, da bi morda potrebovala inštrukcije iz enega predmeta, ki ga on obvlada in s tem bi mislim da omočila solidne pogoje za nadaljevanje sage. Tako da morda jutri se vidimo (čeprav verjetno ne).

Nasploh mi slabo kaže. Problem je ker ga v živo ne morem videt. (ok več je problemov ta je samo posledica vseh). Razmišljam, da bi se vzporedno vpisala na njegov faks. Potem bi se več srečevali. Samo v tem primeru se lahko poslovim od to malo socialnega življenja kar ga še imam. Ampak drugje se ga ne da srečat, ker ne gre nikamor. Ok razen ko prispe v lj z busom. Še mojo tekaško progo zjutraj sem malo spremenila da laufam mimo njegovega busa, a redko zadanem tapravi dan in trenutek ko je gor oz do zdaj sem 1x pa vsak dan tečem. Zelo kompleksna je vsa ta zadeva, zahteva velike bodoče žrtve moje malenkosti ne prinaša pa nič rezultatov. Nič zdaj ga rabim pripravit za te inštrukcije in potem glede na to kako se bomo ujeli odločit za naprej.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Avg. 2010 0:07

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 21. Avg. 2010 0:09

To sem mu že rekla pa noče. Je cel problem se mu premaknit in zmenit. Gleda na to kot na obveznost. Všeč so mu spontane reči.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Avg. 2010 0:10

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 21. Avg. 2010 0:13

Sveda ne verjemem. In jasno mi je to. Samo jaz hočem videt ali se da ta tako zelo očiten He's not that into you, spremenit ali ne. Tudi za nasploh me zanima, ne samo pri njemu. Ker če se da, potem smo si za vse te "He's not that into you" probleme sami krivi.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov