Kako osvojiti fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

charmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a charmy » 09. Sep. 2010 14:20

to je men prou smešn... pač napišeš da si se mel super z enim tipom, ampak da on trenutno noče met resne zveze (no in povedani so bli razlogi, zakaj noče bit trenutno v vezi...) in te kr takoj nekateri napadejo, da je bil zihr slab seks... mislm halooo?!
zakaj bi se mogla, sploh dat že kr prvo noč, ko zamutiva, dol...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Sep. 2010 14:22

^^aja, do sexa niti ni prišlo? Pol še bolj verjamem, da je njemu bla manj super noč kot tebi. ;)

Pa vedno bolj verjamem, da "trenutno mi ni do zveze" pomeni "trenutno mi ni do zveze s tabo" - mislm, kdo si pa dejansko načrtno/zavestno ne želi ljubečega partnerskega odnosa? :gruebel:
charmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a charmy » 09. Sep. 2010 14:28

in zakaj bi si moral tega vsi dejansko želet?

prou neverjetn, a torej hočeš rečt, da se maš ti super samo takrat, kadar sexaš? dost žalostno

ubistvu sploh nima veze kaj si ve mislte...kar sm hotla jz povedat je to, da sm tvegala, pač mu povedala kakšna je situacija iz moje strani in pač njemu ni do tega...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Sep. 2010 14:37

charmy napisal/-a:prou neverjetn, a torej hočeš rečt, da se maš ti super samo takrat, kadar sexaš? dost žalostno
Jz itak ne sexam, tko da problem rešen pri men.
Drgač pa ne, ni bil to moj point.
charmy napisal/-a:ubistvu sploh nima veze kaj si ve mislte...kar sm hotla jz povedat je to, da sm tvegala, pač mu povedala kakšna je situacija iz moje strani in pač njemu ni do tega...
Edino prov :gut:, sicer bi težko res kdaj vedla na čem si in greš zdej lahko naprej.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Sep. 2010 14:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Sep. 2010 14:43

Po drugi strani pa raje ne dat prvo noč, ko jo preživiš pri njemu, da slučajno ne bi izpadla lahka.

Najboljše da fafaš. Pol je volk sit in koza cela.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Sep. 2010 14:44

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 09. Sep. 2010 15:38

charmy napisal/-a:bla super noč in vse, samo potem se je izkazal, da on trenutno ni prpravlen met punce :roll: tko da...to je to :)

floribunda napisal/-a:Eh...veš kolko tipov sem to že slišala rečt. Z enim sem bla 3 leta, drugi zdej živi z mano. (...) ena je čisto presrečno zaljubljena in bosta skupaj for eva, druga je bla pa komaj en mesec sama, kljub temu da je bil plan uživat v samskem življenju. Aja ena tretja tudi že živi z dečkom, čeprav je zatrjevala, da noče met tipa. Četrta, ki prav tako ne išče nobene zveze, nobenega random seksa ne nič....bo pečena v roku enega tedna.

Mislim, da je razlika med tem, ali ljudje to, da niso pripravljeni imeti zveze, zatrjujejo svojim prijateljem - ali pa to po skupaj preživeti noči povedo konkretnemu človeku.

V prvem primeru si gradijo samozavest s ponavljanjem nečesa, v kar bi radi verjeli; v drugem primeru gre pa za zavrnitev.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Sep. 2010 19:16

Charmy, tip je mogoče že pripravljen imeti resno zvezo, ampak s tabo pač ne.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]